فکر کنم زرین پل جمع کرد 600 از پری روز درخواست دادم واریز نکردن . صبح زنگ زدم به پشتیبانی رفت روی تلفن گویا الان تلفن گویا هم نیست . تلفن فکس هم نمیره روی فکس .
خدا لعنتشون کنه طوری میکنن که همه برن سمت اینماد و در آخر مالیات نجومی
فکر کنم زرین پل جمع کرد 600 از پری روز درخواست دادم واریز نکردن . صبح زنگ زدم به پشتیبانی رفت روی تلفن گویا الان تلفن گویا هم نیست . تلفن فکس هم نمیره روی فکس .
خدا لعنتشون کنه طوری میکنن که همه برن سمت اینماد و در آخر مالیات نجومی
برنامه نویسی تحت web، Application - فروش سرور های اختصاصی و vps- ارائه نمایندگی ارسال پیام کوتاه
It's not just you! www.zarinpal.com looks down from here.
منم درخواست واریز دادم دو روزه هیچی به حسابم نریختن
الان من 260 تومن درخواست برداشت زدم ( به زرین کارت)
فوری به زرین کارتم واریز شد !
شایعه نسازید
برای همه و در هز زمانی مشکل پیش میاد
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
دوستان معمولا این اتفاق در مورد بورس و سهام هم پیش میاد
وقتی مشکلی به وجود میاد اکثر افراد اقدام که خروج دارایی خودشون می کنن که باعث میشه حجم کارها بالا بره
در حال حاضر تمام بحث محدودیت ها فشار های اعمال شده به زرین پال یک طرف ( که باعث دردسر شده و براشون مشکل ایجا شده)....
این موضوع که الان تمام افراد احساس خطر کردن و به راحتی بالای 80 درصد مردم مثل شما عمل کردن و درخواست تسویه و... یک طرف
پس لطفا منتظر باشید تا این شرایط و این مجموعه رد کنه و تمام درخواست ها و بررسی کنه
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
آقا پولو ندادند تلفن هم قطع کردند چه وضعشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)