سلام
منم این سرویس ها رو از نظر کیفیت و فروشنده رو از نظر پشتیبانی و اخلاق و تعهد تایید میکنم
چندین سایت مشهور و بزرگ رو هم پشتیبانی میکنه که چون به قوانین اینجا آشنا نیستم نمیزارم ممکنه خلاف قانون باشه
سلام
منم این سرویس ها رو از نظر کیفیت و فروشنده رو از نظر پشتیبانی و اخلاق و تعهد تایید میکنم
چندین سایت مشهور و بزرگ رو هم پشتیبانی میکنه که چون به قوانین اینجا آشنا نیستم نمیزارم ممکنه خلاف قانون باشه
بعد چرا من نمیتونم به سرور وصل شم پس سروی هم به من نداید با این وجود
دوست عزیز شما به کل همکاران من و خود من و خانوادم فوش و تحمت زدید دروغ گفتید ابروی مارو خواستید ببرید انتظار دارید ما هنوز به شما خدمات بدیم؟
دیدی هر ثانیه دنبال یک ماجرا هستید........
ببینید این تاپیک برای شما ازاد هستید هر چی دل تنگت میخواهد بگو
ما نه دیگه با شما همکاری میکنیم نه دیگه به شما خدمات میدیدم و نه طبق قانون به شما پولی تعلق میگیره
برید شرکت جدیدتون رو بد بخت کنید
به خدا من دروغ نمی گم من نییگم شما به قسط یوزر من رو پاک کردید
اشتباهی یوزر من پاک شده
ولی وقتی بین خودتون حرف های ناگفته هست
بی خودی سر مردم رو درد نیارید که بیان اینجا بخث کنن و بعد بگید شما میدر مالی و پارسا مدیر فنی
این وسط چند نفر مثل من این بالا سروش در میاد هزار وصله هم میچسبونید
در صورتی که بین خودتون حرف هایی گفته نشده
همین جور که واسه من آزاد هست واسه شما هم آزاد هست
شما هم دقیا همین کاری رو دارید میکنید که من دارم میکنم شما به من میگید من به شما
به خدا من راضی نیستم اینجوری بشه
خوب ببینید دوست عزیز حرف هایی بین شما گفته نشده که این وسط این اتفاق ها افتاده
این وسط شما یک ارایه دهنده بعد و من یک کاربر چی بگم هر چی دوست دارید اسم من رو بزارید
در صورتی که نه شما نه من همیچین مشکلی نداریم
مشکل این بوده که حرف ها بین شما مدیریان شرکت گفته نشده
هز ثانه هم دنبال یک مجرا نیسم از اول تا اخر همین بوده پول من رو پس بدبد
از همون اول گفتم میگید الان بعد از این همه بحث میگید نمیشه قانون جدید گذاشتیم
جالب اینجاست که وی پی اس رو هم بستید
اینجا یعنی من هویج
تا صبح هم همین تاپیک رو بزنید
هزینه ای که باید بدیم برای چشم هر 2 تامون این موقع شب به خاطر گفت و گوی شما مدیران شرکت بشتر از این حرف هست
هم ساعت هم داریم هم دیگه رو تخریب میکنم حالا شما باز پست بعدی رو کپی کن
بابا قول کنید تمام مشکل سر این بود که شما 2 همکار با هم صحبت نکرده بودید پارسا شما به من گفتید هزینه رو میدید در صورتی که قوانین شما این رو نمیگه
چند نفر باید بین ما قضاوت کنن که آیا مشکل از شما 2 مدیر محترم بوده یا از من
یک اشتباه ساده و این همه بحث
من شکلیت خودم رو پس میگیریم
ایشون بهترین سرویس دهینده هستن
ولی مشکلی در پشتیبانی وجود داشت که 2 تا مدیر این شرکت با هم هماهنگ نکرده بودن و این مشکل ها پیش اومده
یکشون گفته هزینه بر میگرده دیگری گفته خیر بر نمیگرده تمام مشکل هم جا بود
دلیل این که شکایت خودم رو پس میگیرم هم واسه این هست که چند تا پست قبل ایشون به من گفتن که پلیس شکایت مکنن
اسم یک پلیس رو بردن که من تا حالا به گوشم نخوره بده
بعد یکی از دوستان گفتن باید هر دو واسه این پلیس 15 تومن بدید
من هزینه دادن وی پی اس رو به سحتی در جور می کنم حالا اگه بخوام هزینه این پلیس رو بدم که دیگه هیچ
هزینه که من واسه سرور دادم واسه خودتون
وی پی اس من رو بستید اشکال نداره واسه خودون
اکانت من به اشتباه تو سایت شما پاک شد باشه اشکالی نداره
من توان این رو ندارم که هزینه اضافی پرداخت کنم
از تمامی بچه های انجمن عضر خواهی میکنم بابت این مشکل ها
همچنین از 2 مدیر شرکت میزبان وی پی اس
و یک پیشنهاد هم واسه این 2 مدیر دارم
خواهش میکنم واسه این که بار بعد همچین اتفاقی نیوفته قبلش با هم هماهنک کنید که اینجوری سر هم دیگه رو درد نیارم و به هم دیگه ناسزا نگیم
باز هم من از این 2 میدر عضر خواهی میکنم و از بچه های انجمن
از مدیران اینجا هم میخوام تمامی پست های ایجا شده رو پاک کنن تا به عت اشباه من مشتری های ایشون کم نشه درسته که ایشون فعالیت خوبی داشت
و همه ایشون رو میشناسن ولی اگه خودشون صلاح دوتسن پاک کنن
اگه میشه تو قوانین سایت هم اعلام کنید اگه اگه مصر شما از یک اندازه بگذره باید هزینه بیشتر پرداخت کنید و امکان داره وقتی با شما قرار داد داریم این اتفاق بیوفته و در صورتی که هزینه رو ندادید سرویس شما بسته میشه
دوستان من شرمنده شما شدم من رو ببخشید
دوست عزیز شما به کل همکاران من و خود من و خانوادم فوش و تحمت زدید دروغ گفتید ابروی مارو خواستید ببرید انتظار دارید ما هنوز به شما خدمات بدیم؟
ما نه دیگه با شما همکاری میکنیم نه دیگه به شما خدمات میدیدم و نه طبق قانون به شما پولی تعلق میگیره
سرویس شما باز بود اما به دلایل بالا مسدود شد و از ادامه همکاری معذوریم.
عزیز من
دوست ندارم اینجا دیگه ادامه پیدا کنه
شما هم به من رو ناشناس بی فرهنگ و هزار چیز دیگه خطاب کردی
به من میگی دروغ می گم در صورتی که در پست های قبل من به جان پدر و مادرم قسم خوردم که دروغی در کار نیست
شما با دوستوتون پارسا همانگ نکرده بودی یکی گفت هزینه میدیم یکی گفت هزینه نمیدیم این تمام مشکل من و شما بود
من که از شما عضر خواهی کردم
سرور و پول هم نخواستم واسه خودتون
بهتر از این است که به خاطر یک اشتباه ساده اینجوری هم دیگه رو تو نت خراب مکنیم
من نمیگم مشکل از شما بوده نه مشکل از هم دو ما بود هم من تند پیش رفتم و هم شما
الان من کوتاه اومدم و میگم که دیگه سرویس رو نمیخوام
اولا که یک همچین چیزی نبوده شما خودتون خود سرانه دیدی شرکت ایکس داره ارزون میده گفتید 2 تومان هم دو تومانه برم از اونجا بخرم پولمم از اینا پس بگیرم
پارسا مدیریت بخش فنی هستش و بنده مدیریت بخش فروش.............
درضمن ببینم شما میخواید اینترنت بخرید یا سفارش اینترنتتون رو پس بگیرید یا کلا کنسل کنید زنگ میزنید به بخش فنی سوال میکنید یا بخش فروش؟
اگر پاسختون بخش فروش هستش که باید با بنده تماس میگرفتید ........ اگر پاسختون بخش فنی هستش 100 درصد به ای کیو مغزتون شک کنید و مشکل از گردن ما خارج هستش
سرویس شما باز بود اما به دلایل بالا مسدود شد و از ادامه همکاری معذوریم.
عزیز من چرا شما حرف های دیشب رو تکرار میکنید
دیشب که من جواب تمام سوال های شما رو دادم شاید شما دیشب این قدر عصبانی بودی که به حرف های من توجه نداشتی
ببینید یک درخواست واسه من اومد به اسم هشدا و افزایش سرویس که گفته شده بود حد اکثر تا فردا باید وایز کنید اگه نه سرویس شما بسته میشه چون مصرف شما بالا بوده
خوب من هم صحبت کردن تو همون تیکت و به این تیجه رسیدم که من سرویس شما رو کنسل کنم
پارسا دقیقا همین جا به من گفتن میتوینم هزینه نصف سرویس رو به به شما بدیم خوب من هم شماره حسابم رو به پارسا دادم که به شما بدن و شما هزینه رو واریز کنید
بعد چد ساعت باید من از جایه دیگی وی پی اس رو تهیه کردم آره درست 2 هزار تومن هم از سرویش شما ارزون تر بود ولی منابع سیستمشون خود از مال شما کمتر بود
بعد پارسا جان هزینه که من باید میرختم رو برداشتن و گفتن مشکلی نیست این ماه هم استفاده کنید
در صورتی که من از جایه دیگه تهیه کرده بودم و منتظر این بودم که هزینه رو به حساب من نصب هزینه رو به حساب من برگردونید
بعد من اومد اینجا گفتم
چون از این کار شما نارضی بودم من هم مثا شما عصبانی شدم که اول گفتید هزینه رو میدید بعد گفتید ادامه بدید
خوب تمام مشکل ها همین هست
هم من به شما بد گفتم هم شما به من
عزیز من هر دوی ما استباه کردید وقتی با خودم فکر میکنم وی میبینیم داریم اینجوری هم دیگه رو تخریب میکنم و با کلمات نامناسب به هم صحبت میکنم
با خودم گفتم این ارزش این رو نداره که ادامه بدیدم
آقا
پارسا و شما رو هم اسم کوچکتون رو نمیدونم
من از شما عضر خواهی مکینم
من کوتاه میام بیخیال شید دیگه ادامه ندید
هزینه که من واسه سرویس دادم حال شما باشه چون من در ما قبل زیاد مصرف کردم بیزید به اون حساب
ولی از شما میخوام که قوانین سایتوتن هم کامل کنید
موفق و پیروز باشد
شرمنده از تمامی دوستان بابت این که سر همه رو درد آوردم
و تشکر از دوستانی که دقت این تاپیک رو میخوندن و پاسخ میدادن
من کوتاه اومدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)