-
February 11th, 2012, 22:57
Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
دیگر نیاز نیست هزینه ستاپ را به فروشندگاه سرور های دیتا سنتر هتزنر بدهید.
سرور محبوب خود را از ما بدون هزینه سنگین ستاپ تهیه کنید.
(روتر،فایروال،آی پی روتینگ) رایگان
یورو به نرخ روز 2700 تومان
نمایش تمام محصولات
EX 6S با 50% هزینه ستاپ
CPU :
Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
RAM : 32 GB DDR3 RAM ECC
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software- RAID 1 class Enterprise
Port : 100Mbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4
سفارش
ستاپ : € 74.50
ماهانه : € 97.00
EX 6با 50% هزینه ستاپ
CPU :
Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
RAM : 16 GB DDR3 RAM ECC
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software- RAID 1 class Enterprise
سفارش
ستاپ : € 34.50
ماهانه : € 77.00
EX4 S با 50% هزینه ستاپ
CPU : Intel® Core™ i7-2600 Processor
RAM : 32G Ram DDR3
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
سفارش
ستاپ : € 29.50
ماهانه : € 66.00
الحاقات سرور
مجازی ساز ESXi 5 یکبار € 25.00 Euro هزینه راه اندازی فقط برای یک بار
Flexi Pack - € 15.00 Euro ماهانه مورد نیاز برای سخت افزار/IP Package اضافه
چهار عدد IP اضافه - € 4.00 Euro ماهانه
یک عدد IP اضافه - € 1.00 Euro ماهانه
هشت عدد IP اضافه - € 5.40 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
شانزده عدد IP اضافه - € 11.22 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
سی و دو عدد IP اضافه - € 22.50 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
شصت و دو عدد IP اضافه - € 43.40 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
صدو بیست و شش عدد IP اضافه - € 81.90 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
دویست و پنجاه و چهار عدد IP اضافه - € 152.40 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
پورت 1gbps - € 39.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
هارد دیسک اضافه 3 ترابایت - € 15.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
هارد دیسک اضافه 750 گیگابایت - € 6.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
پشتیبانی نرم افزاری - € 25.00 Euro ماهانه
هزینه پشتیبانی نرم افزاری سرور
ویندوز 2008 نسخه استاندارد - € 25.00 Euro ماهانه
ویندوز 2008 نسخه وب - € 15.00 Euro ماهانه
مدت زمان تحویل سرور 24/48ساعت اداری هست
روز های
شنبه و
یکشنبه دیتاسنتر تعطیل هست (در صورت سفارش در یکی از این دو روز سفارش شما در روز اداری انجام خواهد شد)
سفارش سرور از طریق این سایت
Yahoo ID : routervpscom
فــــروش :
09156231995
ابوالفضل موسوی
ویرایش توسط razavihost : July 15th, 2012 در ساعت 02:37
-
تعداد تشکر ها ازrazavihost به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2012 22:57
# ADS
-
August 9th, 2012, 16:03
پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)

نوشته اصلی توسط
pishtazweb
در هر صورت شما طرف قرار داد ما هستید و ما مسئول نحوه حواله شما نیستیم
همین الان هم چند فر در پیغام خصوصی اعلام کردند که در شکایت با بنده همراه خواهند شد
فرمایش شما متین اما اگه با شکایت کار حل میشد من زود تر شکایت میکردم
-
تعداد تشکر ها از routervps به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2012, 16:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
babelirani
آقای بیگی تمام کاربران در تاپیک شما هر پستی زدن پاک کردن به احترام حرف آقای موسوی و همچنین به خاطر اینکه به اعتبار شما لطمه نخوره
خواهشا" شما هم بخاطر اینکه کمتر به اعتبار ما و آقای موسوی لطمه بخوره این اسکن حواله رو بدید به ایشون
بنده خودم عمدا quote میکنم که موارد عنوان شده شما در تاپیک بمونه.
ما در مورد اعتبارمون هیچ شبهه ای نداریم، متاسفانه ایشون میخوان تقصیر رو به گردن بنده بندازند، اما بعد از رسیدن حواله من از این اقدامات چشم پوشی نخواهم کرد.
