بچه ها خطوط ما فیبر نوریه! حدودا دو سال پیش که رفتم برای adsl گفتن فیبر نوریه نمیشه! بعد اینجا دیدم چند نفری میگن روی فیبر نوری سرویس دارن!
جدیدا ارائه میدن یا فقط مناطق خاصی اینجوریه؟
بچه ها خطوط ما فیبر نوریه! حدودا دو سال پیش که رفتم برای adsl گفتن فیبر نوریه نمیشه! بعد اینجا دیدم چند نفری میگن روی فیبر نوری سرویس دارن!
جدیدا ارائه میدن یا فقط مناطق خاصی اینجوریه؟
فعلا که وایمکس دارم. راضیه راضیم :دی یه کم شاید گرونتر باشه ولی خوب نه دیگه دردسر سیم و این حرفا داره هم هرجا دلت بخواد میبریش
البته برای من که بیشتر وبگردی دارم مناسبه نه دانلودرها
این حرکت پشتیبانی مخابرات مثل این که همه جای ایران مد شده
مشکل یا قطعی دارند میگن مشکلی سراسریه تق تلفن رو قطع می کنند :دی
در ضمن عزیزانی که می فرمایند مخابرات بخش خصوصیه به نظرم یکم دور از اخبار هستند
زمانی که مخابرات سهامش رو وارد بازار کرد و این داستانها پیش اومد
خیلی ها در جریان هستند مدیریت مخابرات دست چه ارگانی افتاد!
سلام
من مخابرات هستم الان هم 32 تا دانلود میده بدون افت اما میخوام کلا از رو مخابرات برم فایده نداره دیروز و پریروز کامل قطع بود میخوام یه نانوبریج بگیرم برم روی اینترنت وایرلس وایزلس یه چیز دیگست
شبا سرعت دانلود به 700 کیلیوبایت هم میرسه اخه اوپن میزارن دیگه مخابرات فایده نداره فرقش 4 هزار تومانه.
این سرویس نانوبریج چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــی بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــی ده؟
ببخشبد ، میشه بگید که قیمت اصلی وایرلس چقدره دقیقا ؟ آخه بنده هم از مخابرات سرویس دارم و دقیقا با سرعت شما سرویس دارم. لطفا قیمت این سرویسی که میگید فقط 4 تومان گران تره رو بدید ببینیم ! ممنون میشم.میشه یکم راجب راه اندازی ای سرویس بیشتر توضیح بدین؟دوست عزیز نانوبریج نوع آنتنی هستش که استفاده میشه خود اینترنت مقدار پهنای باند داره دیگه در واقع اون نانوبریج مثل مودم عمل میکنه .این سرویس نانوبریج چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــی بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــی ده؟
شرکت خورشیدنت کرج 10 گیگ رو میده 17 تومان روزها نزدیک 40 هستش شبها هم اوپن میزاره چون ادارات تعطیل میشن دیگه سرعت رو روی کل پورت ازاد میزاره من همسایه ی کناریمون داره من یادمه از یکسال پیش امکان نداشته قطع بشه هذ وقت ما در عزای قطعی بودیم ایشون کامل وصل بود تا الان هم سابقه نداشته !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)