پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
عجب گیری کردیم آقا اونایی که با قلم سیا گرفتی صاف بده بذار بفرسته تموم بشه سرورا بیاد بالا فردا نیاد میره واسه 3 روز دیگه ترو قران بس کنید اون حواله لعنتی رو بفرستید واسه ایشون که خودتونرو از گود ماجرا خارج کنید ببینیم دیگه چه بهونه ای هست به خدا سایتای حساس رو سرور وگرنه بیخیال میشدیم به خدا اگه بره واسه بعد شنبه و یک شنبه سرورا پاک میشن آقا بده بهش بذار ما از این بدبختیو استرس بیایم بیرون
جناب برای اینکار اجازه سایر مشتریان هم لازمه، با این کاری که کردند و قبض رو پابلیک کردند فکر نکنم کسی بخواد این کار رو انجام بده. من با ایشون تماس میگیرم ولی ایشون به گوشی جواب نمیده، من شماره مشتریان قدرالسهم در این حواله رو دادم، اگر مشتریان راضی بودند چشم من اون ور هم قرار میدم.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
ویرایش توسط vistaperes : August 9th, 2012 در ساعت 17:30
250 هزار تومن من رو پس بدید!
دارم شکایت تنظیم میکنم! شما هم هیچ کاری نمیتونی بکنی
من خودم هر ماه 100 تا 150 یورو پرداختم رو با تاخیر 20 روزه به دیتاسنترر می دم. قبلش هم اطلاع می دم مشکلی پیش نمی اد.
کلا من بعید می دونم این مشکل فقط به دلیل تاخیر پرداخت باشه ... مسئله بیخ داره و متاسفانه اقایون نه همکاری می کنند و نه مسئولیت رو قبول می کنند و نه واقعیت رو می گند .
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
خوب برادر من ، مشکلش چیه ؟
ما نفهمیدیم دقیقا" الان تقصیر چی هست ولی هر چی هست کلا" ابرو و حسیت ما نابود شد همین و بس
ممنون از دوستانی که این کارو کردن لطف کردید امیدوارم بتونید پیش وجدان خودتون راضی باشی
سخنم با هیچکس نیست هرکسی که واقعا" مشکل از طرف ایشون هستش با اونم امیدوارم وجدانش راضی به این همه سرگردانی باشه
من فکر نکنم از این به بعد کسی از آقای موسوی چیزی بخره...
پول منو بده !
چون من دارم اقدام میکنم!![]()
ویرایش توسط Ariatat : August 9th, 2012 در ساعت 17:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)