اسکن حواله رم من در پستی که عرض شد گفتم که چطور میتونم تقدیم کنم اما متاسفانه فقط به حاشیه فکر میکنند دیگران و به فکر حل این مسئله نیستند چون راه ایمیل هست و تلفن که هیچ کدام از دوستان این راه ها رو امتحان نکردند و فقط پست دادند و تهدید و ناسزا گفتن اما همانطور که عرض کردم منتظرم این موضوع رو حل کنم در استپ بعدی بعد از حل این موضوع به این عنوان ها خواهم پرداخت چون که اعتبارمون رو از هر چیزی بیشتر دوست داریم. چطور شده این تعداد پرداخت رو انجام دادیم به مشکل بر نخوردیم اما حالا حواله ایشون به مشکل خورده.
-
تعداد تشکر ها ازnasa_de به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2012, 16:05
آقای موسوی طرح اصلی مسئله را شما می خواهید بشورید . آقای موسوی بالا و پایین بیایی و هر چی بگی مشکل از شما هست و خودتان باید حل کنید.
-
تعداد تشکر ها ازhamedmousazadeh به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2012, 16:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nasa_de
متاسفانه اینجا فضای اینترنتی هست و شما میتونید به خودتون اجازه بدید که هر شخصی رو نا معتبر بنامید.
روز چهارشنبه 02 اگوست با ایشون تماس گرفتیم که فردا حواله خواهیم زد، اگر فردا واریز کنید 35 یورو و در غیر این صورت 70 الی 80 یورو کامزد خواهید پرداخت. ایشون گفتن بنده 700-800 تومان موجودی کم دارم در حسابم و و من ساعت 11 فردا زنگ میزنم، ساعت 13 فرداش که پنجشنبه بود تماس گرفتند و گفتن موجودی رو نتونستم اکی کنم، من با هماهنگی سایر دوستان تنظیم کردم تا هزینه حواله رو روز شنبه 04 اگوست بگیرم و روز دوشنبه 06 آگوست در اولین زمان پرداخت بشه، روز شنبه هزینه ها در دو مرحله توسط ایشون واریز شد،حتی مبلغی موجودی کم داشتن حدودا ۴۰۰ تومن که من گفتم تا فردا ظهر واریز کنید که تا عصر همان روز واریز کردند. قبلا از حواله من همیشه به ایشون عرض کردم که باید حواله انفرادی بزنید تا بتونید قبض رو دریافت کنید.
هم اکنون هم بنده به عنوان پرداخت کننده هیچ مسئولیتی رو در مورد سرور ها نمیپذیرم چون بنده سرور به شخصی ارائه نکردم از این پنل. مسئولیت پرداخت به عهده بنده هست که من عرض کردم از ۱۰ دقیقه تا یک هفته کاری زمان خواهد برد.
قصد جسارت یا تخریب نیست
بنده در جریان کامل این حواله هستم زمانب که فرموده بودید ظاهرا 72 ساعت بوده البته در بار دومی که حواله زده شده بار اول که به خاطر مشکل شما برگشت خورده بود و یا این طور بیان شده بود
مشکل اصلی تهیه از مرجعی است که جایی برای پیگیری ندارد
بله بنده هم شما را باعث این مشکل نمیدونم
اما وقتی قرار هست حواله با 150 تومان هزینه بالاتر در هر یورو و 30 یورو هم هزینه زده شود چرا باید از یک شخص با این شرایط خرید کرد
در مورد سرور ها هم همینطور 4 -5 ماه پیش هم همین داشتان پیش اومد برای یکی از همکارا قبلشم واسه یکی دیگه از هم کارا
به هر حال حواله ای که زدید نرسیده و فکر هم نمیکنم دیگه رسیدنش به درد کسی بخوره
-
تعداد تشکر ها از redhat10 به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2012, 16:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
redhat10
قصد جسارت یا تخریب نیست
بنده در جریان کامل این حواله هستم زمانب که فرموده بودید ظاهرا 72 ساعت بوده البته در بار دومی که حواله زده شده بار اول که به خاطر مشکل شما برگشت خورده بود و یا این طور بیان شده بود
مشکل اصلی تهیه از مرجعی است که جایی برای پیگیری ندارد
بله بنده هم شما را باعث این مشکل نمیدونم
اما وقتی قرار هست حواله با 150 تومان هزینه بالاتر در هر یورو و 30 یورو هم هزینه زده شود چرا باید از یک شخص با این شرایط خرید کرد
در مورد سرور ها هم همینطور 4 -5 ماه پیش هم همین داشتان پیش اومد برای یکی از همکارا قبلشم واسه یکی دیگه از هم کارا
به هر حال حواله ای که زدید نرسیده و فکر هم نمیکنم دیگه رسیدنش به درد کسی بخوره
بنده نمیدونم این برگشت حواله رو چه شخصی به شما اعلام کرده اما از این به بعد میخوام از دوستان برای اینکه از صحت گفته های بنده مطلع بشند با خود بنده تماس بگیرند نه از ایشون بشنود حرف های ما رو.
