اگه با همین قالب بدی بیرون خیلی خوبه
بسیار طرح خوبی هست . امید وارم موفق باشین .
فقط از عینی بودن به سی پنل درش بیارین .
پروژه تون تموم شد یه ندا بدین .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سلام.. دیروز یه سایتی زده بود که از امروز تحریما بیشتر میشه... خدا به قردای ما رحم کنه !
گروه طراحان جوان می تواند شما را در امر طراحی همیاری نمایید.
طراحان جوان | طراحی سایت , سئو , طراحی بنر , پوستر , کارت ویزیت | یوسفی
کارتون عالی بود
موفق باشید
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
سلام
حتی اگه یک قدم اشتباه هم به سمت مقصد نهایی بردارید همین قدم اشتباه خودش یه شروعه که حتی اگه در کارتون شکست هم بخورید حداقل اش اینکه یکی از راههای اشتباه برای نفرات بعدی مشخص شده و من به شما آفرین می گم چون به جای اینکه زانوی غم بغل کنید که وای دلار گرون شد یا سی پنل مارو تحریم کرد یه حرکتی انجام دادید
من هم چند روز پیش میخواستم لایسنس دائمی whmcs رو بخرم که 600 هزار تومن بود ولی وقتی خواستم سفارش بدم دیدم شده یک میلیون رفتم که اون 400 تومن هم جور کنم که یه لحظه از خودم پرسیدم چرا ؟ خوب این پول میتونه تو جیب ایرانی ها بره به جای اینکه بدمش به یه شرکت خارجی
تمام مشکلات ما اینه که خودمونو باور نداریم، آدمهای بی حوصله و تنبلی هستیم ، دنبال لقمه ی آماده می گردیم و متاسفانه طاقت شکست هم نداریم
به این تاپیک سر بزنید
http://www.webhostingtalk.ir/f176/70660/index2.html
چند روز دیگه هم تاپیک جدید باز میشه و امیدوارم همه تا جایی که میتونن کمک کنن و من میخوام برای شکست خوردن هزینه کنم
ضمنا در مورد طراحی گرافیکی قالب (PSD) میتونم کمکتون کنم
meysam126@yahoo.com
لينك دانلود پنل اضافه شد
با سلام.
داریم باهشون همکاری میکنیم کنترل پنل بسیار عالیی دارند.
به امید پیشرفت بسیاز زیاد .......
موفق باشید.![]()
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
هاست رایگان ایرنا سرور
http://5.9.242.44:2082/
یوزنیم : demo
پسورد : irnaserver
برای دریافت هاست رایگان فقط کافی است اطلاعات رو برای ما تیکت یا از بخش پشتیبانی آنلاین یا آی دی یاهو ارسال کنید و هاست رایگان با سرعت بالا را دریافت کنید
موفق باشید. بازم.........![]()
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)