من این پنل رو رو سرور نصب کردم کامل. حالا چه جوری سایت روش بالا بیارم یا وارد پنل هاست شم
درود
ادرس پنل به این شکل هست : Server_ip:2080
اگر پنل بالا نیومد از این اموزش استفاده کنید : بعد از نصب کنترل پنل بالا نیاد! مشکل چیه ؟ - مرکز پرسش و پاسخ zPanel فارسی
HUM ...
مرسی بابت معرفی و توسعه ی این سرویس روی ویندوز . فقط اگر نسخه ی تحت لینوکس هم منتشر بشه بسیار عالی و کاربر پسند میشه
سلام
روی ویندوز سرور 2012 نصب نمیشه ؟
ویرایش:
به خوبی نصب شد. ( پاک کردم و مجدد.. )
میریم که تست کنیم![]()
ویرایش توسط ToooPDL : October 5th, 2013 در ساعت 04:09
چندتا مورد میگم . نمیدونم صفحات قبل گفته شده با نه
- اولین نکته اینه که فایل منیجر اگه بصورت new tab باز بشه خیلی بهتره
- دومین نکته اینه که اتصال با phpmyadmin برقرار نیست .
فعلا همین 2 مورد به چشمم خورده
اما یک حُسن که دیدم اینه که 3 آپشن زیر توی لیست سمت چپ وجود داره :
Server uptime
Server time
Server date
فعلا همینا :دی
پیروز باشید
واقعا خسته نباشید کار عالی شده. سوالی که دارم اینه که با توجه به اینکه zpanel کد باز هست شما آیا کد این رو منتشر خواهید کرد؟
برنامه ای برای نسخه لینوکس دارید؟
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
یک چیز دیگه اگه بزارید که خیلی خوب میشه اون هم اینکه نصب مدیریت محتوا خودکار و اینکه وقتی مدیر بخواهد هاست ایجاد کنه اونجا بتونه مدیریت محتوا رو انتخاب کنه و وقتی هاست ایجاد میشه براش سیستم نصب میشه و اطلاعات ورود به پنل اون مدیریت محتوا رو برای کاربر ایمیل کنه این امکان هم خیلی خوب میشه اگه بزارید داخل سیستم...
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
ما که هر کاری کردیم نتونستیم این پنل رو ببینیم .
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
سلام
خیلی عالی هست هنوز اقدام به نصب نکردم ولی میدم آینده خوبی داره ولی به شرطی حتما بعدا آپدیت بشه
به نظرم میتونید برای پشتیبانی و آپدیت لایسنس بدید که هزینه وقت و انرژی که میزارید جبران بشه یک هزینه مناسب برای 1 سال
اگر نیاز به سرور مجازی جهت تست سیستم باشه بنده میتونم ارائه کنم که پیشرفت سریعتری باشه و هر چه سریعتر شاهد یک پنل بسیار خوب باشیم
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)