نه دوست عزیز مدرکی نمیخواد ،
mostafa جان حتما خودش می خواد بخره ، داداش خودت اگه امکانش را داری بخری بهتره ، چون همه چیز دسته خودتو ، واگر نداری Mostafa میتونه بخره ، منم میتونم برات بدون هیچ مشکلی بخرم
موفق باشی
من یکبار تجربه داشتم و گیر ندادند.
ایمیل بزنید می گن که به ایران سرویس نمی دهیم. اما کیفیت سرویس ها شون خیلی خوبه. در کنار یک فضای بک آپ رایگان مثل adrive.com به راحتی می شه استفاده کرد ازش.
خداییش اگه به ایران علنی سرویس بده ملت میریزن سرش. این کیفیت و این قیمت محیرالعقوله !
من بیش از 10 سرویس گرفتم ازشون بدون قبول هیچ مسئولیتی.
البته خودم برای آموزش استفاده میکنم ازش ( My Personal Lab ) ، هاست با ipv6 و DNSSec و ...
دوستان جریان این IPv6 چیه ؟
BurstNET® US News Feed
BurstNET® announces availablility of IPv6
BurstNET® announces availablility of IPv6 (next generation IP addressing) on all product lines.
تا اونجا که من می دونم با ایران بدجوری ضد هستند!!!
با یه ایمیل دیگه بهشون نامه بفرستید که با ایرانی جماعت مشکلی با فروش دارید یا نه؟
بعد اقدام کنید.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
ممنون از راهنمایی
اما میدونم با ایرانیا مشکلی ندارن .توی همین تاپیک چند نفری بدون مشکل خرید داشتند.حتی یکی هم تلفن ثابت داده بود بشون.
خدایی از ما ایرانیها با حال تر مشتری هست؟
یه خارجی که از تحریم شدن نمیترسه همچین که یه مشکلی پیش میاد میره توی صد تا فوروم جار میزنه
ولی ایرانیها ناچار میشن سئوالاتشونو جای دیگه مطرح کنن مثل همین انجمن.
خیلی دلشون بخواد
دوستانی که از بورست سرویس داشتن ، چندتا سوال
آیا اگه صورت حساب را پرداخت نکنیم و سرور ساسپند بشه و بعد از 2 روز پرداخت کنید ، بورست جریمه می کنه ،؟
آیا بعد از 2روز پرداخت کنیم خودش اتومات unsuspend میشه ؟ یا نیاز داره بخش مالی بورست تائید کنه ؟
روز کاری بخش مالی بورست به وقت ایران از دوشنبه تا پنج شنبه هست؟
من به این مشکلات برخوردم ، تماس تلفنی هم با بخش پشتیبانی بورست گرفتم ولی گفتن شرمنده تونم باید با مالی هماهنگ کنید ، چون صورت حساب من اشتباه شده و بیشتر از اون حد سرور بوده و الان 3 روزه جوابی نگرفتم و سرورم suspend شده
دوستانی که اطلاعاتی دارند کمک کنند
ایمل بزنید به sales@burst.net تا جواب بدن. بعد از ایمیل زدن تا یک ربع بعد باید ایمیلی مبنی بر ثبت درخواست دریافت کنید، در غیر این صورت یعنی درخواستتون ثبت نشده.
بعد از پرداخت اگه VPS باشه که خودکار فعال میشه اما سرور خیر.
آقا این Invoice Date مثلا برای تاریخ 10/07/2010
وDue Date برای تاریخ 10/29/2010 هست
این Due Date چیه ؟ و چرا تاریخ پرداخت بعدی 10/07 نیست ؟
این جریانش چیه
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که برای وی پی اس ها تا یک روز پس از پرداخت صورت حساب طی میشه . فورا صورت حساب ماه بعد میاد . این جریانش چیه ؟
Invoice Date یعنی تاریخ ایجاد صورتحساب و Due Date یعنی مهلت پرداخت.
بعد از Due Date صورتحساب شما Over Due میشه و ممکنه جریمه هم بشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)