Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
دیگر نیاز نیست هزینه ستاپ را به فروشندگاه سرور های دیتا سنتر هتزنر بدهید.
سرور محبوب خود را از ما بدون هزینه سنگین ستاپ تهیه کنید. (روتر،فایروال،آی پی روتینگ) رایگان
یورو به نرخ روز 2700 تومان
EX4 S با 50% هزینه ستاپ
CPU : Intel® Core™ i7-2600 Processor
RAM : 32G Ram DDR3
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
Port : 100Mbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4
مجازی ساز ESXi 5 یکبار € 25.00 Euro هزینه راه اندازی فقط برای یک بار Flexi Pack - € 15.00 Euro ماهانه مورد نیاز برای سخت افزار/IP Package اضافه چهار عدد IP اضافه - € 4.00 Euro ماهانه یک عدد IP اضافه - € 1.00 Euro ماهانه هشت عدد IP اضافه - € 5.40 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد. شانزده عدد IP اضافه - € 11.22 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد. سی و دو عدد IP اضافه - € 22.50 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد. شصت و دو عدد IP اضافه - € 43.40 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد. صدو بیست و شش عدد IP اضافه - € 81.90 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد. دویست و پنجاه و چهار عدد IP اضافه - € 152.40 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد. پورت 1gbps - € 39.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد. هارد دیسک اضافه 3 ترابایت - € 15.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد. هارد دیسک اضافه 750 گیگابایت - € 6.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد. پشتیبانی نرم افزاری - € 25.00 Euro ماهانه هزینه پشتیبانی نرم افزاری سرور ویندوز 2008 نسخه استاندارد - € 25.00 Euro ماهانه ویندوز 2008 نسخه وب - € 15.00 Euro ماهانه
مدت زمان تحویل سرور 24/48ساعت اداری هست
روز های شنبه و یکشنبه دیتاسنتر تعطیل هست (در صورت سفارش در یکی از این دو روز سفارش شما در روز اداری انجام خواهد شد)
پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
اعتبار با صبر و حوصله به وجود می اد. نه با کل کل ...
شما اعتبارت به اندازه کافی خراب شده .. دلیلش هم عدم همکاری هست.
هیچ کس نمی گه شما کوتاهی کردید اما این برخورد شما که برای این همه ادم ارزش قائل نیستید خودش کافی بود.
نوشته اصلی توسط s.w.a.t
باسلام
واقعا از دوستان بعید هستش!
گره ایی که با دست میشه دارید با دندون باز میکنید؟!
آقای بیگی شما که میفرمایید که مشخصات حواله سایر دوستان را mark گرفته ایید در آن عکسی که گذاشتید به هر دیتاسنتری ارائه کنید قبول نخواهد کرد به دلیل کفیت پایین عکس. شما از همان عکسی که قرار داده اید یک اسکن با کیفیت تر بگیرید و برای ایشون ارسال کنید تا برای دیتاسنتر ارسال کنند و این قضیه بیش از این ادامه پیدا نکند سر کاری که میشود در عرض 30ثانیه انجام داد.
موفق باشید
یوزر دیگه منو باز کنید.
الان واسه من جای سوال داره که با این حواله من میخوام چی کار کنم.
این جز یه مبلغ و شماره فاکتور من جیزی نداره !
در مورد نحوه کارمزد ها هم توضیح بدین چرا من باید اجازه دیگران رو بگیرم وقتی بیشترین مبلغ رو زدم
نوشته اصلی توسط routervps
شما همون طوری که میگین شماره فاکتور هارو مات کن.چرا مشخصات ارسال کننده رو مات کردی که من نتونم ثابت کنم چیزیرو!
4119570 برای من بک کنید من میخوام دوباره حواله بزنم.
وقتی حواله زدید، به شما عرض شد فاکتور از روز دوشنبه از ده دقیقه تا یک هفته دیگه به حساب هتزنر خواهد رسید.
من مدارک رو ارسال کردم(همان روز به هتزنر و امروز هم به شما) و دیگه جایی برای بهونه شما نمیبینم.
