این عضوگیری چه کاری انجام میده ؟ تاثیرش چیه ؟
این عضوگیری چه کاری انجام میده ؟ تاثیرش چیه ؟
100 پست توی تاپیک در مورد این موضوعه !
توی اولین پست هم که به خوبی توضیح داده شده
تعداد زیادی آیپی سایت شما رو بازدید میکنن
هرچی سایت اعضاش بیشتر بشه این تعداد هم بالا میره
مثلا امروز از حدود 100 آی پی ، سایتم حدود 700 بازدید داشته
انشالله بزودی اگر 1000 نفر ثبت نام کردن و فعالیت کردن ، دیگه آی پی ها هم تکراری نمیشن ! و بازدید واقعی میشه و رنک و الکسا هم بالا میره
دوستالن یه سئوال
من وقتی گزینه آتو سارف را میزنم خوب سایت ها اتوماتیک باز میشه مثلا 300 تا بعد باید برای خارج شدن و ذخیره تغییرات گزینه Open Accoun را بزنم؟
و بعدش باید چیکار کنم چون من اصلا کاری نمیکنم و خودش تو مار سایت میرم مثلا میزنه 200 ورودی از سایت more rank? همین درسته کاری نباید انجام بدم؟
با تشکر
سلام نه , نیازی به این کار نیست به خاطر اینکه هر سایتی که شما میبینید همون موقع به اکانت شما اضافه میشه امتیازشمن وقتی گزینه آتو سارف را میزنم خوب سایت ها اتوماتیک باز میشه مثلا 300 تا بعد باید برای خارج شدن و ذخیره تغییرات گزینه Open Accoun را بزنم؟
ببینید توصیه میکنم تمام پست های این تاپیک رو خوب بخونید , اموزش کامل داده شدهو بعدش باید چیکار کنم چون من اصلا کاری نمیکنم و خودش تو مار سایت میرم مثلا میزنه 200 ورودی از سایت more rank? همین درسته کاری نباید انجام بدم؟
شما وقتی امتیازی کسب میکنی با دیدن سایت های دیگران میتونید به تعداد معین به سایت های خودتون امتیاز بدید تا نمایش داده بشه
با تشکر
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
شما میتونید امتیاز هایی که گرفتید رو در قسمت : Member Information سمت چپ نوشته شده : Auto Credits:ممنون از شما
ولی دیگه این سئوال من هم پاسخ بدید که من 100 پست نخوام بخونم
اینکه امتیاز کجا نمایش داده میشه؟ و از کجا به سایتم امتیاز بدم
با تشکر از شما
که یک عددی هست و نشون دهنده امتیاز شماست
و در قسمت : Assign System Credits شما میتونید به سایت هایی که دارید امتیاز بدید برای نمایش
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
حالا این کریدت ها چه به درد میخوره جمع اوریش ...؟
جمع کردن زیر مجموعه چه طور ..؟
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
سلام
سلام چرا امروز امتیازهای منو منفی می زنه . مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Auto Credits: -7
Manual Credits: -1
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)