-
June 29th, 2015, 16:48
عضو انجمن
فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
همونطور که در جریان هستید با توجه به فروش قابل توجهی که در تاپیک قبلی داشتیم
تصمیم گرفتیم که تعداد سرور های اختصاصی رو جهت ارائه خدمات به مشتریان زیاد بکنیم
ادرس تاپیک قبلی :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=142206
------------------------------------------------------------------------------
اگر از سرور های مجازی که تهیه می کنید و ناراضی هستید -
از دیتاسنتر های نامعتبر و ارزان تهیه می کنید -
از کیفیت سخت افزاری سرور ها ناراضی هستید -
از ابیوز های پیاپی خسته شده اید -
و طعمه اورسل فروشندگان قرار می گیرید !!!
بهتر هست یک تست از ما جهت تجربه واقعی کیفیت سرور بگیرید
----------------------------------------------------------------------------
سرور های مورد استفاده ما از مجازی از بهترین دیتاسنتر های دنیا با برند های معروف سخت افزاری می باشند
پرت بسیار قوی نسبت به سایر دیتاسنتر ها از جمله OVH و Hetzner دارند. به طوری که هر دو دیتاسنتر امریکایی سرعت دانلود از اروپا بالای 70 مگابایت بر ثانیه را دارند
و دیتاسنتر های اروپایی نیز نسبت به امریکا همین شرایط را دارا می باشند
پینگ بسیار کم دیتاسنتر های اروپایی یکی از شاخصه های دیگر سرویس های ما می باشد
و می توانیم به جرات بگوییم که دیتاسنتر های امریکایی ما دارای کمترین پینگ نسبت به سایر دیتاسنتر ها در امریکا را دارا می باشند
و اما لوکیشن و نام دیتاسنتر های ما :
NL :
Datacenter : Ecatel
UK :
Datacenter : RapidSwitch
US 1 :
Datacenter : Enzu
US 2 :
Datacenter : psychz
IP whois Locatin : Los Angeles
اما افر های ما ویژه تابستان با تخفیف دائمی :
سوابق کاری ما رو می تونید با سرچ کردن در همین سایت ( وب هاستینگ تالک) پیدا بکنید
ولی در حالت کلی گروه ما بیشتر از 5 سال سابقه فعالیت در این سایت بدون داشتن حتی یک مشتری ناراضی دارد
در صورتی که اکثر کسانی که وارد این حرفه می شوند بعد از 3 ماه تاپیک اختلاف برای این افراد ایجاد می شوند
در مورد اسکرین شات از پرت و هارد باید خدمتتون عرض بکنم که به زودی برای شما اسکرین شات در پست های بعدی همین تاپیک خواهم گذاشت
ولی تا ان موقع می تونید با درخواست تست خودتون همه موارد را تست بفرمایید
و یا از اسکرین شات های سرور های قبلی که در تاپیک قبلی موجود بود استفاده بفرمایید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=142206
** مجازی سازی سرور های جدید با وی ام ویر ESXi 5.5 انجام گرفته (به دلیل مشکلات و باگ هایی که وی ام ویر 6.0 داشت به وی ام ویر 5.5 مهاجرت کردیم)
** تمامی سرویس ها داری 3 ساعت تست رایگان جهت ارائه کیفیت سرویس ها می باشند
** تمامی سرویس ها تا 1 هفته قابلیت برگشت وجه به صورت کامل می باشد
** انواع کانفیگ ها رایگان می باشد
** برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
با تشکر
اسکرین شات های کیفیت پرت سرور های انگلیس - امریکا - هلند
سرور هلند
سرور امریکا (psychz)
سرور آمریکا (Enzu)
سرور انگلیس
با وجود مشکلات اینترنت ولی خداروشکر مدت زمان پاسخ گویی به تیکت هامون بسیار مطلوب بوده
اسکرین شات هایی از WHMCS برای اثبات پشتیبانمون می زارم
این برای ماه قبل :
و این هم برای این ماه :
امیدوارم مشکلات اینترنتمون کمتر بشه و بتونیم بهتر از این سرویس دهی بکنیم
ویرایش توسط hpnn.wm : August 11th, 2015 در ساعت 00:30
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2015 16:48
# ADS
-
August 18th, 2015, 14:30
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***

نوشته اصلی توسط
lordsepid
سلام
هشت روز پیش یک سرور مجازی هلند با رم 4 گیگ از جناب مددیان خریداری کردم. علیرغم قیمت پایین ، کارایی خیلی خوبی داره. علت اینکه یخورده دیر دارم نظر میذارم اینه که بخاطر شرایط سایتهایی که دارم و مصارف متغیرشون ناچار بودم چند روز سرور رو توی تست نگه دارم تا مطمئن بشم که بدون مشکل کار میکنه. خدا رو شکر تا امروز به مراتب بدون دردسرتر از بقیه جاهایی که قبلا گرفته بودم داره جواب میده. این در حالی هست که جاهای قبل بین دو تا سه برابر هزینه کرده بودم ولی به مشکلات زیادی برخورده بودم.
