-
July 16th, 2016, 16:27
پاسخ : یوگیگ
ما از اینا vps خریداری کردیم. این پاک کردن اطلاعات شامل vps ها هم میشه؟
-
-
July 16th, 2016 16:27
# ADS
-
July 16th, 2016, 16:28

نوشته اصلی توسط
morteza_rajabi
اصلا نمیتونم این اتفاق رو باور کنم، تمام زندگی من نابود میشه. یعنی چی یه نفر اومده پاک کرده؟ به من چه یه نفر خصومت شخصی داشته؟؟ کی جواب ضرر من رو میده؟؟ ای کاش یکی بیاد تکذیب کنه
شایعه اس مگه میشه یکی بیاد سرور حذف کنه! الکیه مگه! یعنی طرف اینقدر خنگ بوده نمیفهمه گیر میفته و باید کلی خسارت بده!
اصلا مگه داریم مگه میشه
یک بک آپ هم به من بدن رازی هستم:|
-
تعداد تشکر ها از drvahid به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 16:28

نوشته اصلی توسط
Matplotlib
به غیر از سرویس های هاست اشتراکی معمولا سرویس های دیگر نظیر سرور های مجازی و یا هاست های دانلود شامل بک آپ نمیشن. مگر اینکه رو سایتشون زده باشن مثلا از سرور مجازی هم بک آپ میگیریم. اگر اطلاعاتی از بین بره به نظرم در وحله ی اول خود شخص مقصر هست که بک آپگیری نکرده! اینو از این جهت گفتم چون بعضی دوستان دنبال گرفتن ضرر و زیان هستن.
برادر من به نظر میرسه سرور بک آپ رو هم فرمت کرده.
-
-
July 16th, 2016, 16:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
morteza_rajabi
اصلا نمیتونم این اتفاق رو باور کنم، تمام زندگی من نابود میشه. یعنی چی یه نفر اومده پاک کرده؟ به من چه یه نفر خصومت شخصی داشته؟؟ کی جواب ضرر من رو میده؟؟ ای کاش یکی بیاد تکذیب کنه
دوستگرامی اگر شکایت ایشون نتیجه بده و حقیقت داشته باشه موضوع
اون فرد فقط بهجرم سرقت لپ تاپ مجرم شناخته خواهد شد
اینکه پسورد و پیدا کرده و.... به بقیه موارد پرداخته نمیشه متاسفانه
و خسارتی شامل حال شما از طرف اون فرد نخواهد شد
بنده یک مورد مشابه و برای یکی از اساتید دانشگاه دیده بودم
اصلا محتویات اطلاعاتی شما و اینکه چه بوده داستان اهمیتی نداره
متاسفانه
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 16:57
من همین الان به سمت رشت راه افتادم، به هیچ وجه این اتفاق رو نمیتونم قبول کنم. این اطلاعات برای من صد ها میلیون تومن ارزش داشت. اینکه بکاپ نگرفتیم دلیل قانع کننده ای برای بیخیال شدن از این موضوع نیست.
-
-
July 16th, 2016, 17:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
morteza_rajabi
من همین الان به سمت رشت راه افتادم، به هیچ وجه این اتفاق رو نمیتونم قبول کنم. این اطلاعات برای من صد ها میلیون تومن ارزش داشت. اینکه بکاپ نگرفتیم دلیل قانع کننده ای برای بیخیال شدن از این موضوع نیست.
دیتا سنتر ovh فرانسه و ایتالیا هست نه رشت
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 17:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Matplotlib
به غیر از سرویس های هاست اشتراکی معمولا سرویس های دیگر نظیر سرور های مجازی و یا هاست های دانلود شامل بک آپ نمیشن. مگر اینکه رو سایتشون زده باشن مثلا از سرور مجازی هم بک آپ میگیریم. اگر اطلاعاتی از بین بره به نظرم در وحله ی اول خود شخص مقصر هست که بک آپگیری نکرده! اینو از این جهت گفتم چون بعضی دوستان دنبال گرفتن ضرر و زیان هستن.
البته این چنین اتفاقات اصلا برای یک میزبان و سرویس گیرنده حال خوبی به همراه نداره و بنده کاملا درک میکنم
اما با کمال احترام به فرمایش شما هم اخلاف نظر دارم و توضیحات خودم و عرض می کنم
شما فرض بفرمایید از یک سرویس دهنده مثل Hostgator یا ovh یک سرور مجازی تهیه بفرمایید شاید تا 3-4 سال نه آی پی تغییر میکنه و نه مشکلی پیش میاد و نه آپ تایم و از دست می دید
دلیل هم داره این مورد - فرقی بین سرور ها نیست - اینطور نیست که دیتاسنتر x ( مثلا Redstation )داره قطعات بدی و ارائه میده و سرور بعد از مدتی به مشکل می خوره
خیر اصلا اینطور نیست و البته یک سرور دهنده حرفه ای هم به راحتی این و درک میکنه که خداروشکر بنده دوستان زیادی و داخل این انجمن دیدم و میشناسم
با این جمله که سرور مجازی بک آپ نداره پس وقتی اطلاعات از بین رفت با که سرویس دهنده هستیم مقصیر نیستم :
این فقط یک جمله برای شانه خالی کردن و فرار از مسئولیت هست
از این جهت عرض میکنم که اگر هارد بسوزه خوب کاری از دست سرویس دهنده بر نمیاد و واقعا هم میزبان و کاربر هر دو در این اتفاق سهیم هستند
اما شما قضاوت کنید:
هارد سالم
سرور سالم
سرویس دهنده به هر دلیل قصد نصب مجدد Vmware یا هر مجازی ساز دیگه و داره
با ذهنیت اینکه سرور مجازی حفظ اطلاعات اون بر عهده کاربر هست بدون هیچ تردید و شکی و با دانش پایین شروع به اعمال تغییرات میکنه
هارد فرمت میشه
هارد سالم
سرور سالم
اطلاعات از بین میره ( حداقل اطلاعات اون هارد)
مجدد مقصر کیست؟ سرویس دهنده بخاطر دانش پایین یا کاربر بخاطر اعتماد بالا؟
در این مورد هم اتفاق کاملا مشابه هست
سرور سالم
هارد سالم
سرور بالا
ولی فرمت شده
واقعا مقصر کی می تونه باشه؟
من روی صحبتم با خودم هست که باید برای من تجربه بشه
همچنان امیدوارم این مشکلات برطرف بشه
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 17:06

