3 عدد دیگه به سایتتون ارجاع دادیم جهت دریافت درگاه آنلاین.
انشالله به ما یه چیز تشویقی اراعه بدید
امکانش هست؟
3 عدد دیگه به سایتتون ارجاع دادیم جهت دریافت درگاه آنلاین.
انشالله به ما یه چیز تشویقی اراعه بدید
امکانش هست؟
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
درگاه های اختصاصیم رو تحویل گرفتم و تست کردم، بسیار عالی.
در حال انتقال کامل به سیباپال هستیم.
خب اگر تیکت کنیم
شما چه چیز ویژه ای به بنده اراعه میدهید ؟؟؟یه فرقی باید باشه![]()
سلام خدمت شما
تیکت بنده رو در 2 دقیقه جواب دادند!! مدارکش هم موجود هست
پشتیبانی عالی دارند
پس از تست درگاه های شما به سیباپال مهاجرت خواهیم کرد
ویرایش توسط smhnw : May 7th, 2014 در ساعت 23:45
ببخشید، آیا این کدی که من دارم استفاده می کنم مشکلی داره؟
می شه اگه امکانش هست تست کنید؟ چون من همش تو مرحله verify دارم invalid payment می گیریم.
تا حدی برای خودم ساده سازیش کردم، منتهی به نظر می رسی جایی از کد رو زدم نابود کردم! اگه کسی متوجه مشکل شد ممنون می شم راهنمایی کنه.
کد PHP:
<?php$pin = '...';$amount = 1000;$orderId = 1;$callbackUrl = "http://localhost/SibaPal/verify.php?orderId={$orderId}";
$res = request($pin, $amount, $callbackUrl, $orderId);if (empty($res)) { echo 'Unable to connect to server.';} elseif (intval($res['result']) == 1) { $au = $res['au']; $form = $res['form']; echo "<div style='display:none'>{$form}</div><script>document.siba.submit();</script>";} else { $msg = urldecode($res['msg']); echo "<meta charset=utf-8>{$msg}";}
function request($pin, $amount, $callbackUrl, $orderId){ $params = array( 'pin' => $pin, 'amount' => $amount, 'callback' => urlencode($callbackUrl), 'order_id' => $orderId ); $params = json_encode($params);
$ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "https://www.sibapal.com/eserviceapi/request?params={$params}"); curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE); curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 10); $res = curl_exec($ch); curl_close($ch);
return json_decode($res, TRUE);}کد ها درست Paste نمی شن تو پست، فایل ها رو Attach کردم.کد PHP:
<?php$pin = '...';$amount = 1000;$orderId = intval($_GET['orderId']);$au = '...';$bankReturn = $_POST + $_GET;
$res = verify($pin, $amount, $au, $orderId, $bankReturn);if (empty($res)) { echo 'Unable to connect to server.';} elseif (intval($res['result']) == 1) { $bankAu = $res['bank_au']; echo $bankAu;} else { $msg = urldecode($res['msg']); echo "<meta charset=utf-8>{$msg}";}
function verify($pin, $amount, $au, $orderId, $bankReturn){ $params = array( 'pin' => $pin, 'amount' => $amount, 'au' => $au, 'order_id' => $orderId, 'bank_return' => base64_encode(json_encode($bankReturn)) ); $params = json_encode($params);
$ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "https://www.sibapal.com/eserviceapi/verify?params={$params}"); curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE); curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 10); $res = curl_exec($ch); curl_close($ch);
return json_decode($res, TRUE);}
sibapal.zip
ویرایش توسط Farid.Agl : May 8th, 2014 در ساعت 00:37
اگر دقت کرده باشید در فایل request.php یک رشته بعنوانبرگشت داده میشود که شماره پیگیری سیباپال هست ، باید این رشته را در دیتابیس ذخیره کنید تا در هنگام verify در متد verify به همراه سایر اطلاعات وارد کنید و نتیجه بگیریدکد:$au = $res['au'];کد:$au = '...'; $bankReturn = $_POST + $_GET; $res = verify($pin, $amount, $au, $orderId, $bankReturn);
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)