اینکه نرسیده به عهده بنده نیست بنده زمان رسیدن حواله رو از 10 دقیقه تا یک هفته کاری رو اعلام کردم ایشون باید تصمیم بگیرند با بنده حواله بزنن یا خیر، ایشون این راه رو انتخاب کردند و نباید مشکلی باشه چون من خلاف قولم عمل نکردم.
اینکه ایشون از شما قبلا سرور میگرفتند و مشتری شما هستند و شما هم میخواهید از ایشون حمایت کنید برای بنده جای تقدیر جا داره.
ویرایش توسط nasa_de : August 9th, 2012 در ساعت 16:13
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2012, 16:12

نوشته اصلی توسط
nasa_de
بنده خودم عمدا quote میکنم که موارد عنوان شده شما در تاپیک بمونه.
ما در مورد اعتبارمون هیچ شبهه ای نداریم، متاسفانه ایشون میخوان تقصیر رو به گردن بنده بندازند، اما بعد از رسیدن حواله من از این اقدامات چشم پوشی نخواهم کرد.
اسکن حواله رم من در پستی که عرض شد گفتم که چطور میتونم تقدیم کنم اما متاسفانه فقط به حاشیه فکر میکنند دیگران و به فکر حل این مسئله نیستند چون راه ایمیل هست و تلفن که هیچ کدام از دوستان این راه ها رو امتحان نکردند و فقط پست دادند و تهدید و ناسزا گفتن اما همانطور که عرض کردم منتظرم این موضوع رو حل کنم در استپ بعدی بعد از حل این موضوع به این عنوان ها خواهم پرداخت چون که اعتبارمون رو از هر چیزی بیشتر دوست داریم. چطور شده این تعداد پرداخت رو انجام دادیم به مشکل بر نخوردیم اما حالا حواله ایشون به مشکل خورده.
من گفتم که حواله رو بدین من ایمیل کنم.الان اون تصور کوچک شده چی رو نشون میده؟
در مورد اعتبار هم بگم که این اتفاق از کوتاهی من بوده که شنبه پول دادم ؟
شما دوشنبه زدی
من داشتم روز 5 شنبه پول جور میکردم که تماس گرفتین واسه بلا رفتن قیمت یورو صبر میکنیم شنبه بزنیم (من نمیخوام کار کش پیدا کنه آخه چرا اینطوری میکنید )
بزارین همه چیز به خوبی حل بشه من ب اون شماره هم که دادین تماس گرفتم و اوکی داد لطفا بدین اسکن رو چون زمان داره میگزره.
-
-
August 9th, 2012, 16:16
تصویر الان به دست من رسید حواله روز دوشنبه ارسال شده اما الان تمام موارد مهم که میتونه کار ساز باشه مات شده.
من دیگه الا بریدم که چی کار کنم !
شما فقط شماره فاکتور رو مات کنید به بقیه چی کار دارین !
من مگه میخوام چه غلطی کنم با اونا.
-
-
August 9th, 2012, 16:20
الان داخل این فرم سندرش مشخص نیست
-
-
August 9th, 2012, 16:20

نوشته اصلی توسط
routervps
هر حواله تا 10روز زمان داره یعنی تا فردا عملا هیچ دیرکردی نبوده اما این که بستن و هیچ نیجه ای ایجاد نشده نمیدونم چی هست.الان من دقیق حواله رو ندیدم
و برام سوال هست که جز شماره فاکتور دوستان چیزه دیگه نیست توش خوب
من میخوام با اون شماره فاکتور ها چی کار کنم.میشه از این ماجرا برداشت های زیادی کرد
یک نمونش این که شاید افرادی خواستن که من رو خراب کنن ب این که حواله دیر برسه .
