-
عضو انجمن
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی به ویژه متقاضیان کیفیت ثابت
همان طور که در تاپیک قبلی سرور دیتاسنتر OVH واقع در کانادا از استقبال خوبی برخوردار شد
تصمیم گرفتیم مجددا با سرور OVH این بار با 14 لوکیشن متفاوت برای آی پی ها خدمت شما بازگردیم !
محل سرور اصلی در فرانسه می باشد و کاربران محترم می توانند به دلخواه خود از کشور های درج شده
آی پی انتخاب و استفاده کنند !
همان طور که مستحضر هستید دیتاسنتر OVH یکی از برترین دیتاسنتر دنیا با پورت و کیفیت فوق العاده در حال سرویس دهی می باشد
و این بار خدمات ما با پینگفوق العاده نیز همراه است، چرا که سرور در اروپا واقع گردیده است.
[+] پورت این سرور در دیتاسنتر 1.0 گیگابیت با کیفیت بیان شده و ما حداقل 100 مگابیت رو Minimum برای هر کاربر
تضمین می کنیم !
[+] پردازنده سرور از سری E3-1245v2 با قدرت پردازش 3.40 گیگاهرتز در حال عادی برای هر هسته فعال است
[+] رم سرور نیز 32 گیگابایت از نوع DDR3 ECC می باشد
[+] هارد فعلی سرور 4 ترابایت از نوع SATAIII می باشد با دور گردش 7،200 در دقیقه که ما با استفاده از برنامه ریزی
با سیاست خاص در ارائه سرور مجازی این تضمین را اعلام می داریم که به هیچ عنوان کندی و افت سرعت
همانند فروش های قبلی در دیتاسنتر OVH احساس نکنید !
نگرانی را تعطیلش کنید !
حتما شما به عنوان یک خریدار در ذهن دارید در صورت عدم رضایت از سرویس چه کنم؟!
آی پاور این تضمین را به شما تقدیم می کند:
+ عودت مبلغ در صورت عدم رضایت طی 24 ساعت بدون قید و شرط
+ عودت مبلغ ذر صورت عدم رضایت طی 720 ساعت همراه با کسر کارمزد
خیالتون راحت شد ؟!
و اما پکیج های سرور آی پاور از دیتاسنتر با کیفیت OVH
رم: 1024 مگابایت
سی پی یو: 2 هسته
هارد: 60 گیگابایت SATA3
پورت: 1.0 گیگابیت با کیفیت
ترافیک: نامحدود
قیمت: 15،000 تومان
کد تخفیف ماه اول: 40
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabet
سفارش
رم: 2048 مگابایت
سی پی یو: 2 هسته ( x2 )
هارد: 80 گیگابایت SATA3
ترافیک نامحدود
قیمت: 21،000 تومان
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabet
سفارش
رم: 4096 مگابایت
سی پی یو: 4 هسته ای
هارد: 100 گیگابایت SATA3
ترافیک: نامحدود
قیمت: 39،000 تومان
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabetسفارش
سوالی داشتید در این تاپیک مطرح بفرمایید، چرا که ممکن است سوال شما، سوال چندین نفر دیگر نیز باشد
و موجب برطرف شدن ابهامات شود.
