-
November 22nd, 2011, 16:06
عضو انجمن
پاسخ : مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه
من که نفهمیدم الان شما مشکلت چیه این وسط ؟
اما خوب چند مورد رو توضیح بفرمایید :
- اون نمونه خارجی آدونیس که میفرمایید کدها و عکس هاش تغییر کرده و شده آدونیس رو حداقل اسمش رو بفرمایید .
- هر سیستمی که در ایران یا خارج از ایران نوشته میشه باگ داره . هیچ سیستمی بدون اشکال نیست . کما این که ویبالتین و یا whmcs هم نسخه نالشون وجود داره . بنابراین قاعده پیداکردن باگ در یک سیستم دلیلی برای کاهش اعتبار اون سیستم نیست .
- در مورد استفاده هم مشکلی نیست . فقط میشه بفرمایید نسخه نال شده رو برروی چه دومینی دارید استفاده میکنید ؟
- در مورد پیگیری هم همونطور که مشتری حق پیگیری درخواست های خودش رو داره . برنامه نویس هم حق پیگیری نرم افزاری که تولید و یا (تحت هر لایسنس قابل توسعه ای ) توسعه داده رو داره .
حالا شما مشکلتون اینه که چرا آدونیس نال شده پیدا کردی ؟ خب موردی نیست که ..پاکش کن بیا نسخه اصلیش رو بخر .
-
-
November 22nd, 2011 16:06
# ADS
-
November 22nd, 2011, 16:44
مشکل من این هست : این اقا که ادعا داره بیاد تصویری از مدارک بر صحت گفته های خود قرار دهد
و امثال من را شرمنده متانت خود و مدارک خود کند
من نال استفاده نمی کنم نخواهم کرد
همه صحبت ها دلیل شخصی نداره
بحث نال شدن یک سیستم نیست
بحث این هست که این اقا داغ میکنه ولی هوای
بیاد بجای داد بیداد مدرک نشون بده سیستمش امنیت داره
و کپی نیست
من نمیگم نمونه ای دیدم هیچ ادعای ندارم
ولی می خوام اقای داوری شما adonis بیاد ادعاش رو ثابت کنه
داوری ادعا کرده که من خودم اسکریپت نوشتم از هیچ جا الگو نگرفتم کپی هم نکردم
بسم الله
خوب یعنی برای این اقا سخته مدارک شو بیاره اینجا قرار بده استفاده ببیرم
به موسی (ع) گفتن خدای تو کسیت عصایش را انداخت شد مار
حالا داوری نمیخواد مار دربیاره
بیاد مدرک بیاره زمینی
راهنمای میکنم بره ارشاد مجوز بگیره یا هرچی دیگه که یه مهر امضاء سازمانی تهش خورده باشه
خلاصه مدرک مدرک مدرک
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
به خدا هیچ قصد ازار کسی نیست
فقط فقط میخوام مشخص بشه که چه خبره
-
تعداد تشکر ها از mortezafox به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2011, 17:15
عضو دائم
سلام
من قبلاً سر ابن موضوع با جناب داوری در تاپیک های مختلف بحث کردم حتی پیشنهادهایی در پستهای صفحه 4 و ... همین تاپیک دادم بهشون
اگر اشتباه نکنم اصل این سیستم روسی بود که همراه دیتالایف یک زمان به وجود آمد
احسان عقابی بیشتر در جریان هست که امیدوارم این تاپیک را ببینه و اون هم نظرشو بده
به هر حال هرچیزی بوده اصل سیستم , در این چندسال تغییرات زیادی داشته ولی هنوز کامل نیست و خیلی مانده به whmcs برسه
امیدوارم فقط جناب داوری روی به روزرسانی ها بیشتر کار کننده و مقداری بیشتر به خریداران سیستم پشتیبانی ارائه کنن
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2011, 17:52
عضو انجمن
اگر همون اصل سیستم که روسی بوده رو اسمش رو بدید یا حداقل یه جایی که استفاده میشه ( یا میشده )
@morteza
این شمایی که میگی این سیستم کپی هست . خوب نسخه اصل رو بدید تا اثبات بشه که کپی هست . اصل صحبت شما تناقض داره . شما میگی بیا ثابت کن این کد که نوشتی کپی نیست . این یعنی یک نسخه اصلی از این کدها وجود داره . خوب اون نسخه اصلی رو بدید .
بحث داغ کردن هم اگر شما بیزینستون براساس کدنویسی بود بیش از این حرفها داغ میکردید .
یه موقعی یه بنده خدا که خیلی ادعای مدیریت سرور داشت اومد به ما گفت سرور از طریق کدهای شما هک شده و از طریق url خاصی وارد شده . ما هم گفتیم اون آدرسی که شما میگی واردکردن و از اون طریق به سیستم نفوذ کردن رو بده . بعد از حدود 7 ماه هنوز هربار بهش میگیم اون آدرس چی شد میگه تا فردا میفرستم .
از اینجور بحث ها و موارد زیاده ...
