با سلام
من با به پرداخت تماس گرفتم گویا مشکل از مخابرات هست اما به من گفتن تا آخر وقت اداری درست میشه اما باز هم معلوم نیست. در ضمن گفت بهتر هست هاست را به سرور ایران منتقل کنید!!!
ارادتمند
با سلام
من با به پرداخت تماس گرفتم گویا مشکل از مخابرات هست اما به من گفتن تا آخر وقت اداری درست میشه اما باز هم معلوم نیست. در ضمن گفت بهتر هست هاست را به سرور ایران منتقل کنید!!!
ارادتمند
ویرایش توسط kaajhost : February 16th, 2013 در ساعت 10:45
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
قبلا که یه وبسرویس داشت پارسیان بله مشکل داشت اما از اونوقت که وبسرویس دوم رو راه اندازی کردن برای دیتاسنترهای خارجی دیگه مشکلی ندیدم من تا الان فقط با پارسیان کار کردم تو این سه سال فقط چند ساعت مشکل داشته که اونم برای ارتقا سیستم تو ساعات آخر شب بوده اگه تسویه آنی رو در نظر نگیریم (که اصلا به نظر من مهم نیست) پارسیان انتخاب بسیار خوبیه
سلام
بانک ملت منم قطعه
اما تماس گرفتم گفتن مخابرات هاست خارجی را بسته
یعنی اینترنت داره کم کمک ملی میشه؟
هدفی دارن؟
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سلام
طبق پیگیری که کردیم مثل اینکه به پرداخت مشکل رو تا ساعت 3 الی 4 امروز رفع می کنن.
از سمت مخابرات ایران مسدود شده.
موفق باشید.
بله به ما هم گفتن تا بعد از ظهر حل میشه ، البته گفتن معلوم نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)