درود
malwarebyteیک برنامه رایگان بتا منتشر کرده که بنظرم نصبش روی سیستم هایی که الوده نشدن ضروریه
https://forums.malwarebytes.com/topi...nsomware-beta/
درود
malwarebyteیک برنامه رایگان بتا منتشر کرده که بنظرم نصبش روی سیستم هایی که الوده نشدن ضروریه
https://forums.malwarebytes.com/topi...nsomware-beta/
سلام
دوستان من دیروز با این مشکل مواجه شدم و همون اول کار به شرکتی که ازش گرفتم تیکت زدم و انتی ویروس نصب شد ولی بعد از نصب انتی ویروس همه فایل هام که از سرور برای هاست دانلود سایتم استفاده می کنم پسوندشون به aes_ni_0day اغییر پیدا کرد .. یعنی که فایل فیلم پسوندش mkv هست بعدش این .aes_ni_0day اضافه شده .. فایل هام نزدیک به 1000 تا هست و ففعلا 5 0 تاشون رو رینیم کردم و حداقل با فرمت خودشون دانلود می شوند .. این فایل ها هم الان سالمند یا الوده ؟!
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
با سلام . دوست عزیز متاسفانه باید قید 50 فایلی که گفتید رو بزنید ، چون فکر کنم دیگه کامل داغون شدن رفت!
اما با اینحال یه راه داره و اونم همون هست که دوستمون mizban97 گفتن . باید یک متخصص سورس و رمزنگاری پیدا کنید و بدید فایل هاتون رو رمزنگاری کنه . در حال حاضر از راهکار های ارائه شده توسط من و دیگر دوستان استفاده کنید . توضیحات تکمیلی در پست های صفحات قبلی همین تاپیک آورده شده .
ضمنا به عنوان یه دوست بهتون پیشنهاد میکنم که همیشه از اطلاعاتتون بک آپ داشته باشید تا در اینجور مواقع به مشکل برخورد نکنید ...
دوستان
این یک نوع باج گیر هست
توی گوگل سرچ کنید اطلاعات کاملی میاد
هیچ راهی هم نداره حتی قوی ترین انتی ویروس یا خود مایکروسافت هم نمیتونه فایل های شما رو برگردونه چون یک رمزنگاری هست که فقط با داشتن یک key قابل برگشته
فقط اگر فایل هاتون خیلی مهمه اونا رو یکجا نگه دارید چون معمولا بعد از چند ماه یک نرم افزار برای دیکریپت این ها منتشر میشه تا اونموقع هیچکاری نمیتونید بکنید
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
ببخشید بین حرفتون،گفتین که ویندوز سرور رو آپدیت کنین.من میزنم چک آپدیت اما الان یه ربعه داره چک میکنه.اینقدر طول میکشه؟
بله ، معمولا یه مقدار طول میکشه . مخصوصا اگر نسخه ویندوز سرورتون قدیمی باشه و یا اینکه شما همیشه در حال بروز رسانی سیستم خودتون نبوده باشید . معمولا کاربرانی که مدت زمان زیادی هست که نسخه ویندوز سرورشون رو بروز رسانی نکردن ، برای بروز رسانی باید صبر و حوصله بیشتری به خرج بدن ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)