-
October 17th, 2015, 17:11
عضو انجمن
Vps پرسرعت هلند از 20 هزار تومان|تحویل آنی|مجازی ساز kvm| تست رایگان|5سال سابقه
با سلام و خسته نباشید
باز هم در خدمت شما هستیم بعد از چند ماه که افر جدیدی تقدیم شما مشترکین عزیز کنیم که در کنار قیمت مناسب آن کیفیت و عملکرد بسیار مناسبی برخوردار می باشد.
تیم نوین وی پی اس دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن فعالیتش به 5 سال بر میگردد که همیشه تلاش داشته ایم بر پایه کیفیت قابل قبولی در خدمت شما مشترکین عزیز باشیم همینطور که طی 2 سال اخیر در جریان هستید در حال کوچ به مجازی ساز بسیار با کیفیت KVM-XEN هستیم که نه تنها قابلیت های بسیار زیادی رو برای مشترکین به ارمغان میاره بلکه میتوانیم با توجه به اختصاصی بودن منابع در این مجازی ساز میتوانیم با کیفیت بسیار بالاتری در خدمت مشترکین عزیز باشیم .
نمونه عکس اسکرین شاتی پانلی که مشترکین عزیزی که سرویس های هلند در این تاپیک خریداری میکنند:

قابلیت هایی که در این پانل قابل مشاهده هست:
1- نصب خودکار سیستم عامل های ویندوز و لینوکس توسط مشترک تنها با یک کلیک
2- نصب خودکار کنترل پانل های معروف هاستینگ و متفرقه مثل :plesk cPanel-webmin-
3-قابلیت ایجاد بکاپ خودکار به صورت 24 ساعته توسط سرویس دهنده
4-سیستم مانیتورینگ Realtime و پیشرفته برای نمایش مقدار منابع ازاد و استفاده شده مثل RAM-CPUDISK
5-مشاهده proccess های در حال اچرا درون VPS
6- مشاهده لاگ های وضعیت سیستمی وی پ اس مشترک
7-مشاهده ی پهنای باند مورد مصرف به صورت Realtime و تهیه گزارش ماهانه و حتی ماه های گذشته
8- تغییر پسورد سیستم عامل های ویندوز و لینوکس در صورت از دست دادن رمز عبور وی پی اس تنها با یک کلیک
9-قابلیت اتصال به VPS از طریق VNC حتی در زمانی که سرویس مشترک بنا به هر دلیلی از دسترس خارج گردد
10- دارای قابلیت Rescue mod در صورت مورد نیاز مثل( خرابی سیستم عامل ) برای رفع عیب یابی و یا برداشتن فایلهای مورد نیاز VPS
در ادامه بنده تصمیم گرفتم از دیتاسنتر های مختلف اسکرین شات سرعت خدمتتون نمایش دهم که نشاندهنده ی شبکه ی بسیار قوی و پرسرعت این سرورها می باشد
پکیج های پیش فرض با قابلیت تحویل آنی پس از پرداخت
دوستانی که نیاز به تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند تست ارسال خواهد شد
پردازشگر سرور مرکزی |
XEON-E31270v3 |
XEON-E31270v3 |
XEON-E31270v3 |
XEON-E31270v3 |
رم |
1 گیگ |
2 گیگ |
3 گیگ |
4 گیگ |
هارد دیسک |
50GB |
75GB |
100GB |
150GB |
تعداد هسته |
1 |
2 |
3 |
4 |
ترافیک |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
پورت ارتباطی سرور مرکزی |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
موقعیت |
هلند |
هلند |
هلند |
هلند |
قیمت / ماه اول (تومان) |
20000 |
40000 |
60000 |
80000 |
|
و در انتها در صورتی که پکیج خاصی مد نظرتون بوده که در لیس فوق موجود نمی باشد کافیست با بخش فروش از طریق:
ایمیل: sales@novinvps.com
ویا از طریق یاهو مسنجر
novinvps1
ارتباط برقرار فرمایید
تلفن پشتیبانی: 09199556245
ویرایش توسط novinvps.com : October 27th, 2015 در ساعت 14:24
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2015 17:11
# ADS
-
January 1st, 2016, 21:08
عضو جدید
پاسخ : Vps پرسرعت هلند از 20 هزار تومان|تحویل آنی|مجازی ساز kvm| تست رایگان|5سال سابقه
ممنون از شما و ارائه سرویس بسیار عالی شما (دقیقا مشابه توضیحات)
در هفته گذشته از چند شرکت درخواست تست دادم که 5 تای اونها اوکی کردن( بماند که بعضی ها اصلا حال پاسخگویی تیکت یا تلگرام یا یاهو را نداشتن)
اما از لحاظ کیفیت, پایداری و مخصوصا سرعت دانلود و آپلود واقعا برای "نوین وی پی اس" عالی بود
هم از لحاظ پشتیبانی و رسیدگی به مشکلات (حتی سرویس تست) عالی عمل کردن
واقعا جا داره از مدیریت و سایر همکاران این شرکت تشکر ویژه بعمل بیاد.
ایکاش مدیران انجمن امکان معرفی سرویس های بی کیفیت یا خلاف ادعای اون تعداد از کسانیکه با تبلیغات بی جهت فقط باعث گمراهی کاربرا میشن را مهیا میکرد تا فضای اعتماد برای استفاده از اینگونه خدمات بهتر و صادقانه تر انجام میشد.
-
تعداد تشکر ها از3hdvd به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2016, 12:43
عضو انجمن
پاسخ : Vps پرسرعت هلند از 20 هزار تومان|تحویل آنی|مجازی ساز kvm| تست رایگان|5سال سابقه

