ویرایش توسط rezahd : June 20th, 2012 در ساعت 19:25
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
من الان هاست 250 مگ سفارش دادم و مبلغ 9000 تومان می ریزم لطف کنید سریعا هاست رو اوکی کنید با همین مبلغ
پس منظورتون اینه که فروم مهم نیست اینجا هیچ چیزی ملاک نیست اگر قیمتی و چیزی و حرفی اینجا زده می شه باید بهش عمل شه وگرنه به اعتبارتون و صحت صحبتاتون شک می شه
اقا اشکان شما یک بار می گویید داداش یک بار هم میخواهی ما را تخیریب کنید نه داداش من به خدا توکل دارم و با سخنهای شما رو بنا بر بزرگواری شما میبنیم چون دو بار کنسل زدن سروریس نزد ما از طرف شما برای ما که دو بار سرویس گرفتید و کنسل کردید ثابت شد
افر سال نو بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)