-
December 19th, 2018, 09:28
عضو دائم
پاسخ : از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران

نوشته اصلی توسط
code_2219
متسفانه مشکل اینجاست که روی بعضی از اینترنتها آی پی باز هست روی بعضیها مسدود، مشخص نیست واقعا مشکل از کجاست، از کجا میتونیم پیگیری کنیم واقعا !
سیستم این نوع *****ینگ از اون *****ینگ کلی جدا است و روی همه لینک ها فعال نیست چون isp ها ماشالله دور زدن ترافیک یاد گرفتند که هزینه کمتر پرداخت کنند و ... که این مورد هم کم کم که به گوش زیرساخت برسه جلوی آن را میگیرد و برای همه به مرور بسته میشود.
آخرین پیگیری از internet.ir میتوان کرد که پاسخی که میدهند فقط این است که امکان باز شدن نیست چون روی رنج آیپی سرویس های دور زدن *****ینگ ایران اجرا شده است و اعلام میکنند خودکار بعد از مدتی اگر تکرار نشود و کل رنج تمیز باشد از *****ینگ خارج میشود.
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
December 19th, 2018 09:28
# ADS
-
December 19th, 2018, 09:30

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
نمونه درخواست زیر را ببینید : (آیپی زیاد از رنج های مختلف)
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=206028
بر روی سرورهایتان رنج آیپی /24 طبیعتا ندارید ممکن است در همان رنجی که شما سرویس دارید یک مشترک دیگری بر روی سرور اختصاصی خودش که از همان رنج شما آیپی دارد چنین سرویسی اجرا کرده باشد.
بنابراین کل /24 را مسدود میکنند. (البته نه با یک آیپی - علت بعدی این که رنج دیگر شما پروک---سی ران هست و هنوز کار میکند همین مورد است - وقتی میبینند در یک رنج /24 تعداد پروکسی زیاد است مثلا 30 تا پروکسی بنابراین کل رنج را دیگر مسدود میکنند)
در اصل یک فروشنده تابستانی با فروش سرور 30 تومانی میتواند یک /24 را از کار بندازد.
===================================
کاملا درست هست و تایید میشه ..نود درصد مسدودی ها بخاطر همین نصب پروکسی ها و سرورای قند شکن مثل کریو و اوپن و ساکس و خیلی از موارد دیگر که مدیر کل سرور متحمل ضرر و خسارت سنگینی باید بشن و تعویض سرور اختصاصی با رنج ای پی جدید برای دو هزار تومن فروش اون اقا قند شکن فروش ... پس دوستان که سرور مجازی میفروشید با دقت کامل لیست سرورهایی که دادید بررسی کنید چی نصب هست روی سرورهای مجازی که فروختید لطفا اطلاع رسانی کنید برای سایر دوستان دیگر
-
-
December 19th, 2018, 09:45
عضو انجمن
نیمی از سرور های سرور فروشان روش بنظرم وی پی نصب هست حق هم دارند
طرف برای مصرف شخصی خودش وی پی امن نیاز داره که نصب کنه نمیره از این رایگان اشغالی ها استفاده کنه که الان خودم هیچی ندارم برم تلگرام حتی رایگانم ندارم همه چیم قطع هست فقط صفحه مانیتور دارم نگاه به پینگ میکنم دوستان کسی کمک میتونه کنه در پخ یا ایمیل یچیز به ما وصل بشیم تلگرام
ویرایش توسط مینا-صیفی : December 19th, 2018 در ساعت 09:51
-
-
December 19th, 2018, 10:07
با اینکه ای پی سرورم پینگ نمیکنه و نمیتونم ریموت بشم ولی وب سرویس داخل همان سرور با همان ای پی سرور کار میکنه و جواب میده
-
-
December 19th, 2018, 10:59

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
نیمی از سرور های سرور فروشان روش بنظرم وی پی نصب هست حق هم دارند
طرف برای مصرف شخصی خودش وی پی امن نیاز داره که نصب کنه نمیره از این رایگان اشغالی ها استفاده کنه که الان خودم هیچی ندارم برم تلگرام حتی رایگانم ندارم همه چیم قطع هست فقط صفحه مانیتور دارم نگاه به پینگ میکنم دوستان کسی کمک میتونه کنه در پخ یا ایمیل یچیز به ما وصل بشیم تلگرام
خصوصی پیام بده به من
-
-
December 19th, 2018, 11:01
الان با تغییر آی پی هم نمی شه کاری کرد ؟
برای کارهای شخصی سرور گرفته بودم
-
-
December 19th, 2018, 11:12
-
-
December 19th, 2018, 13:03
عضو انجمن
دوستان هاستینگ کار کسی ایمیل یا تماس جدیدا به شبکه زیر ساخت گرفته یا به وزیر ارتباطات خبر داده ؟
ما تماس گرفتیم ولی جواب درست نمیندن این مشکل برای چی این کارا میکنند کی همچین کاری میکنه ... خسته شدیم 3 روزه با امروز قطع هست
ویرایش توسط مینا-صیفی : December 19th, 2018 در ساعت 13:04
-
-
December 19th, 2018, 13:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SirMoein
ای پی ها همه در یک رنج بودن یا متفاوت؟
به نظر میاد اگر حرف شما درست باشه باید ای پی ها در رنج متفاوتی ولی روی یک سرور بوده باشن
بله همه در یک رنج هستند.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
نمونه درخواست زیر را ببینید : (آیپی زیاد از رنج های مختلف)
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=206028
بر روی سرورهایتان رنج آیپی /24 طبیعتا ندارید ممکن است در همان رنجی که شما سرویس دارید یک مشترک دیگری بر روی سرور اختصاصی خودش که از همان رنج شما آیپی دارد چنین سرویسی اجرا کرده باشد.
بنابراین کل /24 را مسدود میکنند. (البته نه با یک آیپی - علت بعدی این که رنج دیگر شما پروک---سی ران هست و هنوز کار میکند همین مورد است - وقتی میبینند در یک رنج /24 تعداد پروکسی زیاد است مثلا 30 تا پروکسی بنابراین کل رنج را دیگر مسدود میکنند)
در اصل یک فروشنده تابستانی با فروش سرور 30 تومانی میتواند یک /24 را از کار بندازد.
رنجی که در آن چنین مواردی برای دور زدن ***** اجرا شده باشد از نظر آنها رنج غیر حساس و دارای اهمیت 0% شناسایی میشود که نیازی به آپ تایم و ... ندارد برای همین کلا مسدود میشود.
اتفاقا هم /24 داریم و هم /25 و هر ای پی که بسته شده است بصورت تکی بوده است و کل رنج مسدود نیست...
-
-
December 19th, 2018, 13:13
عضو دائم
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-