من الان با رایتلم
خیلی زیبا ؛ تونستم به ایرانسل و همراه اول وصل بشم کامل !
یعنی رفتم تو قسمت carrier :D
سرچ رو زدم
سه تا اپراتور رو آوورد
وصل شدم :D
خیلی داریم پیشرفت میکنیم :-j
من الان با رایتلم
خیلی زیبا ؛ تونستم به ایرانسل و همراه اول وصل بشم کامل !
یعنی رفتم تو قسمت carrier :D
سرچ رو زدم
سه تا اپراتور رو آوورد
وصل شدم :D
خیلی داریم پیشرفت میکنیم :-j
اینترنت چگونه هست ؟
ایا سیم کارت رایتل که با سرعت 50 تا 100 دانلود میکنه وقتی از روی رومینگ به مثلا ایرانسل متصل بشه باز هم میتونه با همون سرعت اینرتنت دانلود کنه ؟
خیلی خوب شد.خدا خیرشون بده دارن دارن پیشرفت میکنن :دی
اقا یک سوال این رایتل سرعت اینرنتس چجوریه مثلا 128kb تا چند کیلوبایت در ثانیه دانلود میده؟ 100 تا 200 تا 500 چقد انتن دهیش با انتن های خودش چطوره
راستش رایتل رو جاهایی که من استفاده کردم و کار داشتم آنتی دهیش عالی بوده حتی مثلاً یه جا همراه اول آنتن دهیش ضعیف بود ولی رایتل آنتن داشت ولی بالاخره آنتن دهی رایتل قبل از رومینگ خیلی پایین تر از این دو تا اوپراتور بود اما الآن که دیگه فرقی نداره اون جاهایی که رایتل آنت نداره با رومینگ آنتن میده
از لحاظ سرعت اینترنت هم من 128 رو دارم با 20 - 30 - 32 تا دانلود می کنه
دوستان اعتباری و دائمی رایتل که از بسته های دکا و طرح بینهایت استفاده می کنند دقت داشته باشید که چنانچه در حالت رومینگ باشید (استفاده از آنتن ایرانسل یا همراه اول) طرح های تشویقی پیرامون سرویس مکالمه فعال نبوده و هزینه مکالمه طبق تعرفه آزاد محاسبه می شود!
برگرفته از سایت رایتل
" فعالسازی سرویس رومینگ برای مشترکین رایتل رایگان است و هزینه استفاده از خدمات در حالت رومینگ، بر اساس تعرفه های عادی شبکه رایتل (خارج از بسته) می باشد؛ به عبارت دیگر، استفاده از انواع خدمات رایتل در قالب بسته ها و طرح ها، منوط به حضور در شبکه رایتل است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه طرح های رایتل مراجعه نمایید. "
طراحی ماژول های پرداخت اتصال هر نوع اسکریپت به زبان php به درگاه تمامی بانک های کشور با بهترین قیمت
سیستم فروشگاهی قدرتمند توماتوکارت به زبان فارسی منتشر شد
دوستان عزیز اگر بنده بخوام با رایتل همکاری کنم! چگونه هست اطلاع دارین؟
در واقع میخوام دکل رایتل رو در شهرستان بزنیم و نماینده رایتل بشیم... آیا امکانش هست از دوستان کسی در این مورد چیزی میدونه اطلاع بده...
سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)