ویرایش توسط iMohsen : November 22nd, 2011 در ساعت 17:56
-
-
November 22nd, 2011, 20:04
عضو انجمن
سلام خدمت همه ی دوستان به نظر من آقای داوری یکم برا ماژول ها سخت گیری میکنه
درمورد رفتارایشون من نمیدونم ولی در مورد سیستم هاستینگ نسبت به آدونیس whmcs بهتره چون آدونیس امنیت خوبی نداشته و مشکلات داخلی زیاد داره
و عزیزان لطف کنن نسخه نال رو استفاده نکنن بالاخره آقای داوری عزیز راضی نیستند
با تشکر خدانگهدار
-
-
November 22nd, 2011, 21:27
این شمایی که میگی این سیستم کپی هست . خوب نسخه اصل رو بدید تا اثبات بشه که کپی هست . اصل صحبت شما تناقض داره . شما میگی بیا ثابت کن این کد که نوشتی کپی نیست . این یعنی یک نسخه اصلی از این کدها وجود داره . خوب اون نسخه اصلی رو بدید .
درعوض شما هم اصلا نمیگی اصل هست
نه به کار میاد نه کدنویسم من فقط میخوام روشن سازی بشه
من اگه مینویسم واسه کسانی است که دنبال adonis شما هستن و چیزای شنیدن میخوام چشم گوش باز بیان به سمتتون نه ندانسته
هیچ حد اعتدالی وجود نداره
تا مدرک نیارین اسکریپت داوری adonis کپی است
برهان خلف :
فرض مسئله این است adonis کپی است
فرض خلف میگه : adonis اصل (نویسنده داوری) است
پس حالا باید ثابت بشه فرض خلف باطل
و حکم ثابت است
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
در ضمن هدف این گفته ها توجیه استفاده نال شده نیست
-
-
November 22nd, 2011, 21:34
عضو انجمن
من فکر کنم صحبت بعضی از دوستان منطقی نباشه
آقای داوری یه اسکریپت آوردن که می گن خودشون طراحی کردن حالا شما میاید اتهام می زنید که سیستم کپی شده هست
حالا شما باید مدارک بیارید که کپی شده هست نه آقای داوری.شما یه چیزی بیارید که بگید آدونیس از اون ساخته شده
-
تعداد تشکر ها از sardarn به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2011, 11:24
عضو انجمن
درعوض شما هم اصلا نمیگی اصل هست
نه به کار میاد نه کدنویسم من فقط میخوام روشن سازی بشه
من اگه مینویسم واسه کسانی است که دنبال adonis شما هستن و چیزای شنیدن میخوام چشم گوش باز بیان به سمتتون نه ندانسته
هیچ حد اعتدالی وجود نداره
تا مدرک نیارین اسکریپت داوری adonis کپی است
برهان خلف :
فرض مسئله این است adonis کپی است
فرض خلف میگه : adonis اصل (نویسنده داوری) است
پس حالا باید ثابت بشه فرض خلف باطل
و حکم ثابت است
= ))
نحوه استدلال شما جالبه .
یک مثال میزنم
تو یکی از فروم ها اومدن گفتن مارکت ساز دست نویس نیست و نسخه کپی نرم افزار هست . توسعه دهنده گفت که اینطور نیست و شما اگر میگین کپی هست نسخه اصلی رو بگین .
و در نهایت مشخص شد که نسخه اصلی اپن کارت بوده و با توسعه و افزایش ماژول و یک سری تغییرات در کدها شده مارکت ساز .
اصل قضاوت همیشه بر برائت بوده و هست .برائت میگه آدونیس نسخه اصلی و نوشته شده است اما حرف شما این اصل رو رد میکنه . ما نمی گیم شما دروغ میگی . میگیم اون نسخه اصلی و مرجع ( حالا چه فارسی/انگلیسی / روسی / اسپانیایی / ... ) هرچی که هست رو بدید یا حداقل برندش رو بگین یا شرکت تولید کننده اصلی یا ...
-
-
November 23rd, 2011, 17:37
بله
دیدگاه اهل تعطیل
خدا قابل روئیت نیست پس وجود ندارد
-
-
November 23rd, 2011, 18:09
عضو انجمن
من بالاخره متوجّه نشدم مشکله این دوستمون چی هست؟!
خود آقای داوری که نیست ، حالا یه نفر بگه ۱ ، یه نفر بگه ۲ !
پروژهٔ adonis یک پروژهٔ خدماتی هست . حالا گیرم که کپی باشه . در اینجا مشتریها هستند که تصمیم میگیرند از این پروژه استقبال بکنن یا نکنند . اگر اخلاق آقای داوری بد بوده ، یا سیستمشون مشکل داشته ۱۰۰% نتیجهٔ اینهارو هم آقای داوری دیده.
یا پروژه موفق میشه یا اینکه سرش به سنگ میخوره ... قضاوت رو بگذارید برای مشتریهای آقای داوری و دلیلش رو هم بگذارید برای خود آقای داوری .
من واقعا نفهمیدم دلیل اینکه این تاپیک رو رو کردید چیه ؟ گیرم سیستم کپی هست، گیرم اخلاقشون بده ،گیرم سیستم مشکل داره ... خوب که چی؟
دفتر این موضوع خیلی وقت پیشا بسته شده دوست من ، اگه دوست داری نال استفاده کن ، پخش کن ... اگه فردا روز دادگاهی شدی که خب به جواب سؤالت میرسی ... اگر هم نشدی باز به جواب سؤالت میرسی.
-