با تحریم گاز ایران قیمت دلار بیشتر هم میشه
با تحریم گاز ایران قیمت دلار بیشتر هم میشه
کلا جز دروغ چیزی نمیگه!
دلار 2500 تا 2700 تومان/ فروش در مرکز مبادلات بهصرفه شد
حالا این راسته یا نه خدا میدونه!؟
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 13:13 شنبه 15/07/91 ارز خريد فروش دلار آمريکا 2800 2850
http://mesghal.com/
بروز شده
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 13:13 شنبه 15/07/91
دلار آمريکا >2850
دلار کانادا >2670
يورو >3650
پوند انگلستان >4590
ویرایش توسط sajiran : October 6th, 2012 در ساعت 15:23
بله با تحریم گاز - خیلی چیزا عوض میشه
اما
۱۶۰۳۸۲ تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۰
نرخ دلار غيرمرجع۲۶,۸۱۵
با دورودتعمیدات که توسط سیاست های دولت و دستورعمل به کلیه صرافی ها و سایت های مشابه اعمال شده از جمله جمع آوری دلال ها و فیل ت رینگ شدید که باعث شایعات فراوان و بالابردن کاذب نرخ ارز در بازار ایران شده است
با بررسی و تجزیه تحلیلات در امروز توسط چندین بازاری و کارشناس مدیریت اقتصاد به صورت خصوصی به این نتیجه رسیدم
به
این نرخ به صورت کاهش از 3700 به 2700 در آینده پیش بینی و قطعی است .
منبع : خودم
منابع :نظرات شخصی خودم
دروود
داداش ای ول عجب پیش بینی کردی هاااااااااااااااااااااااا !
روز پنج شنبه این پست رو زدی گفتم دلش خوشه ها الکی حرف میزنه...!
ولی همین که سایت مثقال رو دیدم یاد حرف شما افتادم
همیشه از این راهنمایی ها بکن خوشحال میشیم
بدرود
قیمت همین هست که ذکر شد (قیمت واقعی ) اما صرافی ها نمیخوان از سعود بالا که یک شبه بدست آورده بودن دل بکنن و نرخ استاندارد را ارائه دهند .
در چندین صراف با انصاف دنبال نرخ باشید . نمیخوان باور کنن که بازار برگشته حالت قبل فقط (شایعات + جو سازی + احتكار ) میخواهند به نفع خودشان تمام شود
جالب این است که بازاریان جو گیر شده بودن و محصول ایرانی - برنج ایرانی + تخمه + روغن + سبزی . میوه و حتی بادام زمینی را که ربطی به ارز پیدا نمیکرد افزایش داده بودن که خیلی خنده دار بود اگر تلویزیون sony ژاپن بالا میرفت یکم قابل فهم بود . نه اینکه روغن نباتی محصول استان گلستان هم افزایش پیدا کرده باشه .
به هر حال توقع از بازاریان نمیشد که گل رو بیشتر بهم بزنن و فقر و گرانی را باعث شوند
تشکر از همه
احتكار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)