موارد های دیگه هم هست که در موردش صحبت نکنیم بهتره چون کلا ما با هم هیچ دشمنی نداریم. الان واسه من همچنان سوال هست که یک تصویر کوچک که فقط خط تیره هاش از همه بیشتر مشخص هست به چه درد میخوره که عکس رو نشون دادین تا این bernd maurer کیه که به او ارسال شده
شمام مثه خیلی از پستای این تاپیک که فقط سرشار از بچه بازیه بچه بازی نکن برادر من کوتاهی از شما بوده چرا گردن بقیه میندازی ؟ شما 1 جو برنمه ریزی واسه پرداختت نداشتی - شما 3 روز دیر پرداخت کردی - 10 روز مهلت نیست 3 روز مهلته که شما اون سه روز رو تو دیر حواله زدن به باد دادی رفته الانم تو بهترین حالت فردا حواله شما به دست دیتاسنتر میرسه اگر بهش رسیدگی کنن و سرورارو بیارن بالا که هیچی جای شکر داره نیارن میشه 5 شنبه و عملا 7 روز از مدت زمانی که مهلت معمول هست میگذره (سه روز مهلت پرداخت میدن - 7 روز ساسپند نگه میدارن ) و امروزم که عمرا اتفاقی بیوفته چون الان اونجا دیگه همه دارن خدافظی میکنن میرن منزل جمعه سرور بالا نیاد میره واسه دوشنبه
3 (کوتاهی شما )+ 3 (رسیدن حواله ) +1 (رسیدگی دیتاسنتر ) + 2 (شنبه + یک شنبه تعطیلی ) = 9 روز تمام
دیتاسنتر بعد از 10 روز دیرکرد پرداخت تمام سرورهارو پاک میکنه موفق باشید
جمعه سرور بالا نیاد 10 روز تمام و همه چی ترمینیت میشه
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2012, 16:38

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
شمام مثه خیلی از پستای این تاپیک که فقط سرشار از بچه بازیه بچه بازی نکن برادر من کوتاهی از شما بوده چرا گردن بقیه میندازی ؟ شما 1 جو برنمه ریزی واسه پرداختت نداشتی - شما 3 روز دیر پرداخت کردی - 10 روز مهلت نیست 3 روز مهلته که شما اون سه روز رو تو دیر حواله زدن به باد دادی رفته الانم تو بهترین حالت فردا حواله شما به دست دیتاسنتر میرسه اگر بهش رسیدگی کنن و سرورارو بیارن بالا که هیچی جای شکر داره نیارن میشه 5 شنبه و عملا 7 روز از مدت زمانی که مهلت معمول هست میگذره (سه روز مهلت پرداخت میدن - 7 روز ساسپند نگه میدارن ) و امروزم که عمرا اتفاقی بیوفته چون الان اونجا دیگه همه دارن خدافظی میکنن میرن منزل جمعه سرور بالا نیاد میره واسه دوشنبه
3 (کوتاهی شما )+ 3 (رسیدن حواله ) +1 (رسیدگی دیتاسنتر ) + 2 (شنبه + یک شنبه تعطیلی ) = 9 روز تمام
دیتاسنتر بعد از 10 روز دیرکرد پرداخت تمام سرورهارو پاک میکنه موفق باشید
جمعه سرور بالا نیاد 10 روز تمام و همه چی ترمینیت میشه
جو سازه نشه این اتفاق رخ نمیده
من الان دارم از خنده میمیرم که نصف خواله به نام من خورده و بعد من باید از افرادی حواله هاشون 1/3 حواله من نبوده اجازه میگرفتم !
این کلاس کاری منو کشته.
سریع تصویر حواله رو با اطلاعات ارسال کننده به من بدین چون فقط یه مبلغ مشخص هست و شماره فاکتور من
از من به عنوان یول بگه اگه راست میگه ح.اله از کی بوده چی بگم به این وفتی همشو مات کردین؟
پاسخ بدین آقای بیگی .
من در حواله که با شما زدم بیشترین کار مزد رو دادم !
80 بورو اگه باشه 30 یور من دادم و به جز من 4 نفر دیگه هم زدن اونا هم هر کدوم 30 یور کار مزد داده باشن !!! چی میشه !!
-