هم سرویس های ایشون خوب هستند هم اخلاق و پشتیبانی شون.
امیدوارم همیشه موفق باشید
با تشکر از شما
اونچه که انجام دادیم وظیفه بود
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
asiawiki
سلام و خسته نباشید
سرور برای سایت فیلم و سریال می خوام
رم 1 و هارد 300 گیگ قیمت چقدر در میاد؟
خرید هر 100 گیگ هارد اضافه چقدر هست؟؟
سرور برای آپلود و دانلود سریال استفاده میشه مشکل قعطی و غیره بعد مدتی نداره؟
با سلام هزینه سرویس مد نظر شما 35 هزار تومان می باشد
در مورد هزینه هر 100 گیگ به صورت معمولی 8 هزار تومن می باشد
ولی در صورت تمایل ما می تونیم سرور رو با هارد 1 ترابایت خدمتتون 60 هزار تومن تقدیم بکنیم
هارد کاملا اختصاصی برای شما خواهد بود
در صورتی که شما به صورت 100 گیگ بخرید باید هزینه ای معادل 90 هزار تومن برای 1 ترابایت پرداخت بفرمایید
با تشکر
-
-
August 19th, 2015, 18:03
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***
سرور با مشخصات ذیل میخواستم:
سرور با رم 512 به تعداد 1 عدد
سرور با رم 1024 به تعداد 3 عدد
نیاز به هارد زیاد چندانی نیست. برای هر سرور 20 گیگ کفایت میکند.
پورت سرورها هم 1000 باشد.
لطفاً قیمتتون رو اعلام بفرمایید.
شاد باشید
-
-
August 19th, 2015, 20:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mjzaret
سرور با مشخصات ذیل میخواستم:
سرور با رم 512 به تعداد 1 عدد
سرور با رم 1024 به تعداد 3 عدد
نیاز به هارد زیاد چندانی نیست. برای هر سرور 20 گیگ کفایت میکند.
پورت سرورها هم 1000 باشد.
لطفاً قیمتتون رو اعلام بفرمایید.
شاد باشید 
با سلام براتون پ.خ شد
-
-
August 23rd, 2015, 09:30
سلام
سایتتون بالا نمیاد لطفا بررسی کنید
-
-
August 23rd, 2015, 19:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ariya_music
سلام
سایتتون بالا نمیاد لطفا بررسی کنید
با سلام دوستان
ما برای اینکه از مشکلات احتمالی که برای سرور ما پیش نیاید از هاست جداگونه و از شرکت های دیگر تهیه می کنیم
ولی متاسفانه ظاهرا به دلایل پردازشی پاسخ گوی سیستم ما نبود و باید پلان بالاتری تهیه می شد برای همین سرویس دهنده هاست ما رو مسدود کرده است
از بابت این مشکل واقعا عذرخواهی می کنیم و بزودی سایت در دسترس قرار خواهد گرفت
- - - Updated - - -
از دوستان ضمن عذرخواهی برای مشکل به وجود امده برای هاست
در حال حاضر سایت در دسترس می باشد
-
-
August 24th, 2015, 14:06
عضو جدید
با سلام
دوست گرامی کماکان مشکل سایت برقرار است
Down for Maintenance (Err 3)
در حال بروزرسانی
-
-
August 24th, 2015, 18:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahsoon
با سلام
دوست گرامی کماکان مشکل سایت برقرار است
down for maintenance (err 3)
در حال بروزرسانی
قربان شرمنده از صبح ما مورد حملات شدید دی داس بودیم
اول فکر کردیم مشکل داخلی هست و سیستم whmcs رو به اخرین نسخه اپگرید کردیم
ولی متاسفانه مشکل حل نگردید برای همین ای پی ها رو به ای پی های داخلی ایران محدود کردیم
در حال حاضر هیچ مشکلی وجود ندارد و سایت با نهایت سرعت + قالب جدید در دسترس قرار دارد
از بابت مشکل پیش امده جدا معذرت می خواهیم
-
-
August 24th, 2015, 23:24
عضو جدید
هنوز سایتتون در دسترس نیست.
