سلام
وقتتون بخیر
من یک سرویس ارزان از امریکا میخوام برای حساب ارزی پیپال میخوام.ارزونترین.
فقط از آمریکا باشه.اگر هم از نیویورک باشه که دیگه عالیه.با این آی پی ها
67.207.168.
لطفا قیمت ماهانه هم بفرمایید؟
ممنون
سلام
وقتتون بخیر
من یک سرویس ارزان از امریکا میخوام برای حساب ارزی پیپال میخوام.ارزونترین.
فقط از آمریکا باشه.اگر هم از نیویورک باشه که دیگه عالیه.با این آی پی ها
67.207.168.
لطفا قیمت ماهانه هم بفرمایید؟
ممنون
وب سایت تفریحی جوک کده | سیستم نوین افزایش بازدید سایت|اپلود سنتر با قدرت دانلود 70 mg
ID YAHOO: tak_7pn
آقا سایت چرا بالا نمیاد
This Account Has Been Suspended
وی پی اس های من هر 4 تاش هم قطع شد سریع پیگیری کنید ...
بررسی شدن
وب سایت تفریحی جوک کده | سیستم نوین افزایش بازدید سایت|اپلود سنتر با قدرت دانلود 70 mg
فروش سرور مجازی با رم 2 گیگ ادامه دارد
up....
سلام
سرور های جدید نرسید قرار بود تا شب برسه ؟![]()
باسلام.
تا آخر هفته سرور جدید اضافه میشه
سلام.
سرور من همش مشکل داره ! واسه چی باید اینطور باشه ؟
رم 4 گیگ سفارش دادم ولی اصلا 4 گیگ احساس نمیشه ! در حد 512 هستش !
تیکت دادم گفتم بررسی کنید کاملا هم توضیح دادم ! بعد تازه جواب دادید که الان مشکل چیه ! یعنی اون همه توضیحی که دادم واقعا نفهمیدید مشکلم چیه ؟
چند روز پیش هم از حق طبیعی خودم استفاده کردم درخواست عوض کردن ویندوز رو دادم تا به 2008 ارتفا بدید ! نصب کردید بعد میگید اگه میتونی خودت اکتیو کن ! این وظیفه منه ؟ یا شما ؟!!!
اکتیو نکردید سرور هم چند بار دان شد ! بعد دوباره ویندوز به حالت اولیش یعنی ویندوز قبلی برگشته !!! این چه نشونه ای ؟چرا باید اینطور شه ؟
من الان اصلا راضی نیستم !
اگه نمیتونید درست رسیدگی کنید پولم رو برگردونید . با کلی منت رم 4 گیگ دادید 31000 تومان . رم که شیر هستش و سرور هم الان نزدیک 2 روزه قابل استفاده نیست ! چون اصلا هیچ برنامه ای بالا نمیاد !
ویرایش توسط best_server : March 20th, 2013 در ساعت 03:19
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)