ای صاحب این ثانیه ها پس تو کجای...
اللهم عجل لولیک الفرج
WebKernel.Net
شرکت رایان دانش تدبیر - شماره ثبت 475
دوستان عزیز با پچ اصلاحی معرفی شده توسط دوستان و تنظیماتی که در این تاپیک هست
دیگه این ماژول هیچ ایرادی نداره و اگه هم ایرادی باشه از طرف بانک هست ( بعضی مواقع)
این ماژول در حال حاضر با نسخه های پولی هیچ تفاوتی نداره از لحاظ تراکنش ها
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
لطفا در مورد ماژول بانک ملت بسیار مراقب باشید ، این ماژول یک مشکل امنیتی دارد و به راحتی میتوان اطلاعات را به سوی یک سرور دیگر منحرف کرد و خرید موفق انجام داد اما پولی به حساب فروشگاه نمی آید چون در واقع اطلاعات به سمت یک سرور میانی هدایت شده اند. لذا تا اطلاع ثانوی از این ماژول استفاده نکنید.
سلام
من الان یکسال میشه ازش استفاده می کنم ولی مشکلی پیش نیومده .فقط تنها مشکلش این هست که به کسانی که ماژول رو از فراسونخریدن جواب درست حسابی نمیدن چون فراسو با بانک ملت کار میکند من لان 20 روز ای پی رو تغییر دادم 100 با همبرای تعویض ای پی ایمیل زدم زنگ زدم جواب سر بالا میدن میگن فکس بعدا زنگ بزن نمیدونم مشکلشون چی هست موقع راه اندازی درگاه هم کلی اذیت کردن کسی نیست جلوسون در بیاد مردم روادیت میکند
ویرایش توسط kamran_b : July 29th, 2012 در ساعت 23:52
هرچند درگاه کاربر پسندیه اما من خودم به شخصه بارها باهاش به مشکل خوردم. توصیه نمیکنم ، بهتره آدم از خود بانک درگاه بگیره تا از واسطه. البته دوستان آمارگیر مجهز به ردیابی آیپی تو سایتشون بزارن که در صورت بروز مشکل پیگیری کافی بتونن بکنن.
ویرایش توسط perswe : July 30th, 2012 در ساعت 01:35
سیستم پشتیبانی به پرداخت فقط ایمیل و تلفن هست؟
پورتال مخصوصی برای پشتیبانی ندارند؟
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)