نه متاسفانه فارسی تایپیدن بلد نیسم . عزیزم می گم از کجاش برم اون انگلیسی هارو تغییر بدم؟
می خوام اون قسمت قالب که آدرس سایت های نال کننده تووش هست رو تغییر بدم.
نه متاسفانه فارسی تایپیدن بلد نیسم . عزیزم می گم از کجاش برم اون انگلیسی هارو تغییر بدم؟
می خوام اون قسمت قالب که آدرس سایت های نال کننده تووش هست رو تغییر بدم.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
کسی چیزی نمیگه؟
با سلام
ازکجا بفهمیم کسی چیزی جریده یا نه؟
تو پروفایل مشتری تو قسمت محصولات یک محصول رو زده ولی pending هست
این یعنی من باید فعالش کنم و سفارش رو بهش تحویل بدم یانه؟
اگر نه از کجا بفهمم؟
هاستـــ دات ای ار (شرکت پارسیان ثبت 269 )
فروش سرور مجازی از ایران و انگلستان ( با منابع اختصاصی) ، هاست لینوکس ، فایل هاستینگ ، رادیو هاستینگ و ثبت دامنه
تماس بگیرید : 5163 200 0913
دوست عزیز اگر از اون قسمت نگاه کمید در مور اینگه مشتری هزینه رو پرداخت کرده یا نه !
بهتره نام دامنه اون سفارش رو در قسمت سفارشات بزنید و از وضعیت اون سفارش مطلع بشید .
موفق باشید
به زودی ...
داش من توي اين فقط تنظيمات مربوط به اتصال ديتابيس وجود داره و بس!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز با عرض پوزش. پست اول بزودی با اموزش های جدید بروز رسانی میشود
به خصوص بحث امنیت که اطمینان دارم بسیاری از همکاران رعایت نکرده اند
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
دوستان در باره سیستم پایپینگ pipe در دایرکت ادمین سوال کرده بودند که چگونه این سیستم را فعال کنند
کافی هست پس از ورود به پنل یوزر دایرکت ادمین به بخش forwarding رفته و یک فوروارد بر طبق مثال زیر ایجاد کنند.
"|php -q /home/username/domains/afaghhosting.net/public_html/clients/pipe/pipe.php"
میتوانید تنها پوشه whmcs خود را جایگزین کنید اما به فرمت دستور بالا بسیار دقت کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)