آقای موسوی طرح اصلی مسئله را شما می خواهید بشورید . آقای موسوی بالا و پایین بیایی و هر چی بگی مشکل از شما هست و خودتان باید حل کنید.
آقای موسوی طرح اصلی مسئله را شما می خواهید بشورید . آقای موسوی بالا و پایین بیایی و هر چی بگی مشکل از شما هست و خودتان باید حل کنید.
سرورا دان شده ملت دنبال مقصرن
آقا قصور از من
من مقصر
من دیر حواله زدم
منم دیر پرداخت کردم
خوب چی شد سرورا اومد بالا ؟
@آقای بیگی
شما لطف کنید به همه ما این لطفرو بکنید من چند تاپیک قبلم گفتم هر مدرکی که ثابت میکنه پرداخت انجام شده در اختیار آقای موسوی بذارید که اینکار زودتر حل بشه
همه ما میدونیم شما نقشت فقط پرداخت بوده که کارتونرو به خوبی انجام دادید پس اینجا اعتبار شما به هیچ وجه خچه دار نمیشه فقط شما یه لطفی بکن هر مدرکی بابت پرداخت هست به آقای موسوی بده که به دیتاسنتر بده و این موضوع تموم بشه
هر مدرکی هست نه هر مدرکی لازمه
سلام،
بنده مدارک رو ارائه کردم.
8-8-2012 4-56-21 PM.png
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
چرا آقای بیگی و آقای موسوی اینجا حرف می زنید؟ مگه شماره موبایل همدیگرو ندارید؟ این چه کاریه؟ وقت هدر می ره فقط. تقصیر هرکسی که هست فعلا مشکل رو حل کنید بعدش به حساب همدیگه برسین لطفا! ما چه گناهی کردیم آخه؟ زنگ بزنین لطفا!
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
وقتی حواله زدید، به شما عرض شد فاکتور از روز دوشنبه از ده دقیقه تا یک هفته دیگه به حساب هتزنر خواهد رسید.
من مدارک رو ارسال کردم(همان روز به هتزنر و امروز هم به شما) و دیگه جایی برای بهونه شما نمیبینم.
مواردی رو که میگید مات شده رو هم به ایمیل یکی از مدیران ارسال میکنم تا ایشون بفرمایند که مات هست یا واضح.
به جای این حرفها لطفا مشکل مشتریانتون رو رسیدگی کنید.
به گوشی بنده هم جواب نمی دید تا مشکل رو برطرف بکنید.
شما مدارکی که ایشون لازم دارن بدین بعدا بشینین با هم در مورد صدای ضبط شدتون صحبت کنین صدای همدیگرو بزارین :|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)