با سلام خدمت دوست عزیز
کمی اطلاعات در اختیارتون میذارم و تصمیم گیری نهایی به عهده شخص خودتون امیدوارم واسه همه جمع بندی بشه
بنده نماینده چندین شرکت اینترنتی هستم که عبارتند از شاتل-پارس آنلاین-آسیاتک-عصر تلکام-مبین نت-عاملیت فروش مخابرات
رتبه بندی از نظر پهنای باند
1-آسیاتک=12مگ
2-شاتل=10مگ
3-پارس آنلاین=8مگ
از نظر *****ینگ
1-آسیاتک=چون شرکت کاری انجام نمیده و در اکثر سایت ها دسترسی امکان پذیر است
2-شاتل=علاوه بر *****ینگ مخابرات با استفاده از یک سرور دیگر نیز کنترل می شود
3-پارس آنلاین مانند شاتل اما کنترل نهایی خیلی بالاتر و سخت گیرانه تر است
خاطر نشان میشم کلیه شرکت از تنظیم مقررات دستور میگیرند و بر روی سرویس های نا محدود که شما فرمودید ضریب تعریف می کنند
در سرویس های عادی با توجه به توانایی سرور شرکت ها از 1به2 الی 1به8 می باشد اما کلیه نامحدودها همه شرکت ها 1به10
دوستانی که نارضایتی از آسیاتک دارن و به فتا میگن شکایت می کنن یادآور میشم در خصوص این گونه مشکلات ربطی به فتا نداره چون جزو جرائم رایانه ای محسوب نمیشه
اگر شکایتی دارن از سازمان تنظیم مقررات میتونن اقدام کنن و اگه کمی فکر کنید شرکتی که ارزش میلیاردی داره واسه کاربری که 50 تومن پول شارژ میده خودشو نمیفروشه و خراب نمیکنه
و اما دلیل قطعی ها و مشکلاتی که دوستان گفتن اینه که کیفیت خط مشترک و مودم خیلی تاثیر مثبتی داره و با توجه سرویس انتخابی و پهنای باند تعریف شده سرعت دانلود خوبی میتونید بهره ببرید
سرعت دانلود اینترنت
اینترنت پرسرعت , طراحی سایت , سئو سایت , خرید اکانت مجازی , دوربین مداربسته , سامانه پیام کوتاه
MASK-ONLINE.ir - TG = @mask_online
تو اصفهان مشکلات شدید داره،پیشگامان را تست کنید
I Share,U Share,We Learn
آقا تو سرویسهای نامحدود منظور از مثلا حداقل امکان تبادل 8 گیگ یعنی چی؟یعنی تو یه روز نمیشه از 8 گیگ بیشتر استفاده کرد منظورش اینه؟
من از آسیاتک اینترنت دارم.
تا دوماه پیش خیلی خوب بود. نامحدود 512 داشتم، با سرعت بین 60 تا 70، کل ماه رو دانلود میکردم. بدون افت سرعت.
ولی الان خیلی بد شده، وقتی میخوام دانلود کنم، تا سیصد مگابایت اول دانلود، سرعت 60 هست، اما بعدش میره روی 20. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا راضی نیستم. موندم چکار کنم.
وایمکس مبین نت خوبه بگیرم ؟؟ نوشته 512 نامحدود رو میده ماهی 50 تومن. کسی داشته ؟ سرعتش چطور بوده ؟
اگر برای دانلود می خواهید هیچی مثل مخابرات نیست 1مگ رو میده 50 ماهی بدرد هیچ چیز دیگه نمیخوره جز دانلود
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
من میخوام از آسیا تک نامحدود 512 بگیرم میشه از طریق سایت سفارش بدم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)