صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 45678
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 77 , از مجموع 77

موضوع: شبکه پرداخت انلاین ملت خراب شد

عضو انجمن vps-baran.ir آواتار ها
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    تشکر تشکر کرده 
    1,246
    تشکر تشکر شده 
    1,138
    تشکر شده در
    569 پست

پیش فرض پاسخ : شبکه پرداخت انلاین ملت خراب شد

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    دوست عزیز حتی در آخرین بخشنامه ی ابلاغ شده از طرف بانک مرکزی برای بانک ها > ایجاد اختلال و قطع شبکه شتاب خودپرداز ها در هنگام واریز یارانه نقدی را خلاف قوانین موجود و غیر مجاز اعلام کردند و حتی در این بخشنامه تاکید شده بود که در صورت مشاهده با بانک های مورد نظر برخود قانونی خواهد شد . گفته ی شما درست هست گاهی اوقات برخی بانک در بعضی ساعات به دلیل اینکه در شبکه ی بانک اختلال ایجاد نشود شتاب را از سیستم خود حذف می کنند که این کار غیر قانونی است ! همچنین در مورد درگاه ها و ...
    من 21 اسفند می خواستم پول برداشت کنم از عابر بانک ملت

4 تا بانک رفتم - ملی ، صادرات ، سپه و تجارت

متاسفانه موفق به دریافت پول نقد از هیچ کدوم از بانک ها نشدم

با هشدار شلوغی شبکه مواجه می شدم

با اینکه یک نفر قبل از من تونسته بود پول بگیره

و در آخر مجبور شدم کلی راه برم تا به

خودپرداز بانک ملت برسم .

که 20 دقیقه هم منتظر موندم تا نوبتم برسه و به راحتی تونستم مبلغ مورد نیازم رو برداشت کنم

احتمالا زمان واریز یارانه ها شتاب رو حذف می کنن

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    229
    تشکر شده در
    150 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط qwerty2004 نمایش پست ها
    دوستان در انتهای پایان سال مشکل اصلی اینه که همیشه گریبانگیر شهروند های ایرانیه . حجم تراکنش های بسیار زیاد در کشور و برداشت یارانه ها
    از یک سو بانکها به دستور بانک مرکزی بدلیل ترافیک برداشت بالای یارانه ها توسط مردم موظف شدند که در طول پروسه 2 الی 4 روز اخر هر ماه میزان پاسخ دهی خودشون به سایر کارتهای غیر بانک خودشون رو بی پاسخ بگذارند تا فشار به سرورهای بانک مرکزی نیاد. البته این مشکل مربوط به هیچ بانکی نیست و فقط مشکل اصلی خود بانک مرکزی هست و نه ملت و ....

از تظر پرداخت الکترونیک شما هیچ بانکی رو مانند ملت پیدا نمکنید که در سیستم الکترونیک پرداخت پیشرو باشه . البته پارسیان هم به سرش زده که با تجربه موفق ملت کارایی رو هم انجام بده که موفق هم بوده
    .
    دوست عزیز اگرمنظورتون از پیشرو در پرداخت الکترونیک تسویه آنی هست که بانک سرمایه هم درگاه اینترنتیش آنی تسویه میکنه .
    واقعا پشتیبانی به پرداخت در حد صفره و داره باعث میشه بانک ملت زیر سوال بره در صورتی که به پرداخت شرکتی جدا از بانک هست .
    ما تا به حال بیش از 10 بار نامه تغییر آی پی ارسال کردیم بعد از 3 ماه هنوز پاسخ ندادن اما پارسیان و پاسارگاد گاها زیر 10 دقیقه و حداکثر 2 ساعت پاسخگو هستن .
    اصلا این وسط بانک مرکزی کاری انجام نمیده که میگید مقصر بانک مرکزی هست اگر اونا مقصر هستن حتما با بانک ملت دشمنی دارن که فقط برای این بانک مشکل پیش میاد .

