سود بازار هاستینگ در چه حدیه؟
از نر من این سوال سواله اشتباهیه چرا ؟
چون کسی نمیاداینجا بگه سود هاستینگ چقدره میخورن میخورن آخرشم نا شکری می کنن (خودمو میگم) سود نداره / بدرد نمی خوره / ضرره یکی نیست بیاد بگه آقا سود خوبی توشه بیا تو کار
همیشه دست بالای دست بسیار است شما بیای که قدم روی چشم اینقدری داره که خرج حودتو به تنهایی در بیاره تاثیری هم تو فروش بقیه نداره نیای هم هیچ تاثیری نداره انتخاب با خودته
اما این کار سود دره ولی مثل باتلاق میمونه اومدی توش برگشتی وجود نداره اطمینان داشته باش 6 ماهه اول رو رو از جیبت میدی (>>Snipped<<) ولی میای با اطلاعات بیا با علم و دانش تمام
سود در این بازار فقط و فقط بسته به روش جای گیری شما در بازار هاستینگ هست
نه بازدید زیاد مشتری میاره نه تبلیغ خیلی زیاد
تنها چیزی که مهمه در این زمینه صداقت هست که هم مشتری فعلی رو نگه می داره هم مشتری میاره + قیمت و خدمات شما
اگر واقعا این کار رو برای شغل انتخواب می کنید من پیشنهاد می کنم اصلا وارد نشید مگر با بودجه بالا که بتونی سریع خودت رو بکشی بالا
وگر نه خیلی زود دیگه نمی تونی خودت رو جمع کنی و مثل بیشتر سایت های فروش هاست میایی و میری خیلی سریع
علاقه خیلی مهمه چون واقعا در این موضوع گیر مشتری های می افتدی که ممکنه گریت رو هم در بیارن ولی باید حوصله داشته باشی
من پیشنهاد می کنم بیشتر تحقیق کنید چون همه چی پول و سود نیست تخصص هم خیلی مهمه
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
و خداوند شغل شریف هاستینگ را آفرید!!!
به نظر دوستان احترام مي گذارم ولي بايد كمي فعاليت كني اگه ضرر هم كردي مشكلي نداره اگه جا بيفتي خوب هست
ولي شما كه مي دوني بازار هاست زياد داغ نيست فقط هاست دانلود كمي ارزش داره هاست هم كه نمي توني بفروشي چون اينقدر هاستينگ هست سخته يكم بتوني
ولي من الان سرور مجازي مي فروشم و راضي هستم از سودش بد نيست كنار سرور مجازي هاست و ريسيلر و هاست دانلود هم ارايه ميدم
البته من هم اول كار ضرر كرده بودم و اصلا نمي دونستم هاستينگ چيه بعد از مدتي يه چيزايي فهميدم البته بنده از 2 سال پيش شروع كردم
باز و باز هم میگم توی این اوضاعی که هر کسی تا بیکار شده هاستینگ زده ، دیگه وضع جالبی نمونده واسه هاستینگ ها. البته کسائی که با کیفیت کار میکنند سر تر هستند و هیچ وقت مشتری هاشون سراغ جایی دیگه به این سادگی ها نمیرند
گروه نرم افزاری P30DAY
يه پيشنهاد مناسب براي شما :
ابتدا يك وبسايت بزنيد و بر روي آن كار كنيد
سپس به سمت هاستينگ بريد
در اين مدت زمان لينوكس رو كامل ياد بگيريد
كار با whm هم همينطور
به نظر من که بدک نیست...
میزبانی وب لینوکس معمولی و لینوکس وارز و هاست دانلود. نمایندگی : آلفا مستر ریسلر و مستر ریسلر
هاست ویندوز کلیه سرویس ها از leaseweb هلند میباشند.
بازگشت وجه تا 7 روز ... پارسیان وب هاست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)