نوشته اصلی توسط
hegza
دیتا سنتر ovh فرانسه و ایتالیا هست نه رشت
کسی از شما سوال نپرسید، خودم انقدر عقلم میرسه سرور تو رشت نیست. کسی که سرور رو ازش خریدیم و باعث این اتفاقات بوده رشت هست و برای پیگیری وضعیتم تنها کسی که میتونه جواب بده ایشون هست.
-
-
July 16th, 2016, 17:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
البته این چنین اتفاقات اصلا برای یک میزبان و سرویس گیرنده حال خوبی به همراه نداره و بنده کاملا درک میکنم
اما با کمال احترام به فرمایش شما هم اخلاف نظر دارم و توضیحات خودم و عرض می کنم
شما فرض بفرمایید از یک سرویس دهنده مثل Hostgator یا ovh یک سرور مجازی تهیه بفرمایید شاید تا 3-4 سال نه آی پی تغییر میکنه و نه مشکلی پیش میاد و نه آپ تایم و از دست می دید
دلیل هم داره این مورد - فرقی بین سرور ها نیست - اینطور نیست که دیتاسنتر x ( مثلا Redstation )داره قطعات بدی و ارائه میده و سرور بعد از مدتی به مشکل می خوره
خیر اصلا اینطور نیست و البته یک سرور دهنده حرفه ای هم به راحتی این و درک میکنه که خداروشکر بنده دوستان زیادی و داخل این انجمن دیدم و میشناسم
با این جمله که سرور مجازی بک آپ نداره پس وقتی اطلاعات از بین رفت با که سرویس دهنده هستیم مقصیر نیستم :
این فقط یک جمله برای شانه خالی کردن و فرار از مسئولیت هست
از این جهت عرض میکنم که اگر هارد بسوزه خوب کاری از دست سرویس دهنده بر نمیاد و واقعا هم میزبان و کاربر هر دو در این اتفاق سهیم هستند
اما شما قضاوت کنید:
هارد سالم
سرور سالم
سرویس دهنده به هر دلیل قصد نصب مجدد Vmware یا هر مجازی ساز دیگه و داره
با ذهنیت اینکه سرور مجازی حفظ اطلاعات اون بر عهده کاربر هست بدون هیچ تردید و شکی و با دانش پایین شروع به اعمال تغییرات میکنه
هارد فرمت میشه
هارد سالم
سرور سالم
اطلاعات از بین میره ( حداقل اطلاعات اون هارد)
مجدد مقصر کیست؟ سرویس دهنده بخاطر دانش پایین یا کاربر بخاطر اعتماد بالا؟
در این مورد هم اتفاق کاملا مشابه هست
سرور سالم
هارد سالم
سرور بالا
ولی فرمت شده
واقعا مقصر کی می تونه باشه؟
من روی صحبتم با خودم هست که باید برای من تجربه بشه
همچنان امیدوارم این مشکلات برطرف بشه
موفق باشید
100% تائید میشه
10% مواقع بخاطر سخت افزاره
و 90% بخاطر مشکلات نرم افزاری و انسانی.
بهرحال شرکتی که معتبر هست میدونه با اینکه وظیفه بک آپ گیری نداره اما باید بگیره. ج.ن در چنین مشکلاتی شاید بتونه شونه خالی کنه اما بدون شک مشتریاش میپرند پس حالا طرف بخواد ماهی 100 الی 200 بده برای 6 ترابایت فضا اونم بقولی برای این همه مشترک در مقابل این بی اعتمادی و از بین رفتن اعتبارش مبلغی نیست. حالا این شرکت با میلیون ها هزینه نمیتونه باز کاربران سابقش رو بدست بیاره
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
morteza_rajabi
کسی از شما سوال نپرسید، خودم انقدر عقلم میرسه سرور تو رشت نیست. کسی که سرور رو ازش خریدیم و باعث این اتفاقات بوده رشت هست و برای پیگیری وضعیتم تنها کسی که میتونه جواب بده ایشون هست.
خوب لطفا برید در خصوصی باهاشون صحبت کنید. اینجا انجمن هست و بنده و دیگر دوستان هم حق نظر دادن دارن .
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 17:10
عضو دائم
عجیب ترین موضوع که کسی بهش توجه نکرده این هست که در این تایپک شاید 10 نفر شرکت کردند ؛ 9 نفر همگی عضو های جدید هستند :|
پیشنهاد میکنم دست از تخریب بردارید و صبور باشید تا مشکل حل گردد .
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
gharibion, hegza, jahromweb, ldda company, mizban97, morteza1200, m_dg_farari, Reza G, SaeedFazlollahzadeh, viasky, Yas-Host, yastheme