11:42 25.04.17 Receive 173927656 U12740448
RichmondBerks LTD+7.31 7.31 Received Payment 7.31 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user .
11:42 25.04.17 Receive 173927656 U12740448
RichmondBerks LTD+7.31 7.31 Received Payment 7.31 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user .
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
دوستان توی این سایت چقدر سرمایه گذاری کردید
بنظر میرسه سودش عوض کرده و 1.7 روزانه سود میده !
بنده 700 دلار درحال حاضر ولی دوستان دیگه هستند که 3-4 هزار تا هستند
بله چند روزی هست که 1.7 کرده البته دوستانی که قبل از این که 1.7 بشه سرمایه گذاری کرده بودند باید یک پرداخت دیگه حتی شده 10 دلاری داشته باشند تا سیستمشون به سود روزانه 1.7 تغییر داده بشه بصورت اتوماتیک
- - - Updated - - -
خدمتتون
عرض کنم که این کوپن ها رو به کاربراش نمیده ، بلکه با امتیازاتی که دریافت می کنید می تونید بخرید
که من هم این امتیازات رو دارم و می خرم کوپن ها رو در اختیار دوستانی که پیام میدند می گذارم
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
واریزی امروز
سلام. وقت بخیر. من تازه پول گذاشتم. مبلغش کم هست برای آزمایش. این که در قسمت active withdrawal نوشته Withdraw active RBD is subject to a fine of 50% یعنی چی؟
یعنی بخوای سودت رو برداشت کنی 50 درصد جریمه میشه؟ ممنون میشم دوستانی که تجربه شون بیشتره، یه توضیحی در خصوص دریافت سود و این قضیه 50 درصد بدند.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
دوست عزیز شما اصل پولت را میتونی برداشت کنی اما با کثر 50%
اما هر زمان بخوای میتونی سودت را بدون کثر مبلغ برداشت کنید
شما سه ماه پولت بمونه اصل پورت برگشته و از اون به بعد همش سود میشه !
چون اینا با پول شما دستگاه میخرن و روی پولت حساب کردن . برای همین 50% اصل پور برگشت نمیدن
کمتر سه ماه صبر کنید پولت برگشته
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
واریزی امروز
حتما لازمه موبایل وریفایل بشه؟
با آی پی ایران ثبت نام کنیم مشکلی داره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)