ویرایش توسط p30delta : September 15th, 2012 در ساعت 09:47
سلام
1 - اگه با هاستش رو خریدم بعدا نخواستم هاستش رو ، میتونم عوض کنم؟
2 - در سایت شما یه گزینه هست که" انتقال به پنل دیگر" یعنی من اگه این هزینه رو ندم یعنی بعدا نمیتونم به شخص دیگه ای بفروشم دامنه رو و انتقال بدم ؟
3 - اگه اون گزینه رو بزنم آیا حتما باید بعدا به یه نفر دیگه انتقال بدم (یعنی نمیتونم برا خودم نگهش دارم؟)
با تشکر
ویرایش توسط 123456hhh : September 14th, 2012 در ساعت 22:59
برای ثبت دامنه های .com و .net تخفیف های ویژه در نظر گرفته شده. تخفیف ها را اینجا ببینید : تعرفه های ثبت دامین ملی و بین المللی در TalaHost.Com
دامنه 100% به نام شما ثبت مي شود و کنترل پنل دامنه به شما تحويل داده مي شود.
در هر زمان مي توانيد دامنه ها را به پنل ديگري منتقل کنيد (انتقال آزاد است)
دامنه هاي بين المللي توسط DirectI ثبت مي شود.
دوست عزيز اگر مالکيت دامنه 100% هست و همينطور که ذکر کرديد انتقال آزاد است پس هزينه انتقال به پنل هاي Directi ديگه چه صيغه اي است که در سايتتون گذاشتيد ؟!!! تا حالا تو بیشتر از 10 تا سایت پنل داشتم اما من اولين بار هست دارم اين گزينه رو ميبينم !!! لطف کنيد اين قسمت رو آزاد کنيد من ميخوام دامنه خودم رو به پنل ديگري منتقل کنم..
سلام
با توجه به اینکه دامنه ها در طلاهاست واقعا بدون سود ثبت می شوند، برخی هاستینگ ها از این مورد سوء استفاده می کنند و دامین های مشتریان را در طلاهاست سفارش می دهند و پس از ثبت آن را به پنل دیگری انتقال می دهند. (این یکی از موارد سوء استفاده است)
مورد دیگر اینکه اگر به طلاهاست اعتماد دارید می تونید دامنه ثبت کنید، اگر ندارید و می خواهید دامنه را منتقل کنید، می تونید از جای دیگه دامنه بگیرید یا هزینه انتقال را پرداخت کنید که هزینه زیادی هم نیست (این مورد را کلی عرض می کنم منظورم شما نیستید)
و مورد آخر اینکه قرار نیست ما از دیگران تقلید کنیم و هر کاری دیگران کردند ما هم انجام بدیم. یک نوع نو آوری هست.
با تشکر
ویرایش توسط Talahost.Com : September 15th, 2012 در ساعت 12:33
دوست عزیز این نوآوری شما خلاف عرف بازار است.
داخل توضیحات سایتتون زدید دامنه 100% متعلق به شماست و انتقال آزاد است اما زمانی که دامنه رو ثبت میکنیم متوجه میشیم واسه انتقال بین پنل ها باید هزینه داد ! ( جالبتر اینجاست هنگام ثبت دامنه هزینه انتقال رو 1200 تومان زدید بعد الان میگید 1 دلار ! ) هیچ کجای دنیا از این نوآوری های اینچنین واسه جذب مشتری استفاده نمیکنند، من به عنوان مشتری دامنه رو در سایت شما ثبت کردم و گمون میکردم نسبت به سایر سایت های دیگه قیمتتون مناسبتره و هیچ کاری به نمایندگان دیگه ندارم که چیکار میکنند، شما اگه واقعا" به قول خودتون قیمت هاتون استثنایی هست دیگه نباید این روش های غیر اخلاقی رو در پیش بگیرید..
در صفحه ثبت دامنه این مورد کامل توضیح داده شده و جزء آپشن های ثبت دامنه هست چطور شما این مورد رو ندیدید؟
اگر زمان ثبت این گزینه را انتخاب کنید 1200 تومان به صورتحساب اضافه می شه و دامنه بصورت خودکار توسط سیستم ثبت می شه همچنین انتقال دامنه آزاد می شه. (همه کارها اتوماتیک)
ولی اگر بعد از ثبت درخواست بدید چون مراحل باید بصورت دستی انجام بشه 1 دلار هزینه می گیریم.
هدف ما جذب مشتری نیست چون همان طور که عرض کردم و شما هم می تونید تحقیق کنید ما برای ثبت دامنه سود در نظر نگرفتیم. هدف فقط ثبت با هزینه ارزان برای کاربران خودمان هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)