نوشته اصلی توسط
shyton021
سلام،
یک عدد VPS تست با سیستم عامل Windows Server 2012 R2 اگر امکان داره برای بنده هم ارسال کنید
سلام
ادرس ایمیلتون ارسال بفرمایید خدمتتون ارسال گردد

نوشته اصلی توسط
3hdvd
ممنون از شما و ارائه سرویس بسیار عالی شما (دقیقا مشابه توضیحات)
در هفته گذشته از چند شرکت درخواست تست دادم که 5 تای اونها اوکی کردن( بماند که بعضی ها اصلا حال پاسخگویی تیکت یا تلگرام یا یاهو را نداشتن)
اما از لحاظ کیفیت, پایداری و مخصوصا سرعت دانلود و آپلود واقعا برای "نوین وی پی اس" عالی بود
هم از لحاظ پشتیبانی و رسیدگی به مشکلات (حتی سرویس تست) عالی عمل کردن
واقعا جا داره از مدیریت و سایر همکاران این شرکت تشکر ویژه بعمل بیاد.
ایکاش مدیران انجمن امکان معرفی سرویس های بی کیفیت یا خلاف ادعای اون تعداد از کسانیکه با تبلیغات بی جهت فقط باعث گمراهی کاربرا میشن را مهیا میکرد تا فضای اعتماد برای استفاده از اینگونه خدمات بهتر و صادقانه تر انجام میشد.
سلام
طی این ۵-۶ سال اخیر به دیگر مشترکینمونم همیشه گفتیم و اعلام کردیم که به مقوله ی کیفیت بسیار تا بسیار حساس هستیم هیچ دوست نداریم برندمون رو خراب کنیم هیچ وقت کیفیت فدای قیمت نخواهیم کرد .
و همینجا هم اعلام میکنم در صورتی که مشترک ما ااین پیام رو مشاهده میکنه و مشکل کیفی دارند درنگ نکنند و فورا با بخش پشتیبانی تماس بگیرند و مشکل کیفیتشون رو مطرح کنند .
با تشکر از فید بکتون
ویرایش توسط novinvps.com : January 2nd, 2016 در ساعت 13:03
-
-
January 4th, 2016, 19:22
اکانت تستی 1 روزه میخوام. من کارم انکود هست و به شدت سرعت پردازنده برام مهم هست.
-
-
January 5th, 2016, 10:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DeluxePC
اکانت تستی 1 روزه میخوام. من کارم انکود هست و به شدت سرعت پردازنده برام مهم هست.
سلام
از کدام پکیج تست نیاز دارید؟
+
ادرس ایمیلتون ارسال کنید
-
-
January 5th, 2016, 12:17
من تا 30 تومن میتونم هزینه کنم. اینم امکانات مد نظرم هست:
سروری که داشتم همین موارد رو داشت و اتفاقا بسیار هم با ما راه میومدند و مشکلی باهاشون نداشتیم ولی بخاطر اینکه به شدت سرمون شلوغه باید حتما یک سرور تهیه کنیم و کارامون رو انجام بدیم:
1. پردازنده 4 هسته نامحدود بالای 3 گیگ
2. رم 4 گیگ
3. هارد 100 گیگ
4. پورت نامحدود
5. کنترل پنل
انکود زیاد انجام میشه و موقع انکود نباید سرعت هارد و دانلود و آپلود کم بشه که خللی در کارمون پیش بیاد.
همچنین ویندوز سرور 2008 r2 و 64 بیتی میخوام.
اکانت تست یک روزه یا حتی تا 1 بامداد امشب رو برای ما بفرستید درصورت رضایت ان شاء الله کارمون رو شروع میکنیم با شما.
-
-
January 16th, 2016, 23:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DeluxePC
من تا 30 تومن میتونم هزینه کنم. اینم امکانات مد نظرم هست:
سروری که داشتم همین موارد رو داشت و اتفاقا بسیار هم با ما راه میومدند و مشکلی باهاشون نداشتیم ولی بخاطر اینکه به شدت سرمون شلوغه باید حتما یک سرور تهیه کنیم و کارامون رو انجام بدیم:
1. پردازنده 4 هسته نامحدود بالای 3 گیگ
2. رم 4 گیگ
3. هارد 100 گیگ
4. پورت نامحدود
5. کنترل پنل
انکود زیاد انجام میشه و موقع انکود نباید سرعت هارد و دانلود و آپلود کم بشه که خللی در کارمون پیش بیاد.
همچنین ویندوز سرور 2008 r2 و 64 بیتی میخوام.
اکانت تست یک روزه یا حتی تا 1 بامداد امشب رو برای ما بفرستید درصورت رضایت ان شاء الله کارمون رو شروع میکنیم با شما.
سلام
متاسفانه مقدار بودجه ای در نظر گرفته اید نمیتویم با این قیمت رم ۴ گیگ و ۴ هسته ی بالای ۳ گیگاهرتز تقدیمتون کنیم
ولی با این قیمت میتونم ۳ گیگاهرتز پردازشگر تقدیمتون کنم با رم ۱ گیگ قبلش هم تست خدمتتون ارسال میکنم که اگر راضی بودید خرید کنید
فعالیت ما بر اساس منابع اختصاصی هست و هیچ دوست نداریم سرویسی تقدیم شما مشترک عزیز کنیم که بعدا باعث دلخوری و ناراحتی شما بشه
و حتی پولی که پرداخت کرده باشید حرموممون بشه.
- - - Updated - - -
سلام و خسته نباشید
به اطلاع می رسانیم گنجایش سرور جدید تقریبا ۴ روز پیش تکمیل شد به وضعیته:

