این برنامه به script persian vip نیز وصل میشه؟
اگر بخواهیم به نرم افزار sms ما نیز وصل بشه به چه صورت هست؟
این برنامه به script persian vip نیز وصل میشه؟
اگر بخواهیم به نرم افزار sms ما نیز وصل بشه به چه صورت هست؟
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
سه تا مشکل دارم . یکی اینکه با ای بی اس نمیتونم کانکت کنم. همه چیو تنظیم میکنم. وقتی توی خرید پرداخت رو میزنم میگه خطایی پیش امده است. دوم نمیتونم فرم نمایش اطلاعات شارژروطراحی کنم. هر کار میکنم کد شارژ رو نمیتونم نشون بدم. سوم اینکه نمیدونم باقی ماژول ها چطور نصب میشن.
»ن تازه این پست رو دیدم و مشتاق شدم که در بخشی از سایتم فروش داشته باشم.
فقط توضیحاتی که لازم دارم بدونم اینه که خرید کارت ها برای انبار سایت به چه صورت هست؟
و همجنین تفاوت پولی و عیر پولی بودن اسکریپت در جیه این اسکریپ هست؟
یه توضیح کامل و تکمیلی داده شود ممنون میشم
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
اینجور که مشخصه قراره ظاهرا نسخه 3 هم جداگانه و با قیمت جدید ارائه بشه...
بنظر بنده اگر اپدیت ها برای اشخاصی که نسخه های قبلی رو خریداری کردن رایگان باشه خیلی بهتره
یا حتی میتونید لایسنس روی دامنه بزارید
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
در گاه پارس پال امکان ارسال اس ام اس در هنگام خرید به خریداران رو داره برای فعال سازیه این مورد باید درگاه مخصوص اس ام اس رو روی اسکریپت نسب کرد این درگاه هی که الان برای پارس پال ساهتین برای این کار نمیشه استفاده کرد و باید درگاه هی درست کنید که مخصوص ارسال اس ام برای پارس پال باشه که شماره تلفن هم دریافت کنه
تصویر رو نگاه کنید بهتر متوجه میشید
hsra73kkxzp5.jpg
سلام![]()
من هرچی میگردم لینک ماژولها رو نمیبنم میشه لینک افزونهها رو بهم بدید ممنون میشم
تو پستای قبل دیدم فقط نوشته بودید اضافه شد ولی لینکی یا کدی نذاشته بودید
میشه راهنمایی کنید از کجا میتونم لینکا یا کدها رو پیدا کنم
مرسی از لطف شما![]()
ویرایش توسط mr_vmp : February 21st, 2015 در ساعت 23:58
اگه ایدی یاهو دارید پیام بدید چون باید کامل براتون توضیح بدم
Re0p@yahoo.com
- - - Updated - - -
سلام منظور شما از انبار سایت چیست؟؟؟ دمو از اسکریپت موجوده می تونید مدیریت مشاهده کنید
ورژن دوم خیی کامل تر از ورژن اول هست , بیشتر مشکلات بر طرف شده
موفق باشید
- - - Updated - - -
حتما ....
آپدیت به ورژن سه برای کسانی که خریداری کردن رایگانه البته نه برای همه اونها همه مشتری ها رو لیست کردم و بعد انتشار اسکریپت , به بعضی ها داده نمیشه دلیل شو هم ذکر خواهم کرد
- - - Updated - - -
دقیقا قراره همین کار صورت بگیره ورژن سه برای بعضی از کسانی که خرید کردن رایگانه
در چند روز آینده از همه شما ها می خواهیم که امکاناتی که نیاز دارید ذکر کنید که اضافه کنیم
موفق باشید
- - - Updated - - -
رسیدگی میشه
- - - Updated - - -
دوست عزیز سایت کلا تغییر کرده
و بیشتر اختصاص به ورژن دوم دادیم
شما هم در یاهو پیام بدید در خدمت تون هستم
سلام.
امیدوارم ورژن 3 هم بخوبی ورژن 2.0.2 باشه...
امکانتش عالیه...
ولی خوب خیلی چیزها باید بهش اضافه بشه...
در ضمن اگه دامنه سایت به dot.tk پارک بشه دیگه درگاه payline کار نمیکنه و ارور 4- میده... ولی رویه دامنه اصلی بدون مشکل کار میکنه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)