با اینکه ای پی سرورم پینگ نمیکنه و نمیتونم ریموت بشم ولی وب سرویس داخل همان سرور با همان ای پی سرور کار میکنه و جواب میده
با اینکه ای پی سرورم پینگ نمیکنه و نمیتونم ریموت بشم ولی وب سرویس داخل همان سرور با همان ای پی سرور کار میکنه و جواب میده
الان با تغییر آی پی هم نمی شه کاری کرد ؟
برای کارهای شخصی سرور گرفته بودم
علت اصلیش مشخص شد
یلدا مبارک
این هم هدیه ناقابل از سمت مخابرات برای شما وب مستران ، یا پروکسی مستران عزیز می باشد
خدارو شکر از وقتی جهرمی اومد همه ی مشکلاتمون حل شد
این ها پاکت ها رو باز می کنند،وگرنه اگر به پورت حساس بودند میگفتم پروکسی ها رو روی پورت 80 بگذارید.
پاکت ها رو باز می کنند،پیام های مردم رو شنود میکنن،تلگرام باهاشون همکاری نمیکنه به گفته خودشون *****ش میکنن،چشم و گوش مردم رو کنترل میکنن یه وقت کسی به جای دیگه گوش نده،شاپرک درست کردن کل اطلاعات مالی مردم رو زیر نظر بگیرن،ولی وقتی اسم این میاد که کارهای خودشون بررسی بشه همه باهاش مخالف میشن(fatf)،
من دیگه حرفی ندارم
دوستان هاستینگ کار کسی ایمیل یا تماس جدیدا به شبکه زیر ساخت گرفته یا به وزیر ارتباطات خبر داده ؟
ما تماس گرفتیم ولی جواب درست نمیندن این مشکل برای چی این کارا میکنند کی همچین کاری میکنه ... خسته شدیم 3 روزه با امروز قطع هست
ویرایش توسط مینا-صیفی : December 19th, 2018 در ساعت 14:04
بالاخره تکلیف چیه درست می شه یا نه ؟
تا جایی که بنده اطلاع دارم *****ینگ در سطح DNS اجرا میشه و هیچوقت در سطح ip نبوده است و البته کار استانداردی هم نیست ، بنظرم این مشکل یک اختلال هست و رفع میشه ، لاقل اگر تعمدی باشه بصورت موقت است و احتمالا در حال ازمایش سیستم جدیدی هستند.
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
ویرایش توسط NetworkFA : December 19th, 2018 در ساعت 15:26
وقتی یه بی سواد وزیر باشه چی میخواید شما دیگه؟
با ISP مربوطه خودم تماس گرفتم این مورد رو پرسیدم گفتند این کار شبکه زیرساخت مربوط میشه از انجا که مسدود بشه بر تمامی سرویس دهنده های نت ISP ها اعمال میشه .
حالا دوستان همگی ایمیل و هم شماره شبکه زیرساخت در سایتشان هست همچنین در اینستا کسی وزیر را فالو داره اطلاع رسانی کنید این مشکل را بنده ایمیل زدم زنگ زدم کاری نیتونستم کنم شما ها هم انجام بدید بلکه به گوش وزارت مربوطه و وزیر برسه با امروز 3 روزه time oute هستیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)