بعدشم اینجا چند نفر اومدن گفتن درخواست برگشت پول کردیم .
اما من الان در قوانین سایتشون خوندم . :::
قانون شماره 3 :
۳- برگشت پول تحت هیج شرایطی نیست!
مگه قوانین رو نمیخونین؟
بعدشم اینجا چند نفر اومدن گفتن درخواست برگشت پول کردیم .
اما من الان در قوانین سایتشون خوندم . :::
قانون شماره 3 :
۳- برگشت پول تحت هیج شرایطی نیست!
مگه قوانین رو نمیخونین؟
ویرایش توسط viasky : April 19th, 2013 در ساعت 11:13
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بزرگترین گیم سرور World Of Warcraft و Counter Strike ایران
آسیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــا گیـــــــــــــــــــــــ ــــــم
بزرگترین گیم سرور World Of Warcraft و Counter Strike ایران
آسیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــا گیـــــــــــــــــــــــ ــــــم
حتما سوتفاهم شده
البته من نباید اینجا چیزی بگم
ایشون باید باشن و خودشون رسیدگی کنن ( که متاسفانه نیستن)
بیشتر از دو سرور اگر داشته باشن بهتر این کنه هر سرور و یک نفر مدیریت کنه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
من از این اقا سرویس ندارم .
اما به هر حال به نظر من .
به نظر من ایشون به جای اینکه جواب این تاپیکو بدن جواب تیکت بدن خیلی خیلی بهتره بخدا .
2- باید حتما چند نفر رو به عنوان پشتیبان استخدام کنین .
حداقل یه نفر بازاریاب تو این تاپیک و خودتم به تیکت ها جواب بدین .
دوستان این طوری که من فهمیدم اینجا از تاپیک فروش تبدیل شده به تاپیک پشتیبانی .
و دوستانی که ناراضی هستن واقعا چرا نمیرن تو بخش انتقادات تاپیک بزنن . البته با مدرک
امیدوارم هیچکسی ناراحت نشه . بازم میگم من از این اقا سرویس ندارم .
موفق باشین یاعلی
بنده به عنوان کسی که قبلا سرور آمریکا از ایشون داشتم و در حال حاضر سرور انگلیس دارم میگم:
سرویس های ایشون کیفیت خیلی خوبی با توجه به قیمت دارند یعنی هیچ جای دیگه با این قیمت , این کیفیت ارائه نمیشه.
همین باعث میشه مشتری های خیلی زیادی داشته باشند و خوب چون به تنهایی پاسخگو هستند کیفیت پشتیبانی میاد پایین.
در هر صورت کسی که به فکر کیفیت باشه و با سرویسی که میگیره کشتی نگیره مطمئنا راضی خواهد بود.
یک یا دو پست بودن بنده به این دلیله که تمام پستام در این بخش هستند که پستها شمارش نمیشه.
بنده دلیلی برای تعریف بیجا نمی بینم , اما این درست نیست چون فقط یک عده ناراضی هستند مشتری هایی که میان این فروم به دلیل دیدن فقط پستهای ناراضی از خرید سرویس با کیفیت و قیمت مناسب محروم بشن.
در ضمن من ایراد کار ایشون رو هم گفتم.
بنده هم کلی عرض کردم
در ضمن در چنین سرویس هایی پشتیبانی مهمتر از فروش هست
بنده به عنوان یک همکار ایشون رو بدلیل نداشتن پشتیبانی مناسب و دانش فنی تایید نمیکنم
این که یک vps ایجاد و بفروشی رو حتی یک بچه 12 ساله هم اگه جلوش انجام بدی میتونه انجام بده اما اصل این شغل و حرفه بر این هست که بتونی مشتریها رو پشتیبانی و راضی نگه داری که این سرویس دهنده نمیتونه این کار رو انجام بده
HUM ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)