موفق باشید

عضو جدید avalhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    241
    تشکر شده در
    143 پست

بانک ملت فقط برای اینکه خیلی راحت مرچنت میده به نظر من خوبه، بقیه بانکها باید هفت خان رستم رو رد کنی تا بتونی درگاه ازشون بگیری ...
    گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
    Avalhost Web-hosting Company
    4340602 311 98+ : Tell Number
    شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
    پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    290
    تشکر شده در
    204 پست

بانک ملت از لحاظ خدمات اینترنتی واقعا خوبه - شما همین الان سامانه بانک داری اینترنتی رو نگاه کن با چند تا بانک دیگه مقایسه کن ببنید کدوم امکانات بهتری ارائه میده و اینکه پایدار ترین بانکی که تا الان من دیدم درسته قطعی داشته اونم به خاطر اینه که استفاده از این بانک طی سال گذشت بیشتر شده به همین خاطر سریعا به چشم میاد

عضو انجمن okey آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    174
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    403 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط VatanDC نمایش پست ها
    بانک ملت از لحاظ خدمات اینترنتی واقعا خوبه - شما همین الان سامانه بانک داری اینترنتی رو نگاه کن با چند تا بانک دیگه مقایسه کن ببنید کدوم امکانات بهتری ارائه میده و اینکه پایدار ترین بانکی که تا الان من دیدم درسته قطعی داشته اونم به خاطر اینه که استفاده از این بانک طی سال گذشت بیشتر شده به همین خاطر سریعا به چشم میاد
    شما با اینترنت بانک سامان کار کردین ؟ پاسارگاد چی ؟ اصلا همین پارسیان خودمون !
    نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
    فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
    ID : Bwspeeds

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط qwerty2004 نمایش پست ها
    این موارد اعلام نمیشه از بانک مرکزی و فقط به طور غیر رسمی به خود بانکها طی نامه اعلام میگردد. شما برای امتحان میتونید در هنگام واریز یارانه ها تست کنین ببنید مثلا از بانک ملی نمیتونید با کارت ملت یا ... پول بردارید و این برا همه بانکها هم همینطوره در اون مقطع/.
    لطفا بدون سند و مدرک حرفی رو نزنيد.
    طبق قوانين شتاب بانک ها بايد در ازای هر دقيقه قطعی هم به بانک مرکزی خسارت پرداخت کنند. بعد شما ميگی خود بانک گفته سوئيچ شتاب رو قطع کن ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط VatanDC نمایش پست ها
    يک سوال منطقی؟
    به نظر شما بانکی که برای هر جابجایی پول داخل اينترنت بانک خودش 25 تومن کارمزد ميگيره، چطور ممکنه درگاه پرداخت بدون کارمزد بده اونم با تسويه آنی؟ به نظر شما ريگی تو کفششون نيست؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    84
    تشکر تشکر شده 
    520
    تشکر شده در
    331 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    لطفا بدون سند و مدرک حرفی رو نزنيد.
    طبق قوانين شتاب بانک ها بايد در ازای هر دقيقه قطعی هم به بانک مرکزی خسارت پرداخت کنند. بعد شما ميگی خود بانک گفته سوئيچ شتاب رو قطع کن ؟

يک سوال منطقی؟
    به نظر شما بانکی که برای هر جابجایی پول داخل اينترنت بانک خودش 25 تومن کارمزد ميگيره، چطور ممکنه درگاه پرداخت بدون کارمزد بده اونم با تسويه آنی؟ به نظر شما ريگی تو کفششون نيست؟
    اقای امیری شما دیگه ماجرارو کش دار نکن فقط گروهتون نشستید و صبح تاشب دارید پشت سر به پرداخت حرف میزنید دوستان هرکسی میخواد مکاجرای این گروه رو بدونه یه زنگ بزنه به پرداخت بگه این ماجرای گروه سامان سیستمو امیری چیه خودتونو جمع کنتید لطفا

درضمن بانک ملت و شرکتن به پرداخت جدا هستند و ربطی بهم ندارن این بانک ملت هست که برا انتقال کارمزد میگیره و درگاه بانک ملت ربطی به بانک نداره و مربوط به سیاست های شرکت مستقلی به نام به پرداخت هست

9. تعداد تشکر ها ازm.hoseynpur به دلیل پست مفید

صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 45678

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)