به خدا روا نیستش منه دانشجو اینطور بخام سیاه بخت بشم به خاطر اینا.چرا ثابت که دارن داخل سایت . یک نفر تماس بگیره - با امین هم یک نفر تماس بگیره ببینه چی شد ؟
اون امین رو هم زنگ میزنیم بر نمیداره نه اون نه حیدری .
به حیدری اس دادم میگم سرورتون قطع شده عیبی نداره لااقل معرفت داشته باشید جواب مردم رو بدید.
من الان مشتری هام دونه دونه دارن زنگ میزنن چی بگم بهشون اخه؟؟
داداش من پیچوندن اینا .ولی مملکت قانون داره همینطور الکی نیستش کهخداییش دو روزه گذشته جواب درست و حسابی نمی دهند که لااقل کار تموم بشه بره و یک کاری هم کنن.
باشد که دیگر از پرشین هویز سرور خریداری شود. !
تا اخر ظهر امروز وصل نشه قانونی پیگیر میشیم.الان تمام این کاستی هارو مشتری از چشم من میبینه منی که خدایی روزی 15 ساعت انلاین بودم
واسه پشتیبانی توی خدماتم کوتاهی نکردم.الان واقعا بهم زور داره اینا حتی وجود ندارن جواب بدن به ادم.
منم موافقم
مشکل از هتزنر نیست اون مرض نداره که بیخود بیاد این همه سرور و بلاک کنه
به هر حال تا وقتی که این سرور بیاد بالا بعید میدونم دیگه کسی مونده باشه که انتقال نداده باشه
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
شما که از ما بد بخت تری داداش رنج آیپی هارو تست کن ..شاید یکیشون بالا امد خب ..من از دیروز نشستم چک کردم ..سایت های من با این آی پی بالا تمدن :
31.3.254.227:2083
از دیشبم ..دارم ..از کل سایتهام بک آپ میگیرم ..فقط یه کم ...قدیمین مال نمیدونم دوهفته پیشه یا یه هفته پیش ..ولی بازم ..شانسم ..چون بعضی سایت های مشتری ها شرکتی بوده زیاد فعال نبودن ....تازه بعضی هاشونم فقط html بوده که الان دارم ..تک تکشونو بک آپ میگیرم ..فقط چنتا انجمن بوده که تو همین هفته 100 تا یوزر داشتن و 500 تا مطلب که متاسفانه تو بک آپ هام نیست و...ولی بازم قنیمته ....
خب عزیز الان وقتی نمیاد بالا ما چطوری منتقل کنیم.بابا کجای دنیا اینطوری میکنن اخه؟منم موافقم
مشکل از هتزنر نیست اون مرض نداره که بیخود بیاد این همه سرور و بلاک کنه
به هر حال تا وقتی که این سرور بیاد بالا بعید میدونم دیگه کسی مونده باشه که انتقال نداده باشه
قبلش یه اخطاری چیزی میدن به کار هاشون.نه اینکه بی اطلاع بیان قطع
کنن-دوستان یکی از بچه ها گفته که هتزنر اصلا با ایران مشکلی نداره و اینا پرداخت رو انجام ندادن و مشکل مالی دارن و اینکه 48 ساعت تا 4 روز وقت میده بعدشم...
اقا تنها راه قانونی مونده از پلیس سایبری شهر خودتون اقدام کنید.
چون واقعا کار بیخ پیدا کنه ما مقصر شناسایی میشیم پس بهتره که زودتر از همه اقدام کنیم
ما هم هر کاری کردیم نشد...
چون رنج ما قدیمی بود و در اتاق 14 نشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)