مواردی رو که میگید مات شده رو هم به ایمیل یکی از مدیران ارسال میکنم تا ایشون بفرمایند که مات هست یا واضح.
به جای این حرفها لطفا مشکل مشتریانتون رو رسیدگی کنید.
به گوشی بنده هم جواب نمی دید تا مشکل رو برطرف بکنید.
نوشته اصلی توسط pardishosting
واقعا لایق بدترین حرف ها هستید.
حدود 1000 نفر و بیشتر معطل بچه بازی دو نفر هستند.
انگار نه انگار ....
حرف ایشون عین حرف منه
خوشم میاد اقای موسوی انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده به راحتی میگن بک بزنید دوباره حواله کنیم الان انقد عصبی هستم که فقط شانس آوردی تهران نیستی آخه مرتیکه حواله ای که انجام شده اثباتش چند روز زمان میبره تو میخوای دوباره بفرستی که چه ... بکنی آخه پیگیر شو موضوعرو حل کن دستت لای در گیر کرده میگی قفلشو عوض کنید ایتالیایی بذارید !!!
با زبون خوش پیگیر شده بودی تا حالا مدارک لازم دستت بود سیاست واسه همیجا ها خوبه
نوشته اصلی توسط pardishosting
اعتبار با صبر و حوصله به وجود می اد. نه با کل کل ...
شما اعتبارت به اندازه کافی خراب شده .. دلیلش هم عدم همکاری هست.
هیچ کس نمی گه شما کوتاهی کردید اما این برخورد شما که برای این همه ادم ارزش قائل نیستید خودش کافی بود.
جناب موارد ذکر شده به قول شما کل کل نیست، بلکه اینکه ایشون میخواد فرا فکنی کنه. من کوتاهی نکردم و نمیکنمو اما وقتی مشتری راضی نیست شماره فاکتورش رو این آقا بدونه من چرا باید این قبض رو به اشون بدم در حالی که گفته شده اگر قبض میخواهید باید حواله رو شخصی بزنید.
نوشته اصلی توسط nasa_de
وقتی حواله زدید، به شما عرض شد فاکتور از روز دوشنبه از ده دقیقه تا یک هفته دیگه به حساب هتزنر خواهد رسید.
من مدارک رو ارسال کردم(همان روز به هتزنر و امروز هم به شما) و دیگه جایی برای بهونه شما نمیبینم.
مواردی رو که میگید مات شده رو هم به ایمیل یکی از مدیران ارسال میکنم تا ایشون بفرمایند که مات هست یا واضح.
آقای بیگی همه میدونیم اینا قصه است داستان چیز دیگست ایشون دیر حواله زده مشکل فقط از همین نشئت میگیره
نوشته اصلی توسط nasa_de
شما جز این که در مورد قصور در پشت تل بگین چیزه دیگه نمیگین.فقط موارد دست به دست هم دادن که اعتبار من بره زیره سوال.
چرا ایو حواله لعنتی رو شفاف به من نمیدیدن؟
من که بیشترین سهم در این حواله رو دارم باید باز اجازه دیگرا رو بگیرم
نوشته اصلی توسط nasa_de
جناب موارد ذکر شده به قول شما کل کل نیست، بلکه اینکه ایشون میخواد فرا فکنی کنه. من کوتاهی نکردم و نمیکنمو اما وقتی مشتری راضی نیست شماره فاکتورش رو این آقا بدونه من چرا باید این قبض رو به اشون بدم در حالی که گفته شده اگر قبض میخواهید باید حواله رو شخصی بزنید.
باشه حق باشما
بگیر حواله شفاف بدین تموم بشه ماجرا بعدا برین با هم کل کل کنین قصور قصور کنین
می خواید من شماره اینویس های خودم به دیتاسنتر رو ارشیو کنم اینجا بذارم ؟ این حرف ها چیه .
1000 نفر معطل این هستند که یکی می خواد شماره اینویسش دیده نشه ؟ کی می خواد حالا ببینه شما و اقای موسوی ...