ویرایش توسط i-Power : May 14th, 2014 در ساعت 17:51
-
تعداد تشکر ها ازi-Power به دلیل پست مفید
almanwebhost, Cyrus.The.Great, emperor3508, Farzinn, kandabpars, m.s.i, Mr.3ven, n4ser, Nicdata, p30thank, Raid_10, thanker
-
May 13th, 2014 21:29
# ADS
-
June 15th, 2014, 04:39
پاسخ : باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
حرف شما درست پس چرا خودشون نمیان جواب بدن و اینکه سایتشون تو سرور خودشون بوده اما چند روز بعد خرابی سرور سایت بوده و خود من بارها رفتم و بعد چند روز دبدن جوابگو نیستن قسمت ناحیه کاربری رو به اصطلاح بروز رسانی کردن باز چند ساعت درست شد و بعد یکی دو روز سایت از دسترس خارج شد...با بچه که صحبت نمیکنید به شعور خریداران احترام بگذارید لااقل
دوم اینکه اگر قصدشون هر چه که بوده و نبوده ایشون نباید هزینه گرفته شده رو پس بدن و بعضا خسارت رو؟ خسارت بخوره تو سرمون هزینه اونی که چند روزه تازه سرور گرفته و هزینشو داده رو نباید برگشت بدن؟
اصن برگشت کامل نه تعداد روزای باقیمانده رو که دیگه حقه همست
در هر صورت ینده شخصا بدلیل اینکه در یکی از مراجع قضایی کار میکنم پیگیر این قضیه خواهم بود
- - - Updated - - -
چطوره که خون بعضی ها رنگین تر است و به سرور کانادا انتقال داده شده اند و بعضی دیگر دستشون تو پوست گردو مونده ؟؟؟
-
-
June 15th, 2014, 08:07
پاسخ : باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
آقای محترم شما که میگید مشکل پیش اومده لطفا شماره تماس ایشون و شماره کارت پرداختی و آدرس ایشئن حتما دارید چونکه از شما سرور تهیه کرده
بهتره به جای همدردی با این آقا کاری برای این مال باخته ها بکنین شما به همه چیز این آقا دسترسی دارین
-
-
June 15th, 2014, 08:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arc1o0
از دوستانی که به ما لطف داشتند متشکریم
اما نیاز است که یک مختصر توضیح دهیم، مدیریت این سایت یک مشکل غیر مترقبه و خاصی براشون پیش اومده که متاسفانه چند مدتی دسترسی به اینترنت ندارند و چون سایت خودشون هم روی سرور های خودشون بود، سایتشون از دسترس خارج شد. ایشون خودشون هم از مشکل پیش اومده بسیار ناراحت بودند و از بنده خواستند که از طرف ایشون از کاربران عذر خواهی کنم
با توجه به شناختی که بنده از ایشون و خانواده ایشون دارم، نیاز به اطلاع رسانی است که ایشان از خانواده متشخصی هستند و به هیچ عنوان قصد سو استفاده یا خدای نکرده هیچ سو نیتی پشت فعالیت ایشون نبود و همچنین هیچ مشکلی هم بابت پرداخت ها نداشتند . و صرفا یک مشکلی پیش آمده که ممکنه هر لحظه برای هر یک از ما پیش بیاد.
متاسفانه در موارد مشابه همیشه با یک عده کلاه بردار و متقلب در انجمن متوجه می شدیم که بعد از کلاه برداری متواری می شدند، اما بنده با اطلاع از ریز قضیه اعلام می کنم که در این مورد خاص هیچ گونه قصد کلاه برداری یا سو استفاده نبوده است
بنده از طرف ایشون از تمام کاربرانی که براشون مشکل پیش اومده و به نحوی متضرر شده اند، چه مالی و چه معنوی عذر خواهی می کنم.
بنده یک بار دیگر اعلام می کنم که هر 2 سرور ایشون با موفقیت بازیابی شده و همه دیتاها صحیح و سالم سرجاشون هستند، و هر کدام از عزیزان که نیاز به دیتای خودشون دارند صرفا با ارسال تیکت مشکلشان حل خواهد شد.
با تشکر
جناب تیکت بزنیم فقط به اطلاعات میرسیم یا شما که از ایشون شناخت دارین بخاطر حفظ آبروشوون سرورها رو روشن میزارین تا زمان سررسید ؟
اگر مشکل پرداخت نبوده پس لطف کنید سرورها رو روشن کنید تا کاربران استفاده کنند و بیشتر از این سردرگم نشن و مدیریت سایتشون رو هم برعهده بگیرین تا خودشون میان
-
تعداد تشکر ها ازreza115 به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2014, 23:50
حالا این فرد براش مشکل پیش امده همکاری نداشتن که ملت به این روز نیوفتن واقعا مسخرست
-
-
June 16th, 2014, 05:49
جناب arc1o0 سایت الان یک روزه که قطعه.
در ضمن من قبل قطعی سایت تیکت زدم برای باز کردن سرور اما جوابی از طرف شما در ایمیلم دریافت نکردم.
