سه ماهه
محدودیت 15 گیگ
37700
سه ماهه
محدودیت 15 گیگ
37700
بله مال شرکت ما هم سرعت 128 گرفتیم تا 150 - 200 دانلود میکنه در ثانیه!! دلیلش هم پرسیدیم گفتند مخابرات مثل شرکتهای خصوصی نیست.وقتی پورت خالی داره همش رو اشتراک میزاره!! یعنی خسیس بازی در نمیاره چون مال مفته..اما وقتی مشتری زیاد بشه گند میزنه به همه و سرعت کاربرا افتضاح میشه..آنجاست که دعا میکنی به شرکت های خصوصی !! دلیل اینکه بعضی دوستان هم مخابرات گرفتند اولش خوب بوده بعد سرعت پایین آمده برای همین بوده.. چون اولش مشتری نداشتند و پورت خالی بوده.. اما وقتی مشتری میاد و زیاد میشه گند میزنه به کاسه و کوزه..
من دو مگابیت سه ماهه گرفتم که کلا با مالیات 67 تومن آب خورد یعنی ماهی حدودا 22 تومن البته با 5 گیگ پهنای باند ماهیانه.
سرعت دانلود هم از 250 تا 280 متغیره ولی از 250 پایین نمیاد.
دوستان لطف کنید اینجا رو هم ببینید
اشکال در اینترنت adsl مخابرات
دوستان عزیز طی شکایت نامه هایی که فرستادیم به سازمان بازرسی ، بالخره مخابرات استان خوزستان تعرفه های سرویس هاش رو هماهنگ با استان های دیگه کرده و سرویس 2 مگابیت رو با قیمت 79 هزار تومان ارائه میده .
منم گرفتم اولش خوب بود بعد یکی دوماه سرویس افتضاح.
پشتیبانی هم که هیچی .
ولی تو مدتی که من داشتم یک بار هم قطعی نداشت.
به نظر شما ارزش داره؟ استفاده از این سرویس
مخابرات چیه بابا با این سرعتش مسخره کردن .
من قطع کردم نوین نت گرفتم خیلی راضیم
من مخابرات خوزستان رو شدیدا به دوستان پیشنهاد میدم ! پورت 5 مگابیت دارم با ترافیک نا محدود ! فوق العاده راضیم.اسکرین شات هم از سرعت دانلود قرار دادم !test.jpg
با سلام خدمت کاربران گرامی WHT.iR
خدمت سروران گرامی باید بگم که مخابرات به صورت مستقیم بر روی اینترنت نظارت ندارد !! حالا حتما میگید چرا ؟؟!!
در پاسخ باید بگم که مخابرات هر استان برای در رفتن از بار مسئولیت ، نگهداری تجهیزات و پشتیبانی ADSL به مناقصه میزارن و شرکت های خصوصی اینترنت رو مدیریت میکنن. (البته باز اینترنت رو کامل نمیتونن چون مخابرات دیگه در این حد بیخیال نیست :دی ) !!
در ضمن شرکت هایی که ISP هستن توی مناقصه ها نمیتونن شرکت کنن ولی اینم هم که کاری نداره طرف میره سه سوت شرکت ثبت میکنه توی مناقصه شرکت میکنه :دی
ولی در کل من دارم سرعت 256KB.s سرعت روز و شب یکی هست و اصلا کند نمیشه![]()
ویرایش توسط SaMaN0861 : August 1st, 2012 در ساعت 19:36
آره قیمتشم عالی هست. 128 نامحدود ماهی 30 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)