حتما از ovh سرور داری ؟
ببین سیستم عامل شما چیه ؟
هیچ جوره شما کاری نمی توانید انجام بدید ، باید مدیر سرور از کنسول برای شما بک آپ بگیره !
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
وقتی اینترنتش قطع شده نمیشه کاری کرد ،
از مدیر سرور بخواهید !
سلام
من تازه کارم و هرچی اطلاعات دارم در همین انجمن و از خود شما به دست آورده ام.
یک سوال در مورد قیمت هایی که در پست اول داده بودید دارم.در حال حاضر iweb دارد سیستم با این مشخصات رو 190 هزار تومان ماهیانه می دهد
- CPU : 2 x Xeon Quad Core 2.13GHz Nehalem
- RAM : 12GB Tri-Channel DDR3
خب طبق فرمایش شما 1 گیگ برای مجازی ساز و کنترل کنار می گذاریم.می ماند 11 گیگ رم:
حال اگر این 11 گیگ رم را میان 22 نفر با hyper-V به صورت کاملا مجزا تقسیم کنیم یعنی به عبارتی 22 تا وی دی اس 512 از سیستم بگیریم هزینه ی هر وی دی اس برای ما در می آید 8630 تومان.حال این وسط ما 5 هزار تومان هم روی هر وی دی اس ، بخواهیم ماهیانه سود کنیم می توان یک وی دی اس 512 مگ را ماهیانه 13630 تومان به فروش رساند.این در حالی است که شرکت های داخلی با ارقام چندین برابر این حرف ها وی دی اس ارایه می کنند.
خب با این حساب این اختلاف قیمت از کجا حاصل شده است؟
پی نوشت:البته من هزینه های ثبت شرکت و پشتیبانی را در نظر نگرفته ام و همچنین قصد ناراحت کردن افرادی که این سرویس ها را ارایه می دهند ندارم.صرفا می خواستم ببینم چیزی را در محاسباتم از قلم انداخته ام یا نه.
دلار که مفت نیست
بعدشم vps که میسازیم باید ساپرت داشته باشه . طرف میگه 100 تا اسکریپت و.. نصب کن
بعدشم یکی سرور 100 هزار تومانی می خره ، یکی 300 هزار تومانی
فرق داره
10 صفحه اولو خودندم کسی ننوشته بود از کجا بقهمیم کدوم نسخه VMWare هست؟ زده VMW71.00V.0.B64.1206220901
@1eng.ir
ویرایش توسط sadeghspy : August 12th, 2015 در ساعت 16:12
VMWare Workstation اشتراکیه؟ توی dxdiag.exe اینو خوندم
web ui از کجا ببینم
البته من اون ورژنو سرچ کردم این سایت آخراش ، عنوانش هست esxi 5.1 ،
ویرایش توسط sadeghspy : August 13th, 2015 در ساعت 15:06
سلام به استید و دوستان انجمن من سوالی داشتم در مورد vps ویندوز من خیلی مبتدی هستم و شاید سوالم خیلی خنده دار باشد در مورد پورت ها توضیح بدهید واینکه چرا بعضی فروشندکان پورتای ارتباطی را می بندن و نمیشه با این وی پی اس به سرور خاصی وصل شد یکی از دوستان گفتن من من تمام پورتها را برات باز میکنم منزورشن از تمام پورتا رو میشه دوستان توضیح بدن خودش که چیزی نگفت ممنون میشم کمک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)