403.PNG
شاد باشید
-
-
August 25th, 2015, 00:21
عضو انجمن
سلام
ببخشید ولی خوب باید به جوابم برسم تا خرید کنم
فرمودین شما برخلاف سایرین اورسل نمیکنید؟ پس من الان از شما سرویس بگیرم از امریکا دی سی Enzu شما چطور 1 گیگ رم رو میدذین 4 دلار با اینکه این دیتا سنتر پائین ترین سرورش(سی پی یو) میفروشه کم کمش هر گیگ رمش بالای 4 دلار در میاد منبع با اینکه این سرور پورت 100 میده و شما 1 گیگ رو باید براش بخرید + هزینه های ثانویه دیگه + کمب.د منابع سی پی یو در صورت فروش 128 ماشین شما باید بالای 128 گیگا هرتز سی پی یو داشته باشید که اینم هزینه اضافی خواهد بود برای سرور + میزان باند ویت 20 تا هست با این 128 ماشین نامحدود معنی نخواهد داشت جز 20000/128 مساوی خواهد بود هر ماشین 130 گیگ باند ویت نه بیشتر
میشه بفرمائید بنده اگر چقدر به شما بدم یک سرور رو از همین دیتا سنتر و لوکیشن رو در اختیار من میزارید؟ + 132 آی پی برای ایجاد 128 ماشین؟
باور کنید قصد تخریب ندارم ولی چون صراحتا با رنگ قرمز و بولد شده نوشتین من با ما باقی فرق دارم و اورسل نمیکنم پرسیدم چون گفتم حتما نمیکنند که صریح اقرار کردند من اورسل ندارم
بهرحال من از اینجا سرور دارم خوشحال میشم اگر بتونید ارزون بدین از شما بخرم
با احترام و سپاس
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام دوستان
ما برای اینکه از مشکلات احتمالی که برای سرور ما پیش نیاید از هاست جداگونه و از شرکت های دیگر تهیه می کنیم
ولی متاسفانه ظاهرا به دلایل پردازشی پاسخ گوی سیستم ما نبود و باید پلان بالاتری تهیه می شد برای همین سرویس دهنده هاست ما رو مسدود کرده است
از بابت این مشکل واقعا عذرخواهی می کنیم و بزودی سایت در دسترس قرار خواهد گرفت
- - - Updated - - -
از دوستان ضمن عذرخواهی برای مشکل به وجود امده برای هاست
در حال حاضر سایت در دسترس می باشد
برای مشکل سایتتون میتونید از اوردرهای اشتراکی یا کلودی همین انزو استفاده کنید و اصلا مشکل نداره و بسیار بسیار با کیفیته
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
August 25th, 2015, 12:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mjzaret
هنوز سایتتون در دسترس نیست.
403.PNG
شاد باشید 

نوشته اصلی توسط
arkanet
زمان ورود به سایت ارور 403 داده میشه
بله متاسفانه مجبور شدیم از کلود فلیر استفاده بکنیم
الان هم تحت اتک هستیم ولی حداقل کمی دیر باز می شه ولی باز می شه

نوشته اصلی توسط
hegza
سلام
ببخشید ولی خوب باید به جوابم برسم تا خرید کنم
فرمودین شما برخلاف سایرین اورسل نمیکنید؟ پس من الان از شما سرویس بگیرم از امریکا دی سی Enzu شما چطور 1 گیگ رم رو میدذین 4 دلار با اینکه این دیتا سنتر پائین ترین سرورش(سی پی یو) میفروشه کم کمش هر گیگ رمش بالای 4 دلار در میاد
منبع با اینکه این سرور پورت 100 میده و شما 1 گیگ رو باید براش بخرید + هزینه های ثانویه دیگه + کمب.د منابع سی پی یو در صورت فروش 128 ماشین شما باید بالای 128 گیگا هرتز سی پی یو داشته باشید که اینم هزینه اضافی خواهد بود برای سرور + میزان باند ویت 20 تا هست با این 128 ماشین نامحدود معنی نخواهد داشت جز 20000/128 مساوی خواهد بود هر ماشین 130 گیگ باند ویت نه بیشتر
میشه بفرمائید بنده اگر چقدر به شما بدم یک سرور رو از همین دیتا سنتر و لوکیشن رو در اختیار من میزارید؟ + 132 آی پی برای ایجاد 128 ماشین؟
باور کنید قصد تخریب ندارم ولی چون صراحتا با رنگ قرمز و بولد شده نوشتین من با ما باقی فرق دارم و اورسل نمیکنم پرسیدم چون گفتم حتما نمیکنند که صریح اقرار کردند من اورسل ندارم
بهرحال من از اینجا سرور دارم خوشحال میشم اگر بتونید ارزون بدین از شما بخرم
با احترام و سپاس
- - - Updated - - -
برای مشکل سایتتون میتونید از اوردرهای اشتراکی یا کلودی همین انزو استفاده کنید و اصلا مشکل نداره و بسیار بسیار با کیفیته
اول اینکه قربان من از این دیتاسنتر بیشتر از 12 تا سرور دارم
خیلی طبیعی هست که برای من هم خیلی ارزون تر بیافته
در ضمن من هیچ موقع 128 گیگ رم نمی گیرم چون همونطور که گفتید هم کیفیت می اد پایین و هم قیمت می ره بالا
بنده 32 گیگی می گیرم که هم تعداد سرور اختصاصی برای گرفتن تخفیف بیشتر باشه + هزینه برای هر سرور می اد پایین
در مورد ارتقا به پرت 1 گیگ برای ما در حدود 10 دلار می افته ماهیانه
اگر واقعا در خرید سرورتون مصمم هستید بفرمایید تا براتون قیمت بکنم
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید