با سلام و خسته نباشید
افر ها اپدیت شدند .و سرور جدید از انگلیس و امریکا قابل ارائه میشود.
سلام
من تا قبل اینکه سرور خصوصی بگیرم با نارس سرور کار میکردم
هنوز هم سرور از نارس دارم
و کامل راضی هستم...سرورهاش بدون مشکل هست و همچنین پشتیبانی کامل هم میکنن
این وصله ها به نارس سرور نمی چسبه
من همیشه قدر دان دوستان در نارس هستم
با آرزوی موفقییت
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
درود بر همگی
بنده به عنوان یک کاربر که از شرکتهای مختلفی سرور گرفتم نظرم رو میگم و امیدوارم دوستان یکم در نظراتشون تجدید نظر کنن و سعی کنند رقابت سالمی داشته باشند و اگر انتقادی هم هست در جهت بهبود کیفیت کار باشه نه تخریب
بنده مدت زیادی هست که از شرکتهای مختلفی سرور گرفتم که نمیشه اسم اون شرکتها رو ببرم چون صحیح نست
اما خدا شاهده تنها شرکت و تنها سروری که هیچ وقت منو اذیت نکرده شرکت نارس سرور و سرورهای این شرکت بوده
به عنوان مثال : قبلا از شرکت های دیگه vps گرفته بودم که همیشه یا سر تاریخ یا حتی یک روز مانده به اتمام تاریخ سرور رو قطع میکردند و مجالی واسه تمدید نمدیدادند
بعضی از شرکتها هم که همیشه با مشکل مواجه بودند و همیشه تغییر ای پی میدادند و دردسرهای خودش رو داشت
بعضی ها فقط نقدا کار میکردند و همکاری نمی کردند که بصورت اقساط هزینه رو پرداخت کنیم
اما نارس سرور که جا داره همینها ازشون تشکر کنم
واقعا تک هستند
تا حالا هیچ تغییراتی نداشتند و همه چیز مثل روزی که تحویلم دادند کار میکنه
از لحاظ کیفیت نه تنها افت کیفیت نداشتند بلکه به نظر من بهتر هم شدند
همکاری ویژه داشتند با بنده و در اقساط هزینه رو تقدیمشون کردم که بازم ازشون ممنونم
چند ماه قبل با اینکه به خاطر مشکلاتی نتونسته بودم تمدید کنم و چندین روز از اتمام سرور بنده گزشته بود و تاریخش چند روزی میشد تموم شده بود اما معرفت به خرج دادند و سرور رو قطع نکردند
در پشتیبانی هم عالی کار میکنند
تشکر ویژه و خسته نباشید به تیم نارس سرور
ویرایش توسط *YAS* : December 27th, 2012 در ساعت 11:38
سلام
سایتتون هم که هک شد: http://nars-server.com
عجب امنیتی دارید![]()
جناب نارس وی پی اس گفته kingxerxes زاید جدی نگیرید اصولآ ایشون دوست دارند همه رو خراب کنند. فکر کنم زیر 15 سال سن دارند
سلام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)