به منم یه تست بدین لطفاً.
به منم یه تست بدین لطفاً.
جناب نظری ما هنوز تو صفیم![]()
پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا پهنای باند نامحدود، پورت 1GBit شرکت رسمی
دوستان برای تست فقط تیکت کنید لطفا.
اگه بعضی وقتها تست تحویل داده نمیشه شمارو تو نوبت می زاریم با توجه به اینکه دیگر سرور ها تست ندارند
و ما تست ارائه می دهیم درخواستها زیاد می باشند و بقیه رو تو نوبت می زاریم که به موقع تحویل بدهیم
و چون اکانتها 1 ساعت بعد ارسال تاریخ مصرف دارند ما به کسانی که در آن وقت آنلاین هستند اکانت تست ارسال می کنیم
با سلام
جای هارد رم اضافه نمیشود.
سیستم ها طبق روال خاصی تنظیم و برنامه ریزی شدند که ترجیحا در مقدار آن ها بجز شرایط خاص دست نخواهیم برد.
ویرایش توسط novinvps.com : December 7th, 2010 در ساعت 12:11
دوستان شما name server رو توی پنل دامینتون چی وارد کردید ؟؟؟
منظورم او تا جای خالی توی عکسه :
ff..JPG
آخه فقط I P میزنم میگه باید نام کارگذار هم بزنی !
پهنای باند که نامحدود بود ! چرا تغییر کرد ؟!
با سلام خدمت دوستان عزیز
از اون جایی که به شفاف سازی علاقه زیادی دارم لازم به ذکر دیدم دلیل محدود شدن پهنای باند رو اعلام کنم .
همان طور که میدونید پهنای باند نامحدود کلا وجود خارجی نداره با این شرایط
پس چرا گفتیدنامحدود ؟
ما مصرف میانگینی داشتیم و چندین ترابایت در ماه اضافه داشتیم (bw) به همین دلیل قرار گذاشتیم بابت پهنای اضافه از کاربر وجه دریافت نکنیم و به صورت رایگان ارائه دهیم و چون این مقدار بسیار بیشتر از مصرف عادی ما بود نام ان را نامحدود نهادیم که واقعا هم چنین بود
چرا پس محدود کردید ؟
دلیلش این بود از روزی که اعلام کردیم نامحدود است چندین دوست شروع به نصب اسکریپت کردند و مستقیم وارد بازار لیچر ها و تورنت ها شدند و عمومی این کار را انجام دادند
و باعث شدند پهنای این ماه هر سرور ما از میانگین 25 ترابایت عبور کند و از ان جایی که باید سر قولی که دادیم بمانیم هیچ کدام از این دوستان را بلاک نکردیم و هزینه های سرم سام اور پهنای باند را از جیب دادیم
نتیجه :
از انجایی که دوستانی که از ما اشتراک گرفتند دیدند دنبال تخفیف دادن نیستیم ولی کیفیت کارمان را همیشه حفظ میکنیم پس در راستای حفظ این کیفیت دوباره اکانت ها را به حالت قبل برگرداندیم تا سود حاصله در حدی باشد که هم ما بتوانیم با علاقه به کار خود را ادامه دهیم هم کاربران ما هر ماه مجبور نشوند سرور خود را عوض کنند و کیفیت روز به روز کمتر نشود
من به پهنای بیشتری احتیاج ارم :
البته برای پهنای باند اضافه هم قیمت مناسبی را در نظر میگیریم تا کاربرانی که بیش از مقدار تعیین شده به پهنای باند احتیاج دارند با هزینه کمی به پهنای دلخواه خود دست یابند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)