من با یک رجیسترر که از اندونزی هست و از همین پنل orderbox که مشابه ریسلرکلاب هست صحبت کردم بنام resellercamp.com و گفتم بخاطر مشابه بودن پنل ها بد نیست سراغشون بریم. اما پاسخ آنها هم این بود که چون provider پنل آنها همان است آنها نیز نیم توانند با کشورهایی مثل ایران و کوبا و ... کار کنند.
مذاکرات چهارشنبه میتونه سرنوشت ساز باشه .
یا باز هم به وسیله تحریم های بیشتر فشار وارد میکنن. یا تحریم ها رو کاهش میدن
آلان تو این شرکت هلندیه اگه کسی ثبت نام که راحت می تونه دامین ها رو منتقل کنه ؟ مشکل خاصی نداره ؟
یادش بخیر این لینک!!!
ResellerClub.com - Wholesale Domain Name Registrar
با توجه به پاسخی که ریسلرکلاب به بنده داده است، جای نگرانی خاصی نیست. البته اگر کسی از ریسلرکلاب سرویسهای میزبانی وب تهیه کرده بایستی به فکر کوچ کردن باشه ولی برای دامین خودشان راه حل جایگزین را ارائه خواهند داد و ایمیلی در این مورد خواهند زد.
Hello,
In the next few months ResellerClub will be an U.S. based entity. Subsequently, we will not be able to support clients from from Cuba, Iran, North Korea, Sudan and Syria.
It is due to this you are unable to move the domains.You will soon receive a detailed email from us that will guide you with the actions that you need to take, to ensure a smooth transition.
For your convenience, we have partnered with another Registrar (Realtime Register) where all your domain orders will get transferred automatically or, if you wish, you may even transfer them manually to any other Registrar of your choice.
To avoid any downtime for your sites, it is recommended that you take their backup from the hosting panel and begin their migration as early as possible.
For queries related to account, pricing, etc., you may even get in touch with your Account Manager Siddharth Desai
(siddharth.des@resellerclub.com)
It was a pleasure assisting you.
In case of any issue please feel free to contact us.
Regards,
Rahul.
پیج فیس بوک ریسلر کلاب بخاطر همین موضوع هم داره شلوغ میشه یه نگاه بندازید بد نیست
https://www.facebook.com/TeamResellerClub
سلام
1- اساتید به جمع بندی رسیدید ؟ چه کنیم ؟
2 - نظرتون در خصوص OpenSRS چی هستش ؟
سلام دوستان
امروز از شماره 3000765 برای من اس ام اس اومد که گفته بود با توجه به تحریم DirectI شما میتوانید نسبت به انتقال دامین های خود به OnlineNic اقدام کنید.
نمیدونم از طرف چه سازمانی بود...
یک سوال ، تکلیف Credit که در ریسلر کلاب داریم چی هست؟
اون هم انتقال پیدا میکنه؟
این اس ام اس که میگید از طرف شرکت توسعه سامان اومده . سایت mihannic.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)