-
November 20th, 2012, 21:29
پاسخ : سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)

نوشته اصلی توسط
mehrdad.
اون 1000 تومانی که به علاوه 500 تومان کسر میشد چی هنوز پا برجاست؟
پایا رو اگر شب تصفیه بزنی 6 صبح تو حساب هست تو روز هم گاهی وقت ها کمتر از 3 ساعت در روز کاری واریز میکنند
بهتره که باشه دوست عزیز این 2 مورد هم مشخص کنید 1000 تومان اگر هست حذف بشه و پایا هم اضافه شه بهتر است
پاسخ میدادی دوست عزیز بد نبود این مورد رو
-
تعداد تشکر ها از mehrdad. به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012 21:29
# ADS
-
November 20th, 2012, 22:02
عضو انجمن
-
-
November 20th, 2012, 22:14

نوشته اصلی توسط
shahabhost
گرامی! بهتر هست از اول تایپیک مطالعه کنید نه این که همین چوری ....بنده مشکلات شتاب رو در صفحه اول گفتم ، پاسخی که شما نقل قول کردی مربوط بهblue-panther1 هست که اومدن یه سری پاسخ های .... برای مشکلات شتاب در جواب بنده دادن ،نه شما!مشکلات شتاب :عدم امنیت!عدم وجود هیچ گونه تضمینی برای خریدار از شتاب برای دریافت کالای خریداری شده از پذیرنده!کارمزد بالا!عدم استفاده از روش پرداخت پایا!نداشتن سیستم پشتیبانی مناسبپ!احترام نگذاشتن خود شتاب به قوانینش!نداشتن سیستم کاربری مناسب و کاربر پسند!استفاده از یک درگاه پرداخت اینترنتی ! (کافی هست یکبار یکی از پذیرندگانشون ریپورت بشه و چندین روز امکان انجام ترانکش در شتاب وجود نخواهد داشت)
در ماژول جدید مشکل امنیت به دلیل مستقیم بودن اتصال به درگاه برطرف شده. در مورد عدم تضمین برای دریافت کالا هم ربطی به شتاب نداره. همه بانک ها اینطوری هستن و فقط درگاه امن پاسارگاد این امکان رو داره که طبق گفته آقای ملت قراره به زودی افزوده بشه.کارمزد ۲٪ خوبه ولی اون ۱۰۰۰تومن که الکی کم میشه رو اعصابه!!سیستم کاربریش هم ایراداتی داره که اگه برطرف بشه خوب میشه . مثلا بتونیم مجموع تراکنش های هر ماه رو دانلود کنیم. این مورد که فقط ۱ درگاه پرداخت اینترنتی دارند واقعا خطرناکه چون بعضی وقتا هم که بانک پارسیان دچار مشکل میشه کلا کار و کاسبی تعطیل میشه!! اگه تعداد درگاه ها بیشتر بود خیلی بهتر بود
-
-
November 20th, 2012, 23:09

نوشته اصلی توسط
samancms
دوستان عزیز لطفا کسی رو تخریب نکنید .
در حال حاضر هر شخصی فکر میکنم در نقطه ای هست که بتواند با استفاده از عقل خود سرویس دهنده خودش رو انتخاب کند .
فقط یک مورد به چشم بنده اومد ، اون هم لحن صحبت مدیریت سیستم هست .
مدیریت یک سیستم و یا یک شخص با تجربه نباید با این الفاظ صحبت کند و این لحن شایسته یک مدیر نیست و بهتره در الفاظ خودتون تجدید نظر کنید .
موفق و پیروز باشید .
با سلام
مورد اعلام شده تایید می شود.
البته بنده هم در ابتدا کمی زیاده روی می کردم ،
اما جدیدا" سعی می کنم که با بهترین ادبیات صحبت کنم و تمامی کاربران سیستم رو به یک چشم نگاه کنم
با آزوی موفقیت برای عوامل سایت شتاب دات بیز و تک تک کاربران
-
تعداد تشکر ها ازsepadl71 به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 23:48
عضو انجمن
واالله تیک ها رو زدم ولی موقع انجام تراکنش نه sms میاد نه ایمیل ؟
-
تعداد تشکر ها از mohsen12 به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2012, 00:22

نوشته اصلی توسط
mohsen12
واالله تیک ها رو زدم ولی موقع انجام تراکنش نه sms میاد نه ایمیل ؟
موقع انجام تراکنش فقط ایمیل باید بیاد . اسپم رو چک کنید!
موقع تسویه حساب اس ام اس میاد که البته برای من تا الان نیومده
-
-
November 21st, 2012, 02:06
عضو انجمن
اقای ملت و اقای عادل بنظر بنده 2شخصیت ممتاز هستند.و هردوی این دو عزیز نسبت بهشون حسادت هایی میشه.نمونش همین مدیران پی لان که با یوزر های ساختگی میان و از این 2درگاه بد میگن.در صورتی که این پست کا مکررا ارسال بشه سعی میکنم چیز هایی ر بیان کنم که به نفع این افراد نباشه
در حال حاظر شتاب جزو برترین درگاه ها هستش .و رو سایت من هم درگاه شتاب هست و هم درگاه جی پال
از هردوشون هم راضی هستم.3ماه هست که ازشون استفاده میکنم و چیزی حدود 3میلون تا بحال از این 2درگاه گردش حساب داشتم و تابحال هیچ مشکلی برام پیش نیومده
محصولات سایت بنده 100% قانونی نیز هستند.امیدوارم دیگر دوستان هم از درگاه شتاب استفاده کنند و ارشون راه بیفته
ا
-
تعداد تشکر ها از rapfather به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2012, 10:07
سلام
والله صفحه لوگین واسه ما باز نمیشه
:: درگاه پرداخت اينترنتي شتاب ::
پیغام خصوصی هم دادم بهشون . فعلا جوابی دریافت نشده
-
-
November 22nd, 2012, 16:16
-
-
November 22nd, 2012, 16:23
عضو جدید
بعد از چند بار پیام دادن هنوز مشخص نشده که علاوه بر 500 تومان کارمزد کارت به کارت چرا 1000 تومان باید کسر بشه هنگام تصفیه
-
تعداد تشکر ها از sorrowrock به دلیل پست مفید