-
-
June 16th, 2014, 14:45
sadrafilm
بنده از ایشون تازه 24 ساعت سرور کانادا داشتم و فرداش دیگه بالا نیومد!!
مسئله لوکیشن سرور نیست دوست عزیز اینطور که معلومه کلا دست همه مونده توی پوست گردو و مبلغ هم بازگشت نخورده به حسابهای کاربران بخصوصی کسایی که مثل بنده 24 ساعت هم استفاده از سرویس نکردن.
-
-
June 16th, 2014, 15:09
بنده به علت کار در یکی از شعب دادگستری پیگیر شدم و تا شنبه به صورت رسمی شاکی خواهم شد .بحث مبلغ نیست به چشم کسی نمیاد اما قانون مشکلی با مبالغ کم و زیاد ندارد
و شما هم اگر حساب کنید مبلغ کم را ضربدر تعداد افراد زیاد میشود مبلغ قابل توجه. خواهشا اقدام کنید تا ایشون و همه کسانی که در این سایت و در کل اینترنت کار میکنند فکر نکنند با مبالغ ناچیز اما در تعداد بیشمار میتوانند خدایی نکرده حق الناس رو لگد مال کنند.حتما اقدام کنید تا بفهمند که مردم اگاه هستند و هیچ مشکلی با طرح شکابت ندارند تا لااقل بعد از این دیگر شاهد این گونه مسایل در نت حداقل کمتر باشیم
حق الناس مسالهای است که نه خدا و نه قانون از ان به راحتی نمیگذرند
از دوستان اگر کسی شاکی هست پ .خ بده
منتها شاید نیاز حضوری هم باشد (فرقی نمیکند در تهران یا شهرستان ) که بهتون اطلاع داده میشه
فقط اگر قصد واقعی طرح دارین پیام بدین .
تعداد شکات هر چه بیشتر رسیدگی به پرونده زودتر و سریعتر انجام میشود
با تشکر
-
-
June 16th, 2014, 15:20
مشکل ما هم هست.دوستان از این پس خواهشا از سایتهایی که نماد دارند خرید کنید حتی اگر مبلغ کمی گرانتر باشد
باور کنید این مبلغ بیشتر با تضمین بهتر و خیال راحت همراه هست و یک سود برای خریدار همراه دارد
خواهش من اینه از این پس خواهشا از سایتهای بدون نماد نخرید و این فرهنگ سازی بشه در بین کاربران
تا روزی بیاید حتی یک نفر از سایت بدون نماد نخرد و بشود تا نسل فروشندگان کم سواد در این زمینه فروشندگان خدایی نکرده کلاهبردار .فروشندگانی که حتی به سن قانونی نرسیده اند(متون در وصف شخص خاصی نیست و صرفا چون در این کامنت اطلاع رسانی شده دلیل بر ان نیست طرف مقابل صحبت شخص فروشنده این پست باشد.منظور بطور کلی گفته شده و شخص خاصی مد نظر نیست از بابت صفات) .فروشندگان که بستر رو مناسب دیده اند تا بتوانند خواسته یا ناخواسته برای مردم مشکل سازی کنند ,جلوی انها گرفته بشه.نماد حکم پروانه کسب رو داره .
به هیچ عنوان از دست فروشان اینترنتی خرید نکنید
تا با نبود کنترل مناسب از طرف دولت ما خود دست بکار شده و دیگر شاهد موضوعات و مشکلات خواسته یا ناخواسته از طرف فروشندگان نباشیم
با تشکر
ویرایش توسط sadrafilm : August 7th, 2014 در ساعت 15:44
-
-
June 17th, 2014, 16:06
بچه ها لطفا هر خبر جدیدی شد خبر بدید اینجا !! کسی هنوز از طرف خبری نداره ؟
-
-
June 17th, 2014, 23:46
آقا پول سرور به درک
من 200 گیگ دیتا داشتم رو سرور
بک آپ گرفتن از 200 گیگ هم کار ساده ای نیست
الان من باید چی کار کنم ؟!
3-4 روزه که سایتشون پایین هست
حداقل 1 هفته سرور هارو روشن کنند که اطلاعاتمون رو برداریم
اینجوری که نمی شه
-