ورودی روزی 200 تا من شده روزی 50 تا فقط چند یک مدت سایت آپدیت نبوده الان یک ماهه دارم هروز آپدیت میکنم اما به 100 هم نمیرسم راه حل به من میدید؟
ورودی روزی 200 تا من شده روزی 50 تا فقط چند یک مدت سایت آپدیت نبوده الان یک ماهه دارم هروز آپدیت میکنم اما به 100 هم نمیرسم راه حل به من میدید؟
دوستان یکم احتراما داره شکسته میشه
صلوات بفرستید![]()
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
سلام خدمت تمام کاربران و دوستان عزیز و گرامی . با توجه به مشکلات اخیر وبمستر های سایت های بزرگ ایرانی که در زمینه های فیلم , آهنگ و خرید و فروش س ا ک س و ... فعالیت دارن لازم دونستیم مطالبی را ذکر کنیم .
دوستان با بررسی هایی که انجام شده الگوریتم گوگل به صورت ناقص آپدیت شده و هیچ ربطی به بک لینک و تگ ها و اسپم و تبلیغ و ... ( که بعضی دوستان شایعه کردن ) نداره و فعلا چیزی که هست اینه که گوگل با عوض کردن آدرس مخالف هست و همانطور که میبینید توی وبمسترتولز گوگل زحمت کشیده و این قسمت رو به کلی حذف کرده و با توجه به تغییراتی که توی وبمستر داده شده احتمال زیاد گوگل الگوریتم رو طی 2 هفته آینده کامل میکنه و نسخه کامل الگوریتم رو میبینیم و اون موقع هست که همه چیز مشخص میشه و میشه تصمیم گیری کرد .
فعلا با توجه به شرایطی که هست نمیشه تصمیم کلی برای این موضوع گرفت و فقط باید صبر کرد ( هنوز دوستان امید داشته باشن که نتایج گوگل برمیگرده و هر مشکلی یک راه حلی داره )
سلام کی گفته قسمت change address رو حذف کردند ؟ فقط جاش عوض شده اگه برید به وبمستر و وارد دامینتون بشید تو قسمتی که عکس چرخ دنده داره کلیک کنید این گزینه رو میتونید مشاهده کنید . الکی جو ندید هیچ احتمالی نداره که برگرده به حالت اولیه . الگوریتم گوگل تغییر کرده که من اونارو تو تاپیک الگوریتم جدید گوگل گفتم که مهمترینش استفاده از تگ ها و حذف بک لینک ها ی بدرد نخور اگه همینا رو اجرا کنید میبینید که سایتتون بر میگرده واسه خودتون داستان درست نکنید که الگوریتم ناقص هست و گوگل هک شده همینایی که من گفتم رو اجرا کنید سایتتون بر میگرده همون جایی که بوده .
عزیز من یکی از دلایلی که سایت های فیلم و ... به مشکل خوردن توی این آپدیت عوض کردن زیاد آدرس بود !! با تمام این شرایط الگوریتم ناقص هست هنوز و دوستان همچنان منتظر باشن . نظر شخصی بنده این هست که تا 2 هفته آینده تغییرات جدیدی اعمال میشه ..
موفق باشید . لازمه ی موفقیت توی 1 کار = داشتن صبر بردباری هست . یاعلی
ویرایش توسط spalisp : July 5th, 2013 در ساعت 16:28
بایدم ورودی بیاد پایین.. کلا گوگل خیلی شهرها حتی برای خود من بدون قندشکن باز نمیشه!! میخوان جستجوگرها و ایمیلهای ملی رو قالب کنند به مردم!!![]()
change address حذف شده
چیکار کنیم مااااااااااا
![]()
ویرایش توسط takhd : July 5th, 2013 در ساعت 16:43
اینجاس
![]()
ویرایش توسط amir_dl4 : July 5th, 2013 در ساعت 21:57
ورودی من امروز خیلی بهتر شده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)