-
June 16th, 2016, 04:46
عضو دائم
پاسخ : حکایت کپی شدن قالب های هاستینگ ها و پیگیری ...!

نوشته اصلی توسط
hegza
نه اینکه الان فارغ التحصیلان ما چیزی بلدن الان بیاید تفکیک زیرشاخه بکنید!!!
خدمتتون عرض کنم در این کشور اکثر متخصصان هر کسب و کار خودشون دنبالش بودن. و جالبه بدونید یکی از با استعداد ترین افرادی که در شبکه و امنیت دیدم یکی بود که فارغ التحصیل رشته مهندسی برق بود. و یک برنامه نویس حرفه ای php هم دیدم که اخراجی پیش دانشگاهی بود اما دکتری رشته نرم افزار رو درسته قورت میداد. تو گرافیک و html &css هم ید بلندی داشت.
پس ترجیحا رشته دانشگاهی نه ملاک تخصصه و نداشتنش ملاک بی سوادی.
ایران بله
قبلا بنده داخل یک تاپیک دیگه هم عرض کرده بودم
ایران هیچی سر جای خودش نیست متاسفانه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2016 04:46
# ADS
-
June 16th, 2016, 04:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
ایران بله
قبلا بنده داخل یک تاپیک دیگه هم عرض کرده بودم
ایران هیچی سر جای خودش نیست متاسفانه
البته بیل گیتس هم اخراجی دانشگاه بوده. محمد جواد شکوری هم. نیوتن هم که مدرسه ابتدائی جوابش کرد.
اما خوب نفس دانشجو یعنی دنبال دانش اما اینجا هنوز دانش آموزند.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
June 16th, 2016, 04:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hegza
البته بیل گیتس هم اخراجی دانشگاه بوده. محمد جواد شکوری هم. نیوتن هم که مدرسه ابتدائی جوابش کرد.
اما خوب نفس دانشجو یعنی دنبال دانش اما اینجا هنوز دانش آموزند.
دانشجو شده نمره جو
فقط پاس بشه...
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2016, 12:28
عضو انجمن
تقریبا میشه گفت دانشگاه تلنگری هست برای جستجوی اون حرفه
برای مثال کدنویسی بصورت مبتدی آموزش داده میشه تا دانشجو آشنا بشه، و بقیه راه رو خودش پیدا کنه و یاد بگیره.
مثل اینکه بالاخره iserverco.ir قالبشون رو عوض کردند. دیروز به نماد شکایت داده بودیم و همچنین به دیتاسنتر ایبوز.
-
تعداد تشکر ها ازHi Data به دلیل پست مفید