-
March 22nd, 2010, 15:18
عضو انجمن
پاسخ : رفع کدورت و آشتی

نوشته اصلی توسط
nimafire
والا ما که یه پیام خصوصی ارسال کردیم به شما و هنوزم جواب ندادی باعث شد 12 ساعت دان تایم بخوریم
اما جدای از این مسایل سال خوبی داشته باشی
من هم به خاطر فشار کاری و ... ممکنه کمی تند باشم.اگر با کسی صحبت بدی داشتم عذرخواهی میکنم. به هر حال هر کسی یجوریه دیگه

به دل نگیرید/
شرمنده واقعا این یکی دو روزه یه سری مشکلات برامون درست کردند . ما با کسی هیچ مشکلی نداریم برخی ها فکر میکنند گفتن واقعیت درباره دیتا سنتر ها و اینطور حرفها دشمنی محسوب میشه ولی اصلا اینطور نیست . واقعیت را باید گفت چه خوب یا چه بد
سال خوبی را براتون ارزو میکنیم امیدواریم در سال جدید شاهد پیشرفت های زیادی باشید و به جای ریال یورو پارو کنید
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2010 15:18
# ADS
-
March 22nd, 2010, 17:11
عضو دائم
پاسخ : رفع کدورت و آشتی

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
شرمنده واقعا این یکی دو روزه یه سری مشکلات برامون درست کردند . ما با کسی هیچ مشکلی نداریم برخی ها فکر میکنند گفتن واقعیت درباره دیتا سنتر ها و اینطور حرفها دشمنی محسوب میشه ولی اصلا اینطور نیست . واقعیت را باید گفت چه خوب یا چه بد
سال خوبی را براتون ارزو میکنیم امیدواریم در سال جدید شاهد پیشرفت های زیادی باشید و به جای ریال یورو پارو کنید

والا در حقیقت نیاز شدید به دلار پیپال داشتم برای خرید یک سرور برای یکی از دوستان و صلاح نمیدیدم از ویزای خودم استفاده کنم و متاسفانه پیپال هم خالی بود. دیدم در یکی از تاپیک ها فروش پیپال داشتید و در انجمن هم انلاین هستید نامه ای زدم و منتظر شدم اما نه شما پاسخ دادید نه رابط ما برای خرید و فروش دلار و ....
مشکل البته بعد از 12 ساعت برطرف شد.
شما هم موفق باشید
شروع و پایان سالی با 100% اپتایم و بدون ddos داشته باشید
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید