دوستان منم در انتظار سرویس هستم
دیشب ایمیل زدید امادست اما هنوز اماده نیست چند بار هم تیکت زدم
امیدوارم مشکلی وجود نداشته باشه
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
دوستانی که میان تائید میکنن پشتیبانی یه نفر رو بیان جوابگو باشن, به ازای هر 10 تا تیکت یه جواب میگیرم, دو سه روز پیش درخواست دادم سه ساعته میگن امادس ما هم خوشحال شدیم, اما ریموت دسکتاپ وصل نشد, بعد از چند تا ازمایش و سوال فهمیدم ای پی اشتباست, دیروز عصر تازه یه تیکت جواب دادن که امشب خریداری میشه, الان ساعت 1 ظهر روز بعده و من هنوز تیکتهام بدون پاسخه...
آقا نخواستیم, سرویست مال خودت فقط کاری کردی دیگه به نوشته های کسایی که میگن همه چی اکی هم اعتماد نکنیم, شما که سرویست لنگ میزنه چرا میای اینجا اعلام میکنی مشکل حل شده؟ برای چی فروش میزارید؟ اصلا دلم نمیخواد بگم مال ضعف دانش فنی یا... به هرحال همه مشکل پیدا میکنن...
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
سلام
همانطوری که در تیکت خدمتتون عرض کردم دیتاسنتر هنوز به ما آی پی نداده . صبر کنید آی پس ها تحویل داده شدند همه سرویس ها هم تحویل داده می شوند .
با پست زدن در اینجا کاری از پیش برده نمی شود . اینجا فقط تاپیک فروش هست .
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
لطفا شماره تیکتی که بی پاسخ مونده رو ارسال کنید . انتظار نداشته باشید تیکتی که ساعت 5 صبح می زنید پاسخ داده بشه . ما جایی اعلام نکردیم پشتیبانی 24 ساعته .
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
سفارش عزیزان تحویل داده شد .
سفارشات از این به بعد طبق گذشته سریعا تحویل داده خواهند شد .
آقا از پشتیبانی اولتون و تحویل با دیرکرد و جواب ندادن(خیلی دیر جواب دادن) به تیکت که بگذریم, سیستم خیلی خوب و با کیفیتی به نظر میرسه, ممنون از شما, امیدوارم همینجوری ادامه پیدا کنه, و البته اگر هم شما از دست من ناراحتید که یه بلایی سرمون بیاد ماه بعد دیگه نتونم تمدید کنم!
به هرحال ممنون از سیستم خوبتون
(تو پرانتز هم بگم شاید بهتر بود از همون اول منو در جریان مشکل میزاشتید)
اما شدیدا تاکید میکنم سیستمتون خوبه
ممنون از لطفتون . اگر مشکل ip نداشتیم سفارشتون در همون 30 دقیقه اول بعد از پرداخت تحویل داده شده بود .
سلام کیفیت خیلی مهم هست که سرورهای ایشون دارهدمشونم گرم
![]()
تا تحویل چقدر طول میکشه؟ بنده دیشب همین موقع ها پرداخت کردم تا امروز ساعت 3-4 حدودا تحویل داده نشد یه تیکت هم زدم هنوز جواب ندادن
تاریخ تیکت: 01/02/2012 13:55
لطفا برسی کنید
Vps ما قطع است از صبح متاسفانه
معلوم هم نیست تا چند روز طول میکشه مشکل ویروسی شدن هاردتون؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)