دوستان من رو سرور مجازی لینوکس و تو هاست هم امتحان کردم مشکلی نداره و خیلی عالی هستش
دوستان من رو سرور مجازی لینوکس و تو هاست هم امتحان کردم مشکلی نداره و خیلی عالی هستش
ممنون از اسکریپت.
دو تا سوال دارم:
1- اگر کاربر صفحه وب رو ببنده، ارسال ایمیلها متوقف می شه؟
2- من هاست ویندوزی دارم. نمی خوام برم دوباره لینوکس بگیرم. به خطاهایی که دوستموم مواجه شدند، من هم برخوردم. چکارش کنم؟
Deprecated: Function eregi() is deprecated in ......................... on line 271
Deprecated: Function eregi() is deprecated in ......................... on line 277
Notice: Undefined variable: sender_e_addr0 in ......................... on line 304
Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in ......................... on line 309
من php بلد نیستم. اگه ممکنه راهنماییم کنید که مشکل از کجاست تا هاستم رو تنظیم کنم.
ممنون
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
مطمئنید که اگر صفحه وب رو ببندیم دیگه ارسال نمی کنه؟؟؟
چطور میشه کد رو تغییر داد که اسکریپت تا زمانی که آدرس های ایمیل تمام نشده متوقف نشه؟؟؟
اینطور که من از کد فهمیدم تاوقتی که حلقه for تمام نشده نباید ارسال ایمیل متوقف بشه . و اگر متوقف می شه آیا می شود با یک حلقه while درستش کرد؟؟؟
برای ارسال با زمانبندی هم یه فکرایی دارم...![]()
ویرایش توسط naderht : October 24th, 2012 در ساعت 13:24
من اسکریپ رو xampp از سرور مجازی ویندوزاجرا کردم نفرستاد
چیکار کنم?
دوستان کسی بانک ایمیل نداره؟
هرکی داره لطفا پ خ کنه بهم
ممنون از این اسکریپت
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
کسی هست اپلود کنه پ خ کنه ماهم استفاده کنیم ?![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)