همینطور که در اسکرین شات های سرورهای قبل خدمتتون ارسال کردیم تیم نوین وی پی اس برای حفظ کیفیت مشترکین روی هر سرور هیچ وقت به صورت ۱۰۰٪سرور را پر نخواهد کرد و مقدار زیادی از پردازشگر + رم سرور مرکزی را آزاد خواهد گذاشت و در این کار تلاش شده که بالانس هم رعایت و حفظ کنیم تا مشترکین حداکثر کیفیت را تجربه کنند.
سفارشات جدید روی سرورهای فعلی ایجاد نخواهند شد و به زودی سرور جدید بعد از تست سخت افزاری انشالله امروز تهیه خواهد گردید و در همین تاپیک خدمتتون اعلام خواهد شد
دوستانی که نیاز به پیش خرید دارند به بنده اعلام کنند براشون امروز حتما تقدیم خواهد شد
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
سرور جدید حاضر شد
دوستانی که پیش خرید کردند امروز تقدیمتون شد اگه کسی هنوز تحویل نگرفته حتما اعلام کنه

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
S@man
من سرور دانلود شخصی نیاز دارم. به نظر شما رم 1 مناسبه (سرور 2008) ؟ در ضمن محدودیت بودجه دارم
تو قسمت تکمیل سفارش قیمت به جای 20000 25000 قید شده ؟
برای امشب سرور احتیاج دارم خواهشا سریعتر جواب بدید
سلام و خسته نباشید
بله پکیج استاندارد برای کار انتخاب کردید
قیمت ۲۰ هزار تومان هست
تحویل آنی پس از پرداخت
ویرایش توسط novinvps.com : January 12th, 2016 در ساعت 11:51
-
-
January 17th, 2016, 16:00
منتظر کانفیگ هستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
January 17th, 2016, 17:13
عضو انجمن
سلام و خسته نباشید
در صورتی که از مشترکین ما هستید
درخواست کانفیگ مورد نظر خودتون به بخش پشتیبانی تیکت بفرمایید و یا اگر بسیاری فوری هست با شماره تلفن ۰۹۱۹۹۵۵۶۲۴۵ تماس بفرمایید خدمتتون انجام خواهد شد
با تشکر
ویرایش توسط novinvps.com : January 17th, 2016 در ساعت 17:18
-
-
January 25th, 2016, 20:48
عضو انجمن
-
-
January 26th, 2016, 08:02
عضو جدید
با سلام
رم 1 گیگ
سی پی یو 2 کور
هارد : 250
مصرفم فوق العاده کم
آفر لطف کنید
-