اینترنت شرکت خودم![]()
HiWEB نام تجاری داده گستر عصر نوین هست که از شرکت های PAP اصلی و قدیمی هم زمان با سایر شرکت ها مانند پارس آنلاین و شاتل هست امابه دلیل فعالیت بسیار محدود اصلا شناخته شده نیست که ظاهرا جدیدا تغییراتی در رویه کاری دادند.
فقط بهترین { آسیا تک }
کیفیت عالی
![]()
من که از مخابرات داریم گوهه سرعت 512 به زور 70-80 میرسه
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
بابا من حرفاي شمارو خوندم برا همين تو سايت ثبت نام كردم كه بگم گووووووووور هر چي شركت اينترنت تو ايران.. همشون *** و دروغگو هستند من قبلا از مخابرات و همارا گرفتم يه گيگ ميگرفتم دو سه تا سايت ميرفتم تموم ميشد كادرش هم كه تا بخاي بي ادب بودن ! تا اسفند گذشته رفتيم سراغ پارس انلاين يه ماه تست دادن دو گيگ . خوب بود سرعت خوبي هم داشت قرارداد بستم اما تا خرشون از پل گذشت اينا هم شدن هماراي دومي . همين يه هفته پيش چيزي نموند از حرص مودمو بزنم رو سيستم و تكه تكش كنم عرض 45 روز 14 گيگ حجم تموم كردم عين اكسيژن بي خاصيت كه نه رنگ داره نه بو داره . تا مياي يه سايتي رو باز ميكني ميبني 200 سيصد مگ حجم مصرف كرده! دو بار هم نصف شب خودمو دلخوش كردم كه از خدمات رايگان شبانه اش استفاده كنم اومديم يه فايل 700 مگابايتي و 250 مگابايتي گذاشتيم برا دانلود - حدود 8 صبح بيدار شدم و ديدم 700 مگابايت تموم شده و 200 هم نيمه ارور داده . وارد سايت شدم تا حجمم رو چك كنم دود از كله ام بلند شد شبش مودم روخاموش و روشن كردم حجم بنده حدود 2 گيگ بود اما الان فقط 900 مگابات حجم مونده بود با پشتيباني تماس گرفتم تو شهر خودمون يه چيز ديگه گفتن مركز زدم يه چيز ديگه گفتند بيچاره ها خودشونم بلد نيستند چي بگن فقط حرف آخرشونم اين بود كه چون شبا سرعت كم حدود 100مگا دانلود شده بقيش بين 7 تا 8ونيم ! محاسبه كنيد كل حجم كسر شده بيشتر از حجم دانلود شده من بود پس اون صد مگا دانلود شبانه كجا رفته ؟ بار دوم هم كه يه فايل 280 مگابايتي گذاشتم تا صبح فقط 50 مگابات دانلود شده بود و بعدش هم ارور داده بود چون اصلا سرعتي وجود نداشت كه از سرور دريافتي داشته باشد! قطعي هاي مكرر هم كه افتضاحه ! خلاصه با اين اوصاف به كلي كلافه شدم ! ده نفر ميگن شاتل بگير 11 نفر اونور ميگن شاتل بده ! شما بگين پس من چه خاكي توي سرم بريزم به قول يكي منم مجبورم برم تو سرزمينهاي اشغالي و كرانه باختري پناهنده بشم چون اونجا سرعت دو برابر ايران!![]()
البته يادم رفت اينم بگم كه از حق نگذره ! تنها حسني كه اين پارس آنلاين داره فقط مودب و با نزاكت بودن كادر پشتباني هست به خصوص پشتيباني تهران البته فقط آقايون . خانمهاش عين سگ آدمو قاف ميزدن -يه بار پشتيباني يه خانم برداشت فكر كنم سواد ديپلم هم نداشت كلي هم با افاده و بي احترامي جواب ميداد آخرش دوام نياوردم و منم يه چيزايي بهش گفتم كه بيچاره چيزي نموند پشت تل بزنه زير گريه!
#
خنده هامو نگا نكنين باور كنيد دلم پره
![]()
در حال حاضر در تمامی نقاط کشور پارس انلاین و شاتل پایدار ترین سرویس ها رو دارد...به دلیل اینکه پهنای باند بسیار بالایی در اختیار دارن و مشکلی از این بابت ندارن...
کادر فنی و پشتیبانی در سطوح مختلف level 1 و 2 دارای اطلاعات فنی مناسبی هستند که همگی باعث شده سرویس های خوبی ارائه بدهند.
در مورد ترافیک رایگان شب در هیچ سرویس دهنده ای حساب باز نکنید به غیر از داتک! اونم wimax رو شخصا تست کردم که واقعا شب هم 2مگ میداد...اما واخر سرویس! سال گذشته شب افتضاح بود.
بقیه سرویس دهنده ها ممکن هست در یکسری شهر ها یا مراکز مخابراتی خوب باشند و در جاهای دیگه نا مناسب...
با عرض سلام
ما چند سالی است که پیشگامان داریم از برج 7 پارسال که تمدید کردیم تا تابستون به خاطر مشغله زیاد ازش استفاده نمی کردیم
در حد ایمیل و فیس بوک و خبر
اما تابستونی زیاد
راستش اصلا نمی دونستم از 2 تا 7 رایگانه
سرویس ما 128 است سالی 50 تومن
اوایل تابستون حدود 24 بود بعذ اسفاده زیاد رفته رو 15 حالت عادی 128
حدود 1 ماه پیش هم داشت شارژمون تموم میشد که فهمیدم 30 تومن همینجوری شارژ کردن
خلاصه خوبه فقط قطعی داره که فکر کنم 50 درصد مال خودمه
اما بعد تمومی یا همین یا آسیا تک
در ضمن قیمت های خوبی هم داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)