-
May 21st, 2013, 15:10
پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
امکانش هست چند روز تست بدید ؟
اگر اوکی بود لایسنس سفارش بدیم ؟
-
-
May 21st, 2013 15:10
# ADS
-
May 22nd, 2013, 20:40
پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
سلام
فکر نمیکنم مشکلی باشه و هزینه 8 تومن ماهیانه هم هزینه ای نیست ک بخواد برا کسی مشکل ساز بشه !
اگر نیاز داشتید با تضمین میدیم ک کار کنه ب شرطی ک هاست مشکلی نداشته باشه curl_allow_fopen فعال باشه !
با تشکر
-
-
May 26th, 2013, 14:26
عضو انجمن
دوستان این با وارز چه فرقی داره ؟ کدوم بهتر هست ؟
وارز هاست لایف تایمشو میده 80 تومان .
یه راهنمایی کنید کدوم بهتره که تهیه کنیم. ممنون.
-
-
May 26th, 2013, 14:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mehran18
دوستان این با وارز چه فرقی داره ؟ کدوم بهتر هست ؟
وارز هاست لایف تایمشو میده 80 تومان .
یه راهنمایی کنید کدوم بهتره که تهیه کنیم. ممنون.
عزیز فکر کنم وارز هاست یه ساله میده 85 تومان
من از استارتر عزیز ماژول دارم خیلی هم راضی هستم
ویرایش توسط hassan5099 : May 26th, 2013 در ساعت 14:48
-
تعداد تشکر ها از hassan5099 به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2013, 14:47

نوشته اصلی توسط
ircpanel
سلام
فکر نمیکنم مشکلی باشه و هزینه 8 تومن ماهیانه هم هزینه ای نیست ک بخواد برا کسی مشکل ساز بشه !
اگر نیاز داشتید با تضمین میدیم ک کار کنه ب شرطی ک هاست مشکلی نداشته باشه curl_allow_fopen فعال باشه !
با تشکر
لطفآ داخل یاهو آنلاین شید برای خرید.
-
-
May 26th, 2013, 14:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
liveserver
لطفآ داخل یاهو آنلاین شید برای خرید.
ایشان چند روزه یاهو نیستند
از طریق سایتشان سفارش بدین
سایبر رایانه - اصفهان وی پی اس - سرور مجازی - صفحه اصلی پورتال
-
-
May 30th, 2013, 01:06
عضو انجمن
ایشون نیستند؟
تمدید کردیم بعد لایسنس از کار افتاد؟؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از MUV به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2013, 22:03
کسی خبر نداره از ایشون؟
من هم ماژولم رو تمدید کردم اما هنوز لایسنسش غیرمعتبره وایشون هم 2 روزه من تیکت زدم هنوز جواب ندادن ابروی ما هم رفته جلوی مشتری ها.
از ظهر هم سایتشون کلا بالا نمیاد دیگه
-
-
June 4th, 2013, 11:37
سلام دوستان
متاسفانه نمیدونم مدیران wht با ما چ مشکلی دارن ک هر چند روز ما را لیمیت میکنن و نمیتونم ج بدم ( البته داخل سایت تیکت ها پاسخ داده میشد )
فعلا تا 22وم یاهو نیستم و فقط سایت
با تشکر گروه سایبر
-
-
June 4th, 2013, 11:43
اکانت پارس پال دارید می خوام سفارش بدم
-