بله درست میگن دوستان
سریعا شکایت کنید بین این همه افرادی که گول ایشون را خوردن شما قرص و محکم باستید و پیگیری کنید
همین الان باهاش چت کردم مثل بلبل برای کلاهبرداری جواب میده
بله درست میگن دوستان
سریعا شکایت کنید بین این همه افرادی که گول ایشون را خوردن شما قرص و محکم باستید و پیگیری کنید
همین الان باهاش چت کردم مثل بلبل برای کلاهبرداری جواب میده
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
این یارو ضرابیان دامین .ir داره که با نام دیگه ثبت شده. جالبه که روی این دامین فعالیت فروش اکانتینگ انجام میده و کسی هم دامینش رو مسدود نکرده!!
هاست این دامین هم از وب ویلیج هست!
سرور مجازی انگلیس هم که از آلما هاست تهیه کردند.
خب این دوستان میتونند سرویس های این یارو رو مسدود کنند که فکر نکنم این کار انجام بشه. دلیل (ارائه مدرک!!!!!)
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
کسی ایمیلی ازش داره به من بده اتفاقا میشه راحت گیرش انداخت
الان پلیس افتاده دنبال همین افراد که تو نت پول میگیرند
یا به عنوان دختر میان از پسرا اخاذی میکنند
برید پلیس الکترونیک و همونجا با آیدی بدید خود پلیس باهاش قرار مدار و ... میذاره(البته یه مقدار فیلمی شد ولی خب میکنند)
سلام
دوستان ممنون میشم ای دی یاهو و ایمیل هاش هرکس که دارد اینجا قرار بده هم دیگران با این ای دی ها اشنا بشوند و دیگه گول نخورند و هم اطلاعات تماس داشته باشیم با این طرف
ممنون میشم دوستانی که دارند این اطلاعات رو قرار بدهند ممنون
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
من نمی دونم تا کی این آقا می خواد به کلاهبرداری هاش ادامه بده و هیچ کس هم جلودارش نباشه؟
دوستان من از صفحه 1 تا 8 این تاپیک رو خوندم جز شکایت هیچ راهی نیست ( دادگستری یا فتا ) این آقا هم کلا دیگه تو همدان معروف شده کافی نت پارسیان من رفتم ولی این آقا نبود !!! از دوستان اگه کسی اطلاعات دقیق تری رو داره اینجا بزاره تا پیگیری کنم ( متاسفانه اطلاعات یکم قدیمی هست ) سپاس
سلام
روی چه حسابی چنین صبحبتی میکنید؟! درصورت داشتن آی پی برای ما پیغام خصوصی کنید!سرور مجازی انگلیس هم که از آلما هاست تهیه کردند.
موفق باشید
این ای پی هست که داخل سایتشون زدن
37.220.22.188
This account has been suspended.
جالبش اینجاست که همین الان سایتش را خودش ادیت کرد و داخل زد ساسپند
ویرایش توسط amirizadi : July 25th, 2012 در ساعت 16:05
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
لطفا ایدی ایشون رو بذارید ما هم قصد خرید داریم![]()
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)