من اینجا هم نظرم رو گفتم، جالبه اکانت من رو معلق کردن (http://www.webhostingtalk.ir/f118/91871/)
جالبه . ۴ روزه که سرورشون جوابگو نیست، الان هم ایمیل زدن و شاکی شدن که چرا اینجا ابراز مشکل کردم (و تجربه خرید از ایشون رو اینجا درمیون گذاشتم) و گفتن سرور شما تا مشخص شدن وضعیت معلق خواهند ماند!
مشخص شدن وضعیت یعنی چی ؟!
یعنی اینکه بیام بگم ببخشید گفتم سرورتون ۴ روزه قطعی و قبلش هم قطعی زیاد داشتم ، حتی هفته قبلش هم یک روز قطع بود و اونجا هم تیکت زدم به شما و قبول کردید که مشکل دارید و گفتید حل میشه و تقریبا نصف یک روز (شایدم بیشتر) قطعی داشتم.
ضمنا راجع به سطح سواد من شما نمی خواد نظر بدید، اگر شما الان یک سرور زپرتی از پارس آنلاین گرفتید و oversell کردید ، من ۵ ساله که سرور اختصاصی توی آمریکا و اروپا دارم که بخوام جمع بزنم بالای ۲۰ تا سرور میشه تا الان. همین الان هم ۳ تا سرور اختصاصی توی لیز وب و nforce دارم!
البته این اولین خریدم بوده از ایران که اینطور برخورد هایی رو شاهدش هستم!
من البته وقتی از کیفیت سرور شما ناامید شدم از یکی دیگه از فروشنده های ایرانی یک سرور خریدم که کیفیت و سرعت سرورشون به مراتب خیلی بهتره(جدای از سرعت و ادب پشتیبانی شون که زمین تا آسمون با شما فرق داره) ولی اینجا به دلیل اینکه تاپیک شماست ازشون اسمی نمی برم که یک وقت دوستان فکر نکنن برای بقیه تبلیغ می کنم!
۲۰ تومان هم مال خودتون! برای من که ماهی بالای ۸۰۰ یورو هزینه سرور توی آلمان و هلند میدم اصلا عددی نیست!