نمیدونم چی بگم. الان من دو روزه از شما سرویس دارم. بک آپ هم دارم و میتونم از یه جا دیگه بگیرم. اگر سرورتون درست نمیشه بگید من از یه جا دیگه بگیرم و پول رو بک بدید.
نمیدونم چی بگم. الان من دو روزه از شما سرویس دارم. بک آپ هم دارم و میتونم از یه جا دیگه بگیرم. اگر سرورتون درست نمیشه بگید من از یه جا دیگه بگیرم و پول رو بک بدید.
ما الان چی کار کنیم بریم از یه حا دیگه سرویس بگیریم یا منتظر بمونیم
یه چیزی بگو حداقل تکلیفمونو بدونیم
راست میگن بچه ها به قرآن
حداقل بگو ما باید چیکار کنیم. یعنی دیشب تا حالا در حال مذاکره اید و هنوز نتیجه نداده ؟
ما هم یوزر داریم روی سرور. به قرآن کارامون لنگ میشه هیچی از عالم و آدم داریم فحش میخوریم.
بگو قراره چی بشه.
پول برگشت داده بشه ؟
سرور اوکی بشه ؟
کی قراره این اقدامات بشه. چه برگشت پول چه درست شدن سرور ؟
سلا سرور مجازی من ارزون میخوام دارید؟؟؟
رم 1
لایسنس سی پنل چنده؟؟
ولي خداييش كيفيتش خوب بود حيف شد
خواهشا اگر مشكل حل نشد پولو پس بديد خودمون تايين كنيم از كجا بايد بگيريم
يا به يه ادم درست بده كه پشتيبانيش خوب باشه
پولها به حساب دیتاسنتر واریز شده یک صورت حساب باید 3 روز بعد واریز میشد اما گفتند چون دیر واریز کردید همشا قطع میکنیم
به هر حال من هر چه پول در حساب بوده واریز کردم به دیتاسنتر الان هم مشتریان و سرورها برای فروش گذاشته شده اگر کسی خریداری کرد سرورها باز میشوند
با سلام،
ازتون محترمانه درخواست شد که یه بیانیه درست بدید،که واضح ذکر کنید که یا پولو میدید یا سرویس رو؟و تا کی تکلیف مشخص میشه
من ۱ماه و ۲۰ روز از سرویسم مونده که پولشم پیش گرفتید،واضح بگید که چیکار میخواید بکنید؟اینم واسه دهمین بار که ما نیاز داریم تکلیف خودمونو بدونیم،پس روشن جواب بده لطفا
یعنی چی ؟؟؟ خداقل